bu arada günaydın kızlar diyecem ama akşam pek günaydınlık bişey kalmamış iyi pazarlar diyim bari :)
bu arada günaydın kızlar diyecem ama akşam pek günaydınlık bişey kalmamış iyi pazarlar diyim bari :)
kızlar dün gecede benimde kanamam oldu çok korktum daha önce böle bişey olmadığı için çok tedirgin oldum neyseki fazla sürmedi doktoru aramama gerek kalmadı ama gerçekten zor bi durummuş bunu anladım.Allah bebeklerimiz,i bize bağışlasın onu kaybetmeye dayanamam bu kadar yol almışken :gitme:
pazar gunlerı hemencık aksam oluyo gunun yarısından cogu bıtmıs bıle saat 3 ay hamılelıkten bu yana ev kusu oldum kociş evden dısarı cıkartamıyor benı ben cıkmak ıstıyorum ama nedense mızmızlık yapıyorum daha cok ısrar etmesı lazımmmkaydirigubbakcemile2
merhabakızlar dün gecede benimde kanamam oldu çok korktum daha önce böle bişey olmadığı için çok tedirgin oldum neyseki fazla sürmedi doktoru aramama gerek kalmadı ama gerçekten zor bi durummuş bunu anladım.Allah bebeklerimiz,i bize bağışlasın onu kaybetmeye dayanamam bu kadar yol almışken :gitme:
sanada iyi pazaralar canım napıyposun nasılsın
kızlar dün gecede benimde kanamam oldu çok korktum daha önce böle bişey olmadığı için çok tedirgin oldum neyseki fazla sürmedi doktoru aramama gerek kalmadı ama gerçekten zor bi durummuş bunu anladım.Allah bebeklerimiz,i bize bağışlasın onu kaybetmeye dayanamam bu kadar yol almışken :gitme:
ben bugün daha iyiyim canım herşeye rağmen bugün pek keyifliyim bebeğimin eşyalarına baktım sonra internetten bebek arabası buldum çok tatlı mağazadan bulursam almaya karar verdim bugün pek neşeliim çok heyecanlıyım
sen nasılsın iyisindir umarım
merhaba
kanaman herne kadar kısa sürsede bunu mutlaka doktorunla paylaş herzaman temkinli davranmakta fayda var
canım bence doktorunu aramalısın..
benimde ikinci düşüğüm aynı böyle olmuştu qece hafif bi
lekelenmem olmuştu aradan bi qün qeçtikden sonra direk
ani bir kanamayla beraber düşük yapmıştım..
bunlar qerçekten hafife alıncak durumlar değil..
sonra pişman olabilirsin..
inşallah kötü bi durum yoktur ve bir daha tekrarlanmaz canım..:1hug:
merhaba arkadaşlar... kısmetse bende temmuz annesi olacağım... sizler daha tecrübelisiniz size bi soru sormak istiyorum... hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım oluyodu hafif hafifte bulantılarım.. son 4-5 gündür elevit kullanıyorum.. ne kasık ağrısı kaldı ne bulantı çok korkuyorum bebeğime bişei oldu die.. sizlerin kasık ağrısı varmıydı varsa ne zaman geçmişti(
zeyhat canım sana özelden mesaj yolladım arkadaşlık istedğini kabul ettikten sonra bi bakarmısınn çünki benim gizlilk ayarlaım üst sev,yede olduğu için listem dışındakilerden özel mesaj alamıyorum
var canım bütün b vitaminleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?