2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özel hastaneler ücret oranlarını %30dan 70 e yükseltmişlerdi ya, Medkal parktan mail geldi fiyatlar aynıymış değişiklik yokmuşzemuszemus

bu haftalarda kaç kilo almamız normal
bi ara 10. haftadan sonra 300 gr diye bişey duymuştum
ben 50,2 kg olmuşum
yani 1 haftada 500gr almışım

bende son aylarda bir haftada 500 gr diye biliyorum
ama bu aralar kaç kilo almak gerek bende bilmiyorum , bilmek de istemiyorum :1no2:

Kızlarrr bana bu müşterileri kesin sayıyla verdiler birazdan kafama bi huni alıp tepinecem ajansın ortasında sağolsun işyerindekiler sakinleştirmeye çalışıyo valla bu kampanyalar 7. ay sonrasına gelirse ben kesin erken doğururum umarım o aylarda normal müşterilerim aktif olur

özel hastaneler ücret oranlarını %30dan 70 e yükseltmişlerdi ya, Medkal parktan mail geldi fiyatlar aynıymış değişiklik yokmuşzemuszemus

çok şanslısın. benim hastane de durumlar nasıl acaba??
sağolsunlar hastanelere gitmeyelim diye çok uğraşıyor başımızdakiler
ücretler de %70 oldu , artık devlet hastanelerinde 1 hafta sıra bekleriz klava:

elhamra bilgisayarı kapat aç hiç olmadı o zaman düzelir

Kızlar bişey sorcam ben eskiden su markası konusunda ayrım yapmazdım. Daha doğrusu satın alırken yapardım ama hertürlü markayı içebilirdim. Şimdi acayip hassaslaştım erikli-pınar ve hayat su dışında bişey içince midem bulanmaya başlıyor sizdede oluyor mu???

bende son aylarda bir haftada 500 gr diye biliyorum
ama bu aralar kaç kilo almak gerek bende bilmiyorum , bilmek de istemiyorum :1no2:

canım doktorlar ayda 1 1.5 kilo en fazla diyor.ama canım inan iştahın oldumu canın o yemekleri çektimi engel olamıyorsun şuna benziyor aynı nasıl tiksiniyorsun kesinlikle ne olursa olsun yiyemiyorsun buda tersi hamur işini kıstınmı valla gerisini ne istersen yiyeceksin bebekler istiyorrrrr yeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…