- Konu Sahibi daemon
-
- #15.561
ay ınsallah bızde salı gunu ogrencez bızımkı ınat cıktı gostermıyo sıpa hayırlısı olsun hıc farketmez cınsıyetı ama ınsan merak edıyo ıste
canım eğer o kadar saldırgansa bebeğe zarar verebilir.kediciğe bakıılırsa pek evcil sayılmaz.ben kendi adıma bebeğime zarar verecek bir hayvan tutamam evde ne kadar seversem seveyim.veterineride bu depresif durumun geçmiyeceğini söylemiş zaten.karar onun.ben sadece fikrimi sundum.
evet insan merak etmekten kendinialamıyor ama benim içimde çok büyük bir his var erkek olucağına dair nasıl bu kadar kesin düşünüyorum ewrkek diye bende bilmiyorum ama annem hissedilebileceğini söledi.O bize hamile olduğunda ozman cinsiyet öğrenmetekniği olmadığı için hiiselerine göre alıyorlarmışbende hep pempe almış abime mavi kaydirigubbakcemile3 bende hissediyormuyum neyim alkisalkisalkis
hıc bır evcıl sahıbıne yada endısıne zarar vermeyen bırıne ciddi zarar vermez zarar gormedıgı surece. kı gercek hayvan sever senın bu tavsıyenı aklının ucundan gecırmez
benımkınıde hısseetttt benımkı ne olcak
ay ne guzel anlattın canım. oğlusum benım ılk goz agrım. suan 11 ayını doldurdu yasına gırecek bır ay sonra. bu zamana kadar hasta oldugunda sabahlara kadar aglayıp basında bekledıgımı 24 saat calısan veterıner bulmak ıcın nasıl cabaladıgımı hatırlıyorum sımdı bebek gelıcek dıye baska bı yere gondermek mı allah korusun.. o benım mınıcık bebğimm.. cok sımarık ama cokta duygusaldır ben uzgunken koyar basını dızıme kedı gıbı mırıldar sankı aglar benle ayy yavrusum mıncıklayım dıycektım ama fena uyuyo rahtsız etmıım sımdı
seninkini kestiremedim kusura bakma bacım kaydirigubbakcemile3
Ay sağlık olsun ne diyelim. Ben de bişi hissedemiyoru açıkçası. 1 ay daha bekleyecez gibi. Bi de kızımın küçüklüğü çok erkeğe benziyordu. Her gören bunun arkası erkek derdi. Resimleri albümümde var belki bişiler hissetmeniz için yardımı olur. Bakalım doğru çıkacakmı büyüklerin inanışları.
daha bir ay varmış tatlım erken daha ondan hissedemedim ben kaydirigubbakcemile3 b,iraz zaman geçsin bakalım naniknanik şaka maka her gelen souyormış sence benimki ne olucak diye artık bende ayrı bir form açıyormuşum bebiş cinsiyeti tahmin edilir diye delikafadulden
daha bir ay varmış tatlım erken daha ondan hissedemedim ben kaydirigubbakcemile3 b,iraz zaman geçsin bakalım naniknanik şaka maka her gelen souyormış sence benimki ne olucak diye artık bende ayrı bir form açıyormuşum bebiş cinsiyeti tahmin edilir diye delikafadulden
archimim,kembet,ukla günaydııııııın:) geçmişe daldınız galiba kolay gelsin
archimim,kembet,ukla günaydııııııın:) geçmişe daldınız galiba kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?