hayırlısı olsun ne güzel işte süpriz olmuşşselam kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim ve bebeğimin cinseyi kesin olmamakla birlikte kız dedi biz ailecek hep erkek diyoduk sürpriz oldu bize çok şükür sağlığıda gayet iyiydi
selam kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim ve bebeğimin cinseyi kesin olmamakla birlikte kız dedi biz ailecek hep erkek diyoduk sürpriz oldu bize çok şükür sağlığıda gayet iyiydi
inşallah canım, birazdan arıycam zaten arkadaşı tekrar konuşmuşlarmı sorcamm
bende denedim onu benimki ne döndü ne sağa sola çarptı salak salak hareket ediyordu anlayamadım..
evet canım :lepi:aaaaa biz şimdi 15+2 miyiz sat 8 eylül
anladım canım ama yinede çok fazla uçuk değilmiş ben denizliden bir kot bir kumaş aldım 2 si 130 tl.. gerçi ben kredi kartına taksit yaptırdım...
aaaaa biz şimdi 15+2 miyiz sat 8 eylül
ipi hafif hareket ettirip bekleseydin biraz..
hayırlısı olsun ne güzel işte süpriz olmuşş
Allah sağlık versinn
selam hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün :) :) hihoyyyt
ayy kızlar bende acayip gaz sancısı oluyoryaaa
aayy ben niyeyse 8 haziran okuyorum doğum tarihini kaydirigubbakcemile3cnm şimdi e-gebelikden baktım 14+2 diyorr
iyiyiz fıstık sen nasılsın??slm kızlar ne kaynatıyorsunuz
ayy kızlar bende acayip gaz sancısı oluyoryaaa
teşekkür ederim allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin gerçekten büyük süpriz oldu bize acaba değişirmiki ilerleyen haftalarda
aynen canım ya karnım gurul gurul valla.. Hem alttan hem üstten paso gidiyor sırnaşık şey
kocişim dalga geçiyor gazmanım benim diye
KIZLAR DÜN EŞİM KARNIMI DİNLİYORR DİYORKİ BEBEK HOPŞURDUU AY BU ADAM BENİ ÖLDÜRCEKKKKKKKKKKKkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?