Günaydınnnnnnnnnnnn Geçmişi okuyup geliyorummmmmmmmmmmbesledim büyüttüm ondandır derdi. aman geldiğinden beri böyle
şizofren midir nedir anlamadım ki, ama ben aldığımdan beri çok hırçın
düzelir dedik kısırlaştırdık gene aynı. veterinere göre genetik bir saldırganlığı var düzelmezmiş
yandım ki ne yandım.
günaydın güzel anneler
dün akşam kedime sinirlenmiştim onu da burada belirtmiştim ama ben gittikten sonra biraz işler karışmış onu düzelteyim önce
evet ben kedimi bir bebeğim olursa o da benim gibi hayvanlarla büyüsün diye aldım
her türlü aşısını yaptırdım, kısırlaştırdım ama hırçınlığına çare bulamadım.ben onu sevmeye çalıştıkça beni ısırdı, her tarafımı yara bere içinde bıraktı
herkes bana deli olduğumu bu kediyi niye beslediğimi sordu, eşimle bile çoğu kez tartıştım ama sokağa atmadım
fakat gel gelelim ki çocuk olunca bende kedime güvenemiyorum.evet onu gene de seviyorum ama çok depresif bir hayvan. kendini sevdirirken bir anda delirip ortalığı yıkabiliyor. bu nedenle bebek olunca anneme vermeyi düşünüyorum.ben artık onunla baş edemedim.
sinirimden ağladığım günler oldu. evet kimse bu durumu anlayamaz ama gerçekten hayatımda görmediğim bir hayvanla karşı karşıyayım.
tüm hayvanseverlere duyurulur
lmaz:aa olur mu oyle sey bılmıyorum archımım ne dusunur ama bız evcıllerımızı ılerıyı dusunerek sahıplenırız. onlarda bızım evımızın bır ferdi bebek gelıcek dıye sokagamı atılacak hemde hayvan katılı petshopa vermekten bahsedıyosun.. benım kopegımde cok heyecanlı sureklı sincap gıbı zıplıyor ustumuze kafamıza atlıyıp ısırıyor ee napmak lazım bask abı yere gondererek onu uzmekten baska bısey yapmıs olmayız onlarda can ve onlarında bı psıkolojısı var konusup ıfade edemeselerde lmaz:
Günaydınnnnnnnnnnnn Geçmişi okuyup geliyorummmmmmmmmmm
kızım bebişin doğunca ver sen bu kediyi mutlaka başkasına
nemelazım bebişi de kıskanır kesinnn sonra zarar verir felan
Allah korusun kediler çok sinsi oluyor ne yapacaklarıda belli olmaz,
günaydınnnnnnnnnnarchimim,kembet,ukla günaydııııııın:) geçmişe daldınız galiba kolay gelsin
annem ben alırım dedi, zaten tanımadığım birine vermek istemiyorum. 2 günde kapının önüne koyarlar onu yoksa.
Günaydın kızlarrrrrrrr. Bu sefer geçmişe dalmayacağım sadece bu sabah yazdıklarınıza göz atıp geliyorum
ayyy varya ölüyorum ya kızlar ben bu simit kokusuna nasıl çare bulacağım
bizim işyerinde sabah kahvaltısı veriliyor simit felan var odaya dağıtıyorlar ama
benim bu kokuya midem dayanmıyor odada 6 kişiyiz hangi birine yemeyin diyebilirimki
çok fenayım çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum offff
dün çok yorulduk bizde annem geldi temizlik yaptık sonra alışverişe gittik,
ben dün LCW nin hamile kolleksiyonundan 1 pantolun 1 bady 1 de boğazlı cepli çok şirin bir süeter
aldım fiyatlar çoık makul sakın hamile kıyafeti satan yerlere bakmayın LCW ye gidin
hamile kot pantolonumu 65 tl ye almıştım LCW de aynısı 19,90 DI nsıl üzüldüm anlatamam yaniii
günaydın kızlar
ukla hangi lcw dan aldın
bana hamile koleksiyonu anadolu yakasında 2 yere geldiğini söylemişlerd, biri optimum biri ümraniye dediler
optimumda sadece bady ler vardı
günaydın kızlar
ukla hangi lcw dan aldın
bana hamile koleksiyonu anadolu yakasında 2 yere geldiğini söylemişlerd, biri optimum biri ümraniye dediler
optimumda sadece bady ler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?