2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada günaydın kızlar diyecem ama akşam pek günaydınlık bişey kalmamış iyi pazarlar diyim bari :)

bu arada günaydın kızlar diyecem ama akşam pek günaydınlık bişey kalmamış iyi pazarlar diyim bari :)

pazar gunlerı hemencık aksam oluyo gunun yarısından cogu bıtmıs bıle saat 3 ay hamılelıkten bu yana ev kusu oldum kociş evden dısarı cıkartamıyor benı ben cıkmak ıstıyorum ama nedense mızmızlık yapıyorum daha cok ısrar etmesı lazımmmkaydirigubbakcemile2

kızlar dün gecede benimde kanamam oldu çok korktum daha önce böle bişey olmadığı için çok tedirgin oldum neyseki fazla sürmedi doktoru aramama gerek kalmadı ama gerçekten zor bi durummuş bunu anladım.Allah bebeklerimiz,i bize bağışlasın onu kaybetmeye dayanamam bu kadar yol almışken :gitme:

güzel anneler merhaba

ben 2010 ocak annesi olacağım allah nasip ederse son 1 aya girdim sizlerin topiğini tesadüfen gördüm heycanlarınız bulantılarınız o kadar güzelki okurken

bizler bu ayları geceli çok oldu bizlerinde bir topiği var bizde artık doğum haberleri kısa sancılar vs son zamanlarımız şimdi hepiniz gün sayıyorsunuz o kadar çabuk geciyorki zaman allah hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin meleklerinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde sonlandırısınız

inşalalh önemli değildir allah korusun öenmli olsa devam ederdi ama gene dr unu aramanda fayda var e azında tamamen için rahatlar

valla aynen bende öyle düşün ben hafta sonları pijamalarımı bile çıkarmıyorum zatem hafta içi iş iş eşimde yok evde zaten cumartesi pazar bende öyle rahat rahat takılıyorum

merhaba

kanaman herne kadar kısa sürsede bunu mutlaka doktorunla paylaş herzaman temkinli davranmakta fayda var

sanada iyi pazaralar canım napıyposun nasılsın

ben bugün daha iyiyim canım herşeye rağmen bugün pek keyifliyim bebeğimin eşyalarına baktım sonra internetten bebek arabası buldum çok tatlı mağazadan bulursam almaya karar verdim bugün pek neşeliim çok heyecanlıyım

sen nasılsın iyisindir umarım

canım bence doktorunu aramalısın..
benimde ikinci düşüğüm aynı böyle olmuştu qece hafif bi
lekelenmem olmuştu aradan bi qün qeçtikden sonra direk
ani bir kanamayla beraber düşük yapmıştım..
bunlar qerçekten hafife alıncak durumlar değil..
sonra pişman olabilirsin..
inşallah kötü bi durum yoktur ve bir daha tekrarlanmaz canım..:1hug:

Hep iyi ol canım sen nasıl hissedersen bebeğinde aynı duyguları hissediyor ya canım benim pek keyfim yok dedimya dün geceden beri birde ilk defa böle bişeyi yaşamanın korkusu oldu ne yapacağımı şaşırdım neyseki uzun sürmedi doktorumla 27sinde randevüm var zaten ozman sölesem olurmu acaba geçmi kalmış olurum

ay canım korkuttun beni şimdiya ben şimdi 27sini beklemeyip doktorla ğörüşeyimmi yani buğünde hiç bişey yok ama

dilek 27 si gerçekten uzak bir tarih sen bekleem bir telefon aç eğer dr una ulaşamazsan kadın doğumu olan bir acile git ve muayene ol

merhaba arkadaşlar... kısmetse bende temmuz annesi olacağım... sizler daha tecrübelisiniz size bi soru sormak istiyorum... hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım oluyodu hafif hafifte bulantılarım.. son 4-5 gündür elevit kullanıyorum.. ne kasık ağrısı kaldı ne bulantı çok korkuyorum bebeğime bişei oldu die.. sizlerin kasık ağrısı varmıydı varsa ne zaman geçmişti (

elevitin içinde b vitamini varmı eğer varsa o bulantılara ve ağrılara iyi geliyor

benim çok şiddetli düşük tehdidim vardı hiç kasık ağrım olmadı ama

zeyhat canım sana özelden mesaj yolladım arkadaşlık istedğini kabul ettikten sonra bi bakarmısınn çünki benim gizlilk ayarlaım üst sev,yede olduğu için listem dışındakilerden özel mesaj alamıyorum

aldım canım cevap yazdım sana ulaştımı

var canım bütün b vitaminleri var

hiç korkmaq canım gayet normal bi durum fakat bu kasık ağrılarını çok şiddetli ve uzun süreli yaşıyosan doktorunla paylaşmanı öneririm benimde ilk zmanlar çok oluyordu hatta arada şimdi bile oluyor uzun süreli olmadıkça tehlikeli olduğnu düşünmüyorum kendimce ama sen yinede nettende bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…