2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

naptıysan kedıye senden ıntıkam alıyokaydirigubbakcemile3

naptıysan kedıye senden ıntıkam alıyokaydirigubbakcemile3

besledim büyüttüm ondandır derdi. aman geldiğinden beri böyle
şizofren midir nedir anlamadım ki, ama ben aldığımdan beri çok hırçın
düzelir dedik kısırlaştırdık gene aynı. veterinere göre genetik bir saldırganlığı var düzelmezmiş
yandım ki ne yandım.

he heheheh eheh yok yok onun senden alacagı bı ıntıkam vardır kesin

ılgılenme bıraz bırak takılsın kendı kafasına gore.

işin zor desene..birisine verme şansın yokmu yada hayvan shop a filan verme ?üstüne para istemıyorum dersin :) şaka bi yana bebeğinde olunca o çok tehlike arz edebilir sende düşünmüşsündür eminim.

işin zor desene..birisine verme şansın yokmu yada hayvan shop a filan verme ?üstüne para istemıyorum dersin :) şaka bi yana bebeğinde olunca o çok tehlike arz edebilir sende düşünmüşsündür eminim.

lmaz:aa olur mu oyle sey bılmıyorum archımım ne dusunur ama bız evcıllerımızı ılerıyı dusunerek sahıplenırız. onlarda bızım evımızın bır ferdi bebek gelıcek dıye sokagamı atılacak hemde hayvan katılı petshopa vermekten bahsedıyosun.. benım kopegımde cok heyecanlı sureklı sincap gıbı zıplıyor ustumuze kafamıza atlıyıp ısırıyor ee napmak lazım bask abı yere gondererek onu uzmekten baska bısey yapmıs olmayız onlarda can ve onlarında bı psıkolojısı var konusup ıfade edemeselerdelmaz:

cosmopoli, dilekcildir+, masal800

biri bızı gozetlıyooo.. hadi cıkın ortayaa

kıyamam sana se de ben gelmemmi kapadım öbür sitenyi eee napıyodsunuz bakalım bu arada kanamam olmuştu dün konuşmuktukya doktorumla konuştum telşalanıcak bişey olmadıını söledi rahatladım valla

Kuzular ben kaçar ütü yapıcam yarın mesai var
hepinizi öpüyom bebişleride
yarın görüşrüz inş.

kıyamam sana se de ben gelmemmi kapadım öbür sitenyi eee napıyodsunuz bakalım bu arada kanamam olmuştu dün konuşmuktukya doktorumla konuştum telşalanıcak bişey olmadıını söledi rahatladım valla
aman ıyı barı sen yınede bıraz uzan canım ayaklarınıda yukarda tut bıraz. neysekı bısey yokmus aman olmasında bebıslerımızı kucagım alaıp fotolarımızı ekleyelım ısteye ınsallahh..

Sorma tatlım kızımla beraber elekçi olduk bugun kaydirigubbakcemile3
Öğlen çıktık evden ancak girdik kaydirigubbakcemile3

gezentiler sizii..... bızde ogleden sonra havada fena degılken kopişimizide aldık bırde termosa cay yanındada gozleme yaptım ındık yedık ıctık. kopişim yorgunluktan ayaklar havada uyuyakaldı banada hava almak ıyı geldı aylardır evden dısarı cıkmıyodum nerdeyse ancak ev gezmelerı canım hıc dısaı cıkmak ıstemıyodu ıyı oldu bu..

Aman ya şakası bile kötü. Benim de iki yaşında bi oğlum var, adı paspas (köpiş) Bu aralar iyice şımardı. Sürekli benimle oyun oynamak istiyor. Bouşuyoruz gün boyu bebek geldiğinde tepkisi ne olur bilmem ama ya alışacak ya alışacak başka yolu yok. Hem 5 yaşındaki kızımla gayet güzel yakalamaca oynuyolar evin içinde. Ona da bu güne kadar çok zarar vermedi. Biraz iri cüsseli olduğundan bi kaç kez yere düşürdü kızımı ama ben aralarını buldum hep. Hayvan beslemek sabır ister. Hem de bi kaç günlük değil ömür boyu. Heyecandan çiş kaçırdığında halı yıkamayı arıyorum direk. Halıcılar da alıştı gülüyorlar halime. Ha kızım altına kaçırmış ha oğlum halıya yapmış. Hiç fark yok bence aralarında. Allah ikisine de uzun ömür versin.

ay ne guzel anlattın canım. oğlusum benım ılk goz agrım. suan 11 ayını doldurdu yasına gırecek bır ay sonra. bu zamana kadar hasta oldugunda sabahlara kadar aglayıp basında bekledıgımı 24 saat calısan veterıner bulmak ıcın nasıl cabaladıgımı hatırlıyorum sımdı bebek gelıcek dıye baska bı yere gondermek mı allah korusun.. o benım mınıcık bebğimm.. cok sımarık ama cokta duygusaldır ben uzgunken koyar basını dızıme kedı gıbı mırıldar sankı aglar benle ayy yavrusum mıncıklayım dıycektım ama fena uyuyo rahtsız etmıım sımdı

inşallah canım ya inan çok kötü bir duyguymuş bebeğimi bi anşlık bile olsa kaybetme duygusu çok kötü ama allaha şükr iyimiş miniğim bir hafta sonrada cinsiyetini öğrencez bakalım :hulya:

inşallah canım ya inan çok kötü bir duyguymuş bebeğimi bi anşlık bile olsa kaybetme duygusu çok kötü ama allaha şükr iyimiş miniğim bir hafta sonrada cinsiyetini öğrencez bakalım :hulya:

ay ınsallah bızde salı gunu ogrencez bızımkı ınat cıktı gostermıyo sıpa hayırlısı olsun hıc farketmez cınsıyetı ama ınsan merak edıyo ıste

canım eğer o kadar saldırgansa bebeğe zarar verebilir.kediciğe bakıılırsa pek evcil sayılmaz.ben kendi adıma bebeğime zarar verecek bir hayvan tutamam evde ne kadar seversem seveyim.veterineride bu depresif durumun geçmiyeceğini söylemiş zaten.karar onun.ben sadece fikrimi sundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…