2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
var canım bütün b vitaminleri var

bende megadyn kullanıyordum onda b vitaminlerinin çeşitleri vardı o sayede öyle bulantı ve kusmam olmadı prespektüsündede b vitamini gebelerde kusma bulantı ve baş dönmelerini engeller diyordu tabi bunlar yorumlarımız dr unu görmende fayda var

evet elevitte yazıyor bu gibi ibareler bulantıyı önler gibilerinden ben pek inanmamıştım nasıl keser bi aydır kesintisiz olan bulantıyı diye ama kesti ALLAHA şükür bulantı gerçekten zor bi durum helede boş mide ile olunca sırf işkence zeyhatcım senin 14 haftalıkmı şimdi ben buğün tam 15 haftalık oldum senden bi hafta önedyim ölemi

evet canım hatta 14 hafta 3 günlük geç ovülasyondu benimki

o nasıl oluyr canım ya

hani şu yumurta çatlıyo öyle hamile kalıyorsun ya benim yumurta 3 gün geç çatladı adetin 14. günü değil 17. günü oldu hesaplayıcılar otomotik çizelgedeki tarihi veriyor 14. gün çatladığını hesaplyarak ama ultrasonda 3 gün geriden geliyor gç çatlamaya bağlı olarak

kızlar göğüs ve karın kaşntısı başlayan varmı?????göğüsler hele öldürcek beni

valla 2 dk ya kadar iyiydim ama kedim sinirlerimi bozdu yine
durduk yere saldırıp her tarafımı ısırdı, bacaklarım yara bere içinde.
sinirimden boğup atacağım sokağa o olacakklava:kötükedihüso

ayy sakın sakın sınırlerıne hakım ol yazık degılmı hayvancagıza

ne yazığı ya kedi değil içine şeytan kaçmış mahluk
1 senedir yanımda valla yapmadığı eziyet kalmadı, hayvanları çok sevmeme rağmen hayvanlardan soğudum onun yüzünden.
valla çok sinirlendim sakinleşmem lazım.

selam arkadaşlar.yaklaşık 1 aydır hiç balık yiyemiyorum doktoruma bunu söyledğimde bana efa diye bir balık hapı yazdı.3 gündür kullanıyorum.aranızda kullanan varmı acaba..

selam arkadaşlar.yaklaşık 1 aydır hiç balık yiyemiyorum doktoruma bunu söyledğimde bana efa diye bir balık hapı yazdı.3 gündür kullanıyorum.aranızda kullanan varmı acaba..
maalesef bende balık yiyemeyenlerdendim ama ton balığını aldım üstüne çok çoook limon sıktım ve yemeyi başardım,bi dene derim...

valla 2 dk ya kadar iyiydim ama kedim sinirlerimi bozdu yine
durduk yere saldırıp her tarafımı ısırdı, bacaklarım yara bere içinde.
sinirimden boğup atacağım sokağa o olacakklava:kötükedihüso

ay archımım cok alemsın ya dunde benımkı verem ettı benı dısarı cıkarayım dedım tasmasını apartmandan cıkmadan kopardı apartmanda 3 tur attık en sonunda lanet olsund edım gırdım eve valla. sokaga atma ksı cok yagmur yagıyo yazıkkaydirigubbakcemile3delikafadulden
maalesef bende balık yiyemeyenlerdendim ama ton balığını aldım üstüne çok çoook limon sıktım ve yemeyi başardım,bi dene derim...
ton balıgını tavsıye etmıyolar dıye bılıyorum canım...

tam sinirim geçti dedim şimdi de gelmiş koltuğun arkasından saçımı başımı yoldu.
katil olmama az kaldı bu hayvan yüzünden. bu kediyi besleyene kadar doberman beslemeye razıyım valla. dışarı atsam 2 dk da kalpten gider o kadar da korkak. yazın bahçeye çıkarıyordum korkudan put gibi oluyordu.bütün hiddeti bana nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…