bebiş boyun kaç senin..
e kısa da değilmiş ki boyun..senağlama 168
merhaba kızlaaarbeni de ekleyin listeye ben de geldim :)
kilolara takılmayın bence deee. sağlıklı olsun. aman sonra kilo almak istemiyorum diye yemezseniz bebişler hasta olurhep beraber yaparız diyetimizi :)ne olacak ki yaaaa
ben 7 kilo aldım ama gayet mutluyumeşim de mutlu bu durumdan :kedi:
opuyorumnanaktanŞeniz
canım ole seyler duusunme ben abarttım bu ısı zaten buyumese doktorun soyler nasılsa olurmu hıc oyle sey
kilolara takılmayın bence deee. sağlıklı olsun. aman sonra kilo almak istemiyorum diye yemezseniz bebişler hasta olurhep beraber yaparız diyetimizi :)ne olacak ki yaaaa
e kısa da değilmiş ki boyun..
bence 70 i çok rahat kaldırırsın hatta fazlasını bile kaldırırsın sen..
bencede öyle düşünme
aman bırak kiloyu
bebişi düşün sen[/QUOTbakalım bi nefes almak zorlaşacak bence şimdiden soluk alışverişimi duyuyorumCADIARZU
canım bende 16 haftalık sayılırım az kaldı ya ben bebişi hissediyorum bazen hareketlernini helede iki gündür akşam eşim bile şaşırdı dinlerken kaydirigubbakcemile3 sen hissediyomuusn arada pıt pıt bişeyler
onu ben de duyuyorum ama bu zamanlarda normalmiş.. kiloyla alakası yok yanie kısa da değilmiş ki boyun..
bence 70 i çok rahat kaldırırsın hatta fazlasını bile kaldırırsın sen..
bencede öyle düşünme
aman bırak kiloyu
bebişi düşün sen[/QUOTbakalım bi nefes almak zorlaşacak bence şimdiden soluk alışverişimi duyuyorumCADIARZU
canım bende 16 haftalık sayılırım az kaldı ya ben bebişi hissediyorum bazen hareketlernini helede iki gündür akşam eşim bile şaşırdı dinlerken kaydirigubbakcemile3 sen hissediyomuusn arada pıt pıt bişeyler
2 a lı esrada geldı=)
2 a lı esra derken beni mi kasdettin canım geldiğime bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce gelirdim...
2 a lı esra derken beni mi kasdettin canım geldiğime bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce gelirdim...
demet şener 25 kilo almış naaberrrrderyalı günler başlamış ayy konuğunu beğenmedim semra özal gelmiş geçen demet şener gelmişti ay ne zarif he hoş ve naturel bir kadın ya çok doğaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?