2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınnnnnnnnnnnn Geçmişi okuyup geliyorummmmmmmmmmm

kızım bebişin doğunca ver sen bu kediyi mutlaka başkasına
nemelazım bebişi de kıskanır kesinnn sonra zarar verir felan
Allah korusun kediler çok sinsi oluyor ne yapacaklarıda belli olmaz,

günaydın archimim

katıldığım bir seminerde duymuştum,bebekler yeni doğduklarında evcil hayvanları bir süre onların odasından uzak tutmak gerekliymiş ki senin kedinin ekstra agresif bir olduğunu hesaba katarsak..Ki sen onu sokağa atmayı düşünmüyorsun annene verecekmişsin neticede..

canım banada kızacaksın ama her ne kadar onlarında psikolojisi varsada
9 ay karnında bir can taşıyorsun ona zarar gelmesini kimse istemez
Allah korusun bebeğin zarar gördüğü zaman daha çok üzülür insan...
e tabi illaki bir şey olacak diye birşey yok ama tedbiri elden bıralmamak lazım diye düşünüyorum ben. şutarafagitti

annem ben alırım dedi, zaten tanımadığım birine vermek istemiyorum. 2 günde kapının önüne koyarlar onu yoksa.

Günaydın kızlarrrrrrrr. Bu sefer geçmişe dalmayacağım sadece bu sabah yazdıklarınıza göz atıp geliyorum

ayyy varya ölüyorum ya kızlar ben bu simit kokusuna nasıl çare bulacağım
bizim işyerinde sabah kahvaltısı veriliyor simit felan var odaya dağıtıyorlar ama
benim bu kokuya midem dayanmıyor odada 6 kişiyiz hangi birine yemeyin diyebilirimki
çok fenayım çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum offff

dün çok yorulduk bizde annem geldi temizlik yaptık sonra alışverişe gittik,
ben dün LCW nin hamile kolleksiyonundan 1 pantolun 1 bady 1 de boğazlı cepli çok şirin bir süeter
aldım fiyatlar çoık makul sakın hamile kıyafeti satan yerlere bakmayın LCW ye gidin
hamile kot pantolonumu 65 tl ye almıştım LCW de aynısı 19,90 DI nsıl üzüldüm anlatamam yaniii

Günaydın kızlarrrrrrrr. Bu sefer geçmişe dalmayacağım sadece bu sabah yazdıklarınıza göz atıp geliyorum

günaydın zynpmrt. çok isabetli bi karar olur :) ben butun haftasonunu 1saatte ancak bitirdim.maşallahı var bizim hamişlerin

bende her sabah peynir simit yiyorum.sen eline bir tane kolonyalı mendil al burnuna tut onlar yerken.
ben hoşlanmadığım bir koku olunca öyle yapıyorum.

günaydın kızlar

ukla hangi lcw dan aldın
bana hamile koleksiyonu anadolu yakasında 2 yere geldiğini söylemişlerd, biri optimum biri ümraniye dediler
optimumda sadece bady ler vardı

archimim bu arada seni çok iyi anlıyorum..
benim de kedim var resimlerini görmüşsünüzdür profilde..
ben de onu çocugum gibi seviyorum öpüp kokluyorum bu arada..
yanıda yatıyor hep baska yerde uyuyamıyor..
ama aynı zamanda çok uysal kendi halinde bir hayvan..
ama eğerki durup dururken atlayıp saldıran bir kedi olsaydı ben de tabii ki bebege zarar vereceğini düşünerek bir çözüm arama yoluna girerdim..
çünkü durup dururken saldırıp oranı buranı kanatıyorsa bebeğe de aynını yapabilir allah korusun..
onunla yaşayan sensin.. o nedenle en doğrusunu yine sen bilirsin..

siz buraya hangi yiyecek ismini yazsanız benim canım istiyor nasıl olacak yaa böyle :bbo:

ben de dün yeni ciciler aldımmm..

LCW nin hamile koleksiyonunu bizim oralarda bulamadım yaa.. çok az mağazasında varmış

günaydın kızlar

ukla hangi lcw dan aldın
bana hamile koleksiyonu anadolu yakasında 2 yere geldiğini söylemişlerd, biri optimum biri ümraniye dediler

stella maltepe sahildeki lcw da da hamile koleksiyonu var.
bende oradan aldım haberin olsun

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım uamrım guzel bir hafta gecırırrz hep birlikteee

Kızlar bende cumartesi LCW den bir sürü hamile tadysi aldım. CA danda iki tane hemiş pantolonu acayip rahatettim. LCW süper ucuz. evcil hayvan konusu konuşulmuş anladığım kadaruyla. ınsanın evladı tabiki herşeysen önce gelir bebişe bir zarar verecekse çözüm aramak normal üstelik archimim çok iyi bir çözümde bulmuş. Ayrıca ev hayvanı saldırgan olmasa bile doğacak bebeğin alerjisi ortaya çıkabiliyor sonradan. O zamanda ev hayvanından ayrılmak gerekebiliyor. Benim kuzenimde alerjik astım var köpeklerle bir sorunu yok ama kedileri çok sevmesine rağmen bırak kucağa almayı aynı odada olmak bile nefesinin daralmasına gözlerinin yaşarmasına yetiyor bu gibi durumlarda insanın başına gelebilir o yüzden hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. Ayrıca kimsenin kararınıda kınamamak gerekli.

günaydın kızlar

ukla hangi lcw dan aldın

günaydın canım,

annem dün gekmişti bize bi baktım hamile bady si sordum nerden buldun internetten araştırıyordum dedim ooo dedi üsküdar da vardı ama kalmamıştı dedi bir bunu buldum dedi anne dedim temizliği yapalım çıkalım kaydirigubbakcemile3üsküdardakine bi gittik yeni mallar gelmiş, valla kaç tane giydim çıkardım bilmiyorum ama hepsinde aklım kaldı 4 parça aldım valla bi dahaki ay bi daha alcamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…