slm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
oğlan yılımı bu yıl kızlar :)
genel de erkek değil mi... ben de hamileliğin başından beri erkek gibi hissediyorum ama daha belli olmadı..bakalım hislerim doğru çıkacak mı..siz ne hissediyosunuz..
genel de erkek değil mi... ben de hamileliğin başından beri erkek gibi hissediyorum ama daha belli olmadı..bakalım hislerim doğru çıkacak mı..siz ne hissediyosunuz..
ben gecn cumrtesı gıttım işte doktor erkege benzyr dedı sende haftaya falan gıdersen ogrenrsn eger gosterırse tabıkı:d soncta ıkımzde 14+2 yız
ben enson 3 aylıkken gittim 2 li taramam oldu çok şükür iyi çıktıı şimdi ocak 5 de gitcem 4 lü tarama olcak inş cinsiyetide belli olur geçengittiğimizde benim bebiş oturmuş doktor karnıma vuruyor yatsın diye yatmıyor bide elini kaldırıyor sanki neden beni rahatsız ettin der gibi oyy yavrum ya kuzummm yerim onu benn
hadi gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmslm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
ben enson 3 aylıkken gittim 2 li taramam oldu çok şükür iyi çıktıı şimdi ocak 5 de gitcem 4 lü tarama olcak inş cinsiyetide belli olur geçengittiğimizde benim bebiş oturmuş doktor karnıma vuruyor yatsın diye yatmıyor bide elini kaldırıyor sanki neden beni rahatsız ettin der gibi oyy yavrum ya kuzummm yerim onu benn
:roflol::roflol:ayyy ilahiii nerden aklına geldi yaaaukla ukla senin nickin niye ukla.
ucla'dan mı mezunsun yoksa
ayy ne şairane yazdım yaf
hayırlı olsun canıımmmmslm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
ben de alırsam çift yönlü düşünüyorum..fiyat olarak çok uygunmuş ama özelliklerine dikkat et melmea, 5 noktalı emniyet kemeri vs. gibi ayrıntıların önemli olduğunu söylüyolar..[/Q
DÜN BİDE 2 TARAFLI PUSET BEĞENDİM İLK ALTI AY BEBEĞİN YÖNÜ BANA DOĞRU OLMASI ÖNEMLİYMİŞ BEBEK KUSARSA GÖRÜP MUDAHALE ETMEK İÇİN
sadece karyola..Kızlarr Şİmdİ bebek İÇİn neler dÜŞnÜyorsunuz mesela oda takımı almayı dÜŞÜnen varmı yoksa sadece koryola yeter dİyenler
ben 13+0 da öğrendim canım..doktorum "13. haftada herkesinkini söylerim" dedi:)KIZLARR 14+2 YİM BEN NEZAMAN ÖĞRENCEM YAAAAA kafamçokkarıştı
dörtlü tarama üçlü yapılmadan mı yapılıyor
Kızlarr Şİmdİ bebek İÇİn neler dÜŞnÜyorsunuz mesela oda takımı almayı dÜŞÜnen varmı yoksa sadece koryola yeter dİyenler
aynen bende ıkılı taramamı yaptrdm buhafta bıdahaki randevum ocagn ılk haftası:d ehehehe ozamn mecbur beklıcez
evet canım gündüz aradı, sonuçları alınca tekrar ara demişaaa aramışmı olsun yaaa daha bişi belli diil soncta dımı bende beklemese yarn hemen gıtse bi guzeldoktora
eğer 2 li yapılmışsa 3 lüye gerek yok bunu okudum benn doktorumda hem fikir'ki direk 4 ye gerek duyduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?