2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben kaynanamdan çok memnunum, karışmaz etmez sevinmez gülmez laf söylemez, ama kayınpederim kaynanadan beter yaa. Her şeye kulp takar, laf söyler, bunları da huzurumuzu bozmak için bilerek yaptığını düşünüyorum artık. Oğlunu mutsuz etmeyi seven biri

aynen yaa, korkarım çocuk aseksüel...

aa kız saçmalama söyleme öyle şeyler bebişine. Hem 7. aya kadar göstermeyenler var belliki çok edepli senin bebişin :) Hem geç söylemeleri yanlış söylemelerinden iyidir.Benim eski patronum doğuma kızı olacak diye girdi erkek çocukla çıktı :)

Ay inşallah İsmail bey de bana der gel seni Cerrahpaşa'da doğurtayım diye :Saruboceq:

yoksa daha önce hiç folik asit kullanmadın mı?
ilk üç aydan sonra omurilik kapandığı için zaten folik asitin faydası yok.

folik asit kullanmadım hamile kaldıktan sonra.benim doktorum vermedi,önemli olan folik asidi hamile kalmadan önce kullanmak dedi.
ayrıca elevit içinde sadece folik asit yok ki...

evet canım haklısın memorıal de yuzde 60 degıl yuzde yuz feda olsun beee

benim canım doktorum benden daha hiç muayene parası almadı..
e artık almasın bi zahmet aynı hastanedesinnn
bende abime gidince para almıyorr, ve onun hastasindeki dr arkadaşlarıda muayene ücreti almıyorlarkaydirigubbakcemile3

işte benmde durumum tam bu hiçbişeyıme karsmzlrdı ıyılerdı gıder gelrdk onlrda asla hbersz evıme gelmzlrdı karsma derdı yok bişi yok.bebek oldu aa cok sevdk dedılr kuru kuru ondn sonra basladı kaprıslerı kusmelerı yok aramdlr yok gelmedlr yok karn bızle gıtmk ıstemyr bı kaprıs bı kaprıs sanırım onlarn hormonlarnda bi degsklık yaptı benm bebek
çok kızyrm bencıl ınsanlara daha test sonucumu bıle mrk edıp aramdlr yada hergun kan kusyrdn ıymsn dıye bıleeee
işte insanlar nankor oluyor ben takmyorm artk böle gorşmednde kafam rahat aslnda sızde boşvern yaaaadelikafadulden

hımm anladım ozel muaynehane galıba hast neden gıtmıyorsun kı

Canım ben hamilelikten önce çok araştırdım doktor seçimi ona göre yaptım. Rıza Bey sadece perşembeleri hastanede o hastanede bana ters Ataköyde o yüzden ben muaynanesine gidiyorum.Ondan daha iyi bi doktorda bulamam o yüzden değiştirmem.

benim kaynanamda tık yok ama yakında her an başlayabilir
hala büyüdüğümüzü kavramakta zorluk çekiyorlar malesef. o yüzden bu kadar çok müdahale edebiliyorlar hayatlarımıza. ama artık biz de belli yaşa gelmiş, belli eğitim seviyesini almış insanlarız. hem ne olursa olsun o çocuğu ben dünyaya getiriyorum. her konuda öncelik benim ve eşimindir.
valla doğsun kimseyi karıştırmam ne isim konusunda ne eşyaları konusunda. bir kere çocuk dünyaya getireceğim oda burnumdan gelmesin.

memnunsan tabıkı degıstırme ınsanın dr undan memnun olması cok cok onemlı mesela ben tavsıye uzerıne gıttım ama kararsız gıbı bırseyım sankı ıcıme sınmedı bu dr

Ay inşallah İsmail bey de bana der gel seni Cerrahpaşa'da doğurtayım diye :Saruboceq:

Kız kaçgündür aklımda unutuyorum sana söylemeyi Rıza Bey hizmettede doğuma giriyormuş. Bide orayı araştır istersen. Orası internationalin yanında çok ucuz kalır.Tabi İsmail bey senin önceki tercihindir bi onada sor belki oda orada giriyodur.
Olmadı 22. hafta Rıza beye gittiğinde konuyu onada aç belki bi çözüm bulur sana.
Bu arada İsmail beyin muayne ücreti muaynehanede Rıza beyden daha pahalı bikere telefonda söylerlerken duymuştum bölüm başkanı oluğuiçin olabilirmi acaba ??

valla canım bende aynını düşünüyorum kaynanamada dedim ben doğuruyorum eşimle benim çocuğum isminide biz seçtik dedim bozuldu umrumda da değil....
ama yinede şeytan dürtüyor aklıma gece gece dünyanın şeyi geliyoo..

Ay Zeynepciğim bu verdiğin harika bir haber a.s.. İsmail bey bölüm başkanı olduğu için hem ücreti pahalı, hem de başka hastanede doğuma gidemiyor. Ama belki kendisi de Rıza Bey'e yönlendirir.

günaydın fıstıklar. keyifler nasıl.

döktürmüşsünüz gene her zamanki gibi 2000 li sayfalara bişi kalmamış

ay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…