kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:
kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:
kilosuda 151 gr mış doktor çok güzel dedi herşey çok iyiymiş allaha şükür
vayy adam olmuş seninki
bende heyecanlandım benimki kaç gr oldu acep??
ama fazla nazlı velet döndürene kadar 3 kere untrosona girdim yemediğim şey kalmadı yaaa
vayy adam olmuş seninki
bende heyecanlandım benimki kaç gr oldu acep??
2 li test mi yaptırdın. bende cumartesi yaptıracağım. yanımda erzaklarımla gideceğim ne olur ne olmaz
hanımeller çokodamlalı yidim :kedi:
sana da verim mi :kedi:afiyet olsun
canım yeni bir bilgi yani ultrasona girerken birşeymi yemek lazım yani anlamadımmyok canım benim bugün 3 lü test yapılcaktı ama doktorum 3 gün sonra dedi ben yarın tam 16 haftalık oluyorum cinsiyeti öğrenmek için çok uğraştık kıpırdasın die yemediğim çikolata kalmadı
canım yeni bir bilgi yani ultrasona girerken birşeymi yemek lazım yani anlamadımm
hanımeller çokodamlalı yidim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?