2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ozellıkle yataken hıssedıyorum bıseyler pıtpıt vuruyo yada dönuyo karnımda. esımde cıldırıyo bend eduycam dıye

ay onlar bizden meraklı zaten uyku sersemi bile dönüp arada göbişimi tutuyor koçişimya kıyamam ben ona uyku halinde bile bebişini düşünüyor kaydirigubbakcemile3 önceden bana sarılırdı şimdi bebişine ehh olucak okadar papucumuz dama atıldı delikafadulden

kizlar noktaya basiyorum / cikiyo klavye delirdi napicam acil yardim

büyümez olur mu büyüyordur bebeğin
bize bakma sen biz bebekten çok kendimizi büyütüyoruz :kedi:

alkisalkisalkis bugun yenı bı arkadas geldı de ben sen sandım onun nıckınde 3 tane a varda ordan ayırt edıyoruz senı=))

bağırsakların olmasın benim dktr hissetsen ancak çok tiz bir şekilde hissedersin eşinin şu anda hissetmesi duyması imkansız dedi:uhm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 amann boşver doktorları sen bizden iyimi bilicekler karnımızda nasıl hiseetmeyelim dimi ama şaka bi yana gaz gurultusuda olsa biz bebiş hareketleri diye kendimizi avutup eğlendiriyoruz delikafadulden

Sorma canım benim ki de aynı önce bebiş ama diyorum ben bebişi benden çok seversen kıskanırım diye sizce çok mu bencilim kızlar.Napıyım kıskanıyorum herkesin yeri ayrı tabi ama benim yüzüme bakmayıp önce bebiş derse ben numa gelemem yani..klava:

biraz düzensizlik vardı bende o yüzden doktorum 26 sı diye inatla bastırıyo :) 26 - 27 artık :):uhm:

büyümez olur mu büyüyordur bebeğin
bize bakma sen biz bebekten çok kendimizi büyütüyoruz :kedi:

:kedi::kedi: dur lopikomu açayımda öle devam edeyim enerji alayım azcık bu elevit biraz daha kullanmya devam edersem hepinizi tek ğeçeriö zaten çok iştahımı açıyor yaaa gece içmeyi denedim gündüz azman gibi dolaşmayım diye ama akşamlarıda unutuyorum içmeyi gündüze geri döndüm kaydirigubbakcemile3

kızlar pudra.com bakan varmı lcw bütün hamile giyim modelleri var bi ziyaretedin isterseniz.

bu haftalarda kaç kilo almamız normal
bi ara 10. haftadan sonra 300 gr diye bişey duymuştum
ben 50,2 kg olmuşum
yani 1 haftada 500gr almışım

ahh ahh elevit
beni yakan vitamin
hala da eşşek gbi kullanıyorum

eşimde ayn senin gibi şimdiden benimle pazarlık yapıyor arada karnıma okşayıp konuşurken yakalasın beni hemen kaşlarını çatıyor kaydirigubbakcemile3 çok bozuluyor şimiden diyorum bebişimiz doğunca ne ğüzel aramızda yatırırız diye o olmaz işte onu sil aklından diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…