e kesin kurtlular bi geliyorum kimse yok bi geliyorum doluşmuşlar kaydirigubbakcemile3kurtlu bu kızlar yine yok kimse ukla
kızlar buraya kadar gelmişken bebeğim burakmasın beni dua edinnn kanamam kahverengi akıtı varrr offffffffffffffffffffffffffff
kızlar buraya kadar gelmişken bebeğim burakmasın beni dua edinnn kanamam kahverengi akıtı varrr offffffffffffffffffffffffffff
hayırlı olsun duygu_su85 aramıza hoşqeldin
canım ıcını ferah tut bı doktoruna gorun ıstersen..kızlar buraya kadar gelmişken bebeğim burakmasın beni dua edinnn kanamam kahverengi akıtı varrr offffffffffffffffffffffffffff
ay valla zor kurtuldum :kedi:hahaha hanımlar nerdesınınz saat kac oldu hala yatıonuz anlasılan
..hımm sızı gıdı sızı.... kesın kocalarınınz bırakmadı kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın kucagına almak nasıp olsunkızlar merhaba ilk defa yazıyorum.bende hamileyim 13. haftalık olduk biz.henüz karnımda gözle görünür bişi yok.sanırım hafif şişlik var o kadar :)
teşekkür ederm cnm hoşbuldum..üye olalı uzun zaman oldu ama hiç yazamadım.yazmak bebişime kısmet oldu paylaşmak istedim. :CüvCüv:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?