D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #15.541
tam sinirim geçti dedim şimdi de gelmiş koltuğun arkasından saçımı başımı yoldu.
katil olmama az kaldı bu hayvan yüzünden. bu kediyi besleyene kadar doberman beslemeye razıyım valla. dışarı atsam 2 dk da kalpten gider o kadar da korkak. yazın bahçeye çıkarıyordum korkudan put gibi oluyordu.bütün hiddeti bana nedense.
naptıysan kedıye senden ıntıkam alıyokaydirigubbakcemile3
besledim büyüttüm ondandır derdi. aman geldiğinden beri böyle
şizofren midir nedir anlamadım ki, ama ben aldığımdan beri çok hırçın
düzelir dedik kısırlaştırdık gene aynı. veterinere göre genetik bir saldırganlığı var düzelmezmiş
yandım ki ne yandım.
besledim büyüttüm ondandır derdi. aman geldiğinden beri böyle
şizofren midir nedir anlamadım ki, ama ben aldığımdan beri çok hırçın
düzelir dedik kısırlaştırdık gene aynı. veterinere göre genetik bir saldırganlığı var düzelmezmiş
yandım ki ne yandım.
işin zor desene..birisine verme şansın yokmu yada hayvan shop a filan verme ?üstüne para istemıyorum dersin :) şaka bi yana bebeğinde olunca o çok tehlike arz edebilir sende düşünmüşsündür eminim.
Daemon nabersin lennnnnnnn
ne izlemesi kız :)) başka sitedeyim kk açık devamlı ondan geldim hadi :)) napıyosunuz
ıyıdır kuzum senden nbr nasıl gectı pazarınn
aman ıyı barı sen yınede bıraz uzan canım ayaklarınıda yukarda tut bıraz. neysekı bısey yokmus aman olmasında bebıslerımızı kucagım alaıp fotolarımızı ekleyelım ısteye ınsallahh..kıyamam sana se de ben gelmemmi kapadım öbür sitenyi eee napıyodsunuz bakalım bu arada kanamam olmuştu dün konuşmuktukya doktorumla konuştum telşalanıcak bişey olmadıını söledi rahatladım valla
Sorma tatlım kızımla beraber elekçi olduk bugun kaydirigubbakcemile3
Öğlen çıktık evden ancak girdik kaydirigubbakcemile3
lmaz:aa olur mu oyle sey bılmıyorum archımım ne dusunur ama bız evcıllerımızı ılerıyı dusunerek sahıplenırız. onlarda bızım evımızın bır ferdi bebek gelıcek dıye sokagamı atılacak hemde hayvan katılı petshopa vermekten bahsedıyosun.. benım kopegımde cok heyecanlı sureklı sincap gıbı zıplıyor ustumuze kafamıza atlıyıp ısırıyor ee napmak lazım bask abı yere gondererek onu uzmekten baska bısey yapmıs olmayız onlarda can ve onlarında bı psıkolojısı var konusup ıfade edemeselerde lmaz:
Kuzular ben kaçar ütü yapıcam yarın mesai var
hepinizi öpüyom bebişleride
yarın görüşrüz inş.
Aman ya şakası bile kötü. Benim de iki yaşında bi oğlum var, adı paspas (köpiş) Bu aralar iyice şımardı. Sürekli benimle oyun oynamak istiyor. Bouşuyoruz gün boyu bebek geldiğinde tepkisi ne olur bilmem ama ya alışacak ya alışacak başka yolu yok. Hem 5 yaşındaki kızımla gayet güzel yakalamaca oynuyolar evin içinde. Ona da bu güne kadar çok zarar vermedi. Biraz iri cüsseli olduğundan bi kaç kez yere düşürdü kızımı ama ben aralarını buldum hep. Hayvan beslemek sabır ister. Hem de bi kaç günlük değil ömür boyu. Heyecandan çiş kaçırdığında halı yıkamayı arıyorum direk. Halıcılar da alıştı gülüyorlar halime. Ha kızım altına kaçırmış ha oğlum halıya yapmış. Hiç fark yok bence aralarında. Allah ikisine de uzun ömür versin.
aman ıyı barı sen yınede bıraz uzan canım ayaklarınıda yukarda tut bıraz. neysekı bısey yokmus aman olmasında bebıslerımızı kucagım alaıp fotolarımızı ekleyelım ısteye ınsallahh..
gezentiler sizii..... bızde ogleden sonra havada fena degılken kopişimizide aldık bırde termosa cay yanındada gozleme yaptım ındık yedık ıctık. kopişim yorgunluktan ayaklar havada uyuyakaldıbanada hava almak ıyı geldı aylardır evden dısarı cıkmıyodum nerdeyse ancak ev gezmelerı canım hıc dısaı cıkmak ıstemıyodu ıyı oldu bu..
inşallah canım ya inan çok kötü bir duyguymuş bebeğimi bi anşlık bile olsa kaybetme duygusu çok kötü ama allaha şükr iyimiş miniğim bir hafta sonrada cinsiyetini öğrencez bakalım :hulya:
lmaz:aa olur mu oyle sey bılmıyorum archımım ne dusunur ama bız evcıllerımızı ılerıyı dusunerek sahıplenırız. onlarda bızım evımızın bır ferdi bebek gelıcek dıye sokagamı atılacak hemde hayvan katılı petshopa vermekten bahsedıyosun.. benım kopegımde cok heyecanlı sureklı sincap gıbı zıplıyor ustumuze kafamıza atlıyıp ısırıyor ee napmak lazım bask abı yere gondererek onu uzmekten baska bısey yapmıs olmayız onlarda can ve onlarında bı psıkolojısı var konusup ıfade edemeselerde lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?