2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlaaar beni de ekleyin listeye ben de geldim :)
kilolara takılmayın bence deee. sağlıklı olsun. aman sonra kilo almak istemiyorum diye yemezseniz bebişler hasta olur hep beraber yaparız diyetimizi :)ne olacak ki yaaaa
ben 7 kilo aldım ama gayet mutluyum eşim de mutlu bu durumdan :kedi:

slm kızlar ben zaten hamileliğe başlarken kilolu başladım 68 ile ama ben pko lu olduğum için aldım bu kadar kilo hayatımda en fazla 64 kadar çıkmıştım ama ideal kilomda başlayamadım yani en son dr a gittiğimde 70 kiloydum ondan sonra tartılmadım sanırım korktuğumdan ama 2 kilo daha aldım gibime geliyor bakalım cumartesi gidecem dr a hem cinsiyetini de öğrenicez çok heyecanlıyım inş çok fazla kilo almam ben zaten hamur işi ve şekerli şeyleri fazla yiyemiyorum hamileliğin başından beri ama bakalım son aylarda halim ne olur baya tombul bir bayan olurumsenağlama

hosgeldıınn ver bılgılerınıde eklıyım cnm

opuyorumnanaktanŞeniz

canım ole seyler duusunme ben abarttım bu ısı zaten buyumese doktorun soyler nasılsa olurmu hıc oyle sey

canım bende 16 haftalık sayılırım az kaldı ya ben bebişi hissediyorum bazen hareketlernini helede iki gündür akşam eşim bile şaşırdı dinlerken kaydirigubbakcemile3 sen hissediyomuusn arada pıt pıt bişeyler

alkisalkisalkis

ben ozellıkle yataken hıssedıyorum bıseyler pıtpıt vuruyo yada dönuyo karnımda. esımde cıldırıyo bend eduycam dıye

bağırsakların olmasın benim dktr hissetsen ancak çok tiz bir şekilde hissedersin eşinin şu anda hissetmesi duyması imkansız dedi:uhm:

kızlar olay şurda kopuyor doğumdan sonra rengli olursanız kilolar patır patır gidiyor ama yok süt korur olmassanız biraz geç gidiyor. ben birine şahit oldum arkadaşım doğum yaptı ama yazık kız sanki doğum yapmamış gibiydi aylarca sitres yaptı yazık ama bi rengli oldu ikinci ayında eriyi verdi.
valla bide hepiniz çalışıyorsunuz hiç kalmaz kilo filan :CüvCüv:

deryalı günler başlamış ayy konuğunu beğenmedim semra özal gelmiş geçen demet şener gelmişti ay ne zarif he hoş ve naturel bir kadın ya çok doğaldı

hoş geldin canım allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasipetsina.s.

2 a lı esra derken beni mi kasdettin canım geldiğime bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce gelirdim...

alkisalkisalkis bugun yenı bı arkadas geldı de ben sen sandım onun nıckınde 3 tane a varda ordan ayırt edıyoruz senı=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…