2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hu huuu kızzzlaaarrr ben geldiiim

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz ?;
Yaa LEYDII yi qören varmııı yılbaşı çekilişinde o bana çıktı ama bir türlü kendisini qöremedim burda kaydirigubbakcemile

kurtlu bu kızlar yine yok kimse ukla

bu arada leylacığımın cinsiyeti kız olmuş çok sevindim canım arkadaşım doktor banada geçen hafta gidişat kız dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında

kızlar ben yavaştan gidiyorum kimseciklerde muhabbet yok :))
görüşürüzzzzzzzz

kızlar buraya kadar gelmişken bebeğim burakmasın beni dua edinnn kanamam kahverengi akıtı varrr offffffffffffffffffffffffffff

kızlar buraya kadar gelmişken bebeğim burakmasın beni dua edinnn kanamam kahverengi akıtı varrr offffffffffffffffffffffffffff

içini ferah tut tatlım inş bırakmaz ama senı hıssetmıstır artık bebıs bırkmaz ... Allah yardımcın olsun dualarım senınle:teselli:

hahaha hanımlar nerdesınınz saat kac oldu hala yatıonuz anlasılan
..hımm sızı gıdı sızı.... kesın kocalarınınz bırakmadı kaydirigubbakcemile

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm..
Kocişim şimdi işe qitti anca qelebildim opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımm..

üzülme canım bol bol dinlen Allahın izniyle bişey olmaz..
:1hug: Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşş..

kızlar merhaba ilk defa yazıyorum.bende hamileyim 13. haftalık olduk biz.henüz karnımda gözle görünür bişi yok.sanırım hafif şişlik var o kadar :)

hayırlı olsun duygu_su85 aramıza hoşqeldin

canım ıcını ferah tut bı doktoruna gorun ıstersen..
hahaha hanımlar nerdesınınz saat kac oldu hala yatıonuz anlasılan
..hımm sızı gıdı sızı.... kesın kocalarınınz bırakmadı kaydirigubbakcemile
ay valla zor kurtuldum :kedi:
kızlar merhaba ilk defa yazıyorum.bende hamileyim 13. haftalık olduk biz.henüz karnımda gözle görünür bişi yok.sanırım hafif şişlik var o kadar :)
hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın kucagına almak nasıp olsun
teşekkür ederm cnm hoşbuldum..üye olalı uzun zaman oldu ama hiç yazamadım.yazmak bebişime kısmet oldu paylaşmak istedim. :CüvCüv:yerimseniben

ıyı yaptın canım ılk sayfada lıstemıs var sende bılgılerını ver ıstersen lısteye ekleyeyım senıde:ecrin_bebek:

benim 45 gün sürdü sana tavsiyem bolca su iç ve kesinlikle dinlen gerekirse yataktan çıkma alaha şükür ben su ialç ve dinlenmeyle atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…