2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa vurucam kendimi..bende bol bol kilo almak istiyorum..annemi çağırınnnnn

2 kilo aldım ben az mı cidden:ecrin_bebek:

benim dktrum 70 kiloyla doğuralım diyo ama ben kattiyen dedim yaf kadın mana 15 kilo al duyo ya ben 10 kilo duyorum yani kızlar 9 kilom kaldı bunuda 5 ay içinde yavaş yavaş alırım aslında vitaminli şeyler yesek fazla hamur işine kaçmazsak sorun olmıycak amnın yağ olmasında :tomato:

benim arkadaşımın eşi
63 kiloyla hamile kaldı..
20 haftalık olduğunda 74 kilo olmustu
off çok kilo almıssın faln demiştik
ama sonra durmus orada kilosu
şimdi 31 haftalık fln sanırım, 78 kilo

kaydirigubbakcemile3:1shok: korktummmmmmmmkafamçokkarıştı
gelsene gelsennnneee
bende sünnetin küçükken anlamadan yapılmasını istiyorum..hayırlısı bakalım...sağlıkla doğsun da...

bende sunnet konusunu hıc arastırmadım kucukken yaptırmakmı dha ıyıymıs ay bendemı yaptırsam dogumdan hemen sonra bı sorayım bakalım

benim arkadaşımın eşi
63 kiloyla hamile kaldı..
20 haftalık olduğunda 74 kilo olmustu
off çok kilo almıssın faln demiştik
ama sonra durmus orada kilosu
şimdi 31 haftalık fln sanırım, 78 kilo

ben 70 kiloyla kendimi hayal edemiyorum 78 olursam evdeki bütün aynaları kaldırırıma.s

merhaba kızlar .gününüz güzel geçsi. inşallah hepiniz iyisinizdir.
kilolara takılma başlamış.takılmayın kızlar boş verin canınız istedikçe yiyin gitsin öyle bir veriliyorki.ben 25 kilo aldım sonrada 27 kilo verdim. çocukların canı istiyor yapçak bişey yoksırnaşık şey

ben bu zamana kadar 7 kılo aldım canım 9 kılo cok az ama ya 12 kılo falan dıye dusun barı

7 kilomu ciddimisin canımya :1shok: benhamile kaldım kalalı 4 kilo verdim ama şimdi baktım bir kilosunu geri almışım normalde zayıf iştahsız biride değilim ama kilo almadım fazla ALLAHTAN nbak şimdi içime kurt düştü ben neden almıyorum acaba bebiş büyümüyomu ALLAH korusun

hay canım işte bu yaaaa...

vereliniortaka.s.
opuyorumnanaktanŞeniz

canım ole seyler duusunme ben abarttım bu ısı zaten buyumese doktorun soyler nasılsa olurmu hıc oyle sey

gelsene gelsennnneee

bende sunnet konusunu hıc arastırmadım kucukken yaptırmakmı dha ıyıymıs ay bendemı yaptırsam dogumdan hemen sonra bı sorayım bakalım

artık herkez doğduğu gibi yaptırıyor. ilk günler canacısı hissetmedikleri için bebişler içinde rahat oluyor bide çobucak iğleşiyor .ben binpişman oldum yaptırmadıgıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…