canım kaç haftalıksın şimdi cinsiyeti belli olan herkeze soruyorum kaç haftalıkda belli oldu diye
bennnn ilk 3 ay her gece içtim şimdi ıyyyyyyyyyyy içmek istemiyorumKızlar sÜtten tİskİnen varmıı ben Çok severdİm ama Şİmdİ tİskİnİyorummm ayranla peynİr tÜketİyorummm
bennnn ilk 3 ay her gece içtim şimdi ıyyyyyyyyyyy içmek istemiyorum
dr da iç diyor çünkü iş yerinde peynir felan yok
bennnn ilk 3 ay her gece içtim şimdi ıyyyyyyyyyyy içmek istemiyorum
dr da iç diyor çünkü iş yerinde peynir felan yok
ben en son kontrole gittiğimde doktor günde 2 bardak süt içeceksin dedi.. ben bir bardak içiyordum yatarken.. artık kalkıncada 1 bardak sıcak ballı süt içiyorum.. bir de düşünüyorum bu gazları acaba süt mü yapıyor diye fisfisfis
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...neleri-topikiiii-bebis-odalariiii-icin-7.html
kızlar bebişlerin odalarına park yataklarını ekledim dileyen bakabilirr
ben en son kontrole gittiğimde doktor günde 2 bardak süt içeceksin dedi.. ben bir bardak içiyordum yatarken.. artık kalkıncada 1 bardak sıcak ballı süt içiyorum.. bir de düşünüyorum bu gazları acaba süt mü yapıyor diye fisfisfis
tatlım0-36 ay 18 kilo bildiğim kadarıylaBu park yataklar kaç aylığa kadar kullanılabilir?
kızlar hepinize merhabalar yeni arkadaşlar da hoşgeldiniz
süt dediniz de ben de şimdi içiyim hergün içmeye dikkat ediyorum . maşallah mide bulantım falan da yok ikizlerde daha da fazla olurmuş ama doktor iyi dedi rahatsın yani. rahatım rahat olmasına da ne bulsam yiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada bebeğini hissedenler mi var aramızda ben hiç bi şey hissetmiyorum ki
ben bişey hissediyorum ama gaz sancısı kaydirigubbakcemile3kızlar hepinize merhabalar yeni arkadaşlar da hoşgeldiniz
süt dediniz de ben de şimdi içiyim hergün içmeye dikkat ediyorum . maşallah mide bulantım falan da yok ikizlerde daha da fazla olurmuş ama doktor iyi dedi rahatsın yani. rahatım rahat olmasına da ne bulsam yiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada bebeğini hissedenler mi var aramızda ben hiç bi şey hissetmiyorum ki
maşallah de hemde ıkız haaa:) süper nekdarlıksınkipeki
ben bişey hissediyorum ama gaz sancısı kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet aynen benden de o kadar
kızlar bi şey diycem ama saçmalık mı acaba siteteskopla bebeklerin olduğu yerleri dinledik iki yerden kalp atışı duyuluyo ama bi tanesi daha da kuvvetliydi acaba duyulur mu yoksa o benim damarım mı. ay ne yapcağımı şaşırdım görmemişin oğlu olmuş çekmiş koparmış:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?