(örn. gelirken peynir alır mısın diye kocamı aramam gibi) en ufak bi harekette beni azarlamaya kalkıyor. Ben de lafı ağzına tıkıyorum, dayanamazsam. böyle durumlarda bende film kopuyor haliyle
bilmiyorum bende senin gibiyim benim kaynanam iyidir aslındahehehe bende bu aralar kaynanam dahil herkese gıcığım
terör estiresim geliyor bazen, kimseye tahammül edemiyorum
iyi niyetli lafları bile dokunmaya başladı. umarım doğumdan sonra geçer bu durum
lmaz:
bilmiyorum bende senin gibiyim benim kaynanam iyidir aslında
gelir sormadan evi kurcalamaz, ayda yılda bir gelir felan vs. ama
arada lafları oluyo işte bende sinir oluyorum ama eşime de diyemiyorum
dün tvde hayat sineması diye bişey vardı karı koca 14 yıllık evliler 1 kez tüp bebek
yapmışlar daha da paraları yokmuş, işte aileler konuşuyor bebek eksikleri var felanm
diye tabi kızın aileside dedi en son kaynanası dedi bebekleri olmuyor işte üzülüyoruz
çok istiyoruz diye artık en son ben patladım, ayy dedim böle söyledikçe o insanların
psikolojisi ne olur kimbilir böyle söylenirmi diye eşimde bana diyor sen niye erkek annelerine niye böyle hep tavırlı yaklaşıyosun diyo bana bende herşeye karışmasınlar dedim.. ama orda kızın ailesinede kızmıştım halbukiii
ayy ne çok yazdımmm:bbo:
Kızlar, babygaga.com diye bir site var, duymuşsunuzdur. Kızların göbekleri çok büyük. Ben 13 haftalık göbeklere baktım, benimkinin 3-4 katı büyüklüğünde nerdeyse hepsi. Bu göbek ırka da mı bağlı yoksa?
o sıteye baktımda şimdı yaa yabancı yazıyo anlamıyorum türkcesı yokmu onun:uhm:
ya benim arkadaş sabah bahsetmiştim 2.kan testini yaptırmış şimdi sonucu almış
90 a düşmüş, 1. test sonucu 96 dı
üzüldüm yaaa...
ya benim arkadaş sabah bahsetmiştim 2.kan testini yaptırmış şimdi sonucu almış
90 a düşmüş, 1. test sonucu 96 dı
üzüldüm yaaa...
bebek bezlerni takip eden varmı primaa ben her gitğimde takip ediyorum 6 aylıkken başlasam diyorum hepsi burada.comdan bebek için herşey baktım puset oto ve anakucağı tavam ışıldak telsiz çok şey var alacak en iyis çeyizimdeki gibi liste yapayım aldıkça işaretlerimm herşey eksiksiz olsun istiyorumm bide kızlar doğum için doktorlarınız nekadar diyor benimki 1100 normal sezeryan 1300
yaa inşallah bir mucize olur da tutunur bebek.:Saruboceq:
Allah yardımcısı olsun ve anne olmak nasip etsin ona :Saruboceq:
bebek bezlerni takip eden varmı primaa ben her gitğimde takip ediyorum 6 aylıkken başlasam diyorum hepsi burada.comdan bebek için herşey baktım puset oto ve anakucağı tavam ışıldak telsiz çok şey var alacak en iyis çeyizimdeki gibi liste yapayım aldıkça işaretlerimm herşey eksiksiz olsun istiyorumm bide kızlar doğum için doktorlarınız nekadar diyor benimki 1100 normal sezeryan 1300
canım ben ist. medipolde yapcam
ssk normal 950,sezeryan 1500
benim özel sigortam var doğum limiti 4000, zaten benim sigortada medipolde 2300 sezeryana, normalede 1500 alıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?