- Konu Sahibi daemon
-
- #18.181
deryalı günler başlamış ayy konuğunu beğenmedim semra özal gelmiş geçen demet şener gelmişti ay ne zarif he hoş ve naturel bir kadın ya çok doğaldı
ben ozellıkle yataken hıssedıyorum bıseyler pıtpıt vuruyo yada dönuyo karnımda. esımde cıldırıyo bend eduycam dıye
7 kilomu ciddimisin canımya :1shok: benhamile kaldım kalalı 4 kilo verdim ama şimdi baktım bir kilosunu geri almışım normalde zayıf iştahsız biride değilim ama kilo almadım fazla ALLAHTAN nbak şimdi içime kurt düştü ben neden almıyorum acaba bebiş büyümüyomu ALLAH korusun
alkisalkisalkis bugun yenı bı arkadas geldı de ben sen sandım onun nıckınde 3 tane a varda ordan ayırt edıyoruz senı=))
bugün senin aynı nickinin 3 a lısı da geldi de.. onu sen sandık kaydirigubbakcemile3[/QUO
Yeni mi katıldı arkadaş valla geçmişe hiç bakamıyorum önce ne konuşulmuş kaçırmamayım diye okuyodum sizleri kaçırıyodum şimdi direk konuya dalayım dedim...
hoşbulduk :)
yaş 22 , sat 22 eylül , doğum tarihi 26 ağustos , kilo 68
kizlar noktaya basiyorum / cikiyo klavye delirdi napicam acil yardim
bağırsakların olmasın benim dktr hissetsen ancak çok tiz bir şekilde hissedersin eşinin şu anda hissetmesi duyması imkansız dedi:uhm:
ay onlar bizden meraklı zaten uyku sersemi bile dönüp arada göbişimi tutuyor koçişimya kıyamam ben ona uyku halinde bile bebişini düşünüyor kaydirigubbakcemile3 önceden bana sarılırdı şimdi bebişine ehh olucak okadar papucumuz dama atıldı delikafadulden
kizlar noktaya basiyorum / cikiyo klavye delirdi napicam acil yardim
büyümez olur mu büyüyordur bebeğin
bize bakma sen biz bebekten çok kendimizi büyütüyoruz :kedi:
Bende bole bisi yokmafoldumbenwindows7klavyeyi ingilizce klavyeye döndürmüşsündğüraltta başlat çubuğunun en sağında EN yazar ona tıklayıp TR yap :dance:
ahh ahh elevit:kedi::kedi: dur lopikomu açayımda öle devam edeyim enerji alayım azcık bu elevit biraz daha kullanmya devam edersem hepinizi tek ğeçeriö zaten çok iştahımı açıyor yaaa gece içmeyi denedim gündüz azman gibi dolaşmayım diye ama akşamlarıda unutuyorum içmeyi gündüze geri döndüm kaydirigubbakcemile3
kızlar pudra.com bakan varmı lcw bütün hamile giyim modelleri var bi ziyaretedin isterseniz.
Sorma canım benim ki de aynı önce bebiş ama diyorum ben bebişi benden çok seversen kıskanırım diye sizce çok mu bencilim kızlar.Napıyım kıskanıyorum herkesin yeri ayrı tabi ama benim yüzüme bakmayıp önce bebiş derse ben numa gelemem yani..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?