- Konu Sahibi daemon
-
- #19.501
döner ekmekmafoldumben
ya tatlım şimdi o linkin devamı varmış senin yazdığınun üstündekini tıkladım olmadı sonra üzerine tıklayıp açtkki devamı varmış o linkin ondna olmmamış yok tatlımm çoooook güzel olmuş tam istedğimden hemde bulmuşun valla elşne yüreğine sağlık canım arkadaşımm
cosmocum eger yarında gecmezse gıdıcem artık doktora 3 gundur oldurdu benı ozellıkle aksamları oluyo
Canım ne istedin biz yollayalım sana kaydirigubbakcemile5
3 ayrı yere sorduk dönerleri kalmamışbekliycem artık yarına kadar
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daemon, Alatariell, beyza88+, cosmopoli, dilekcildir+, esssraa, feride26, Kanarya, melmea, KK Pro Üyeozgecay, Zynpmrt
cıkın bakayım yukarıı
evet yok yere soy agacı çıkarmak zorunda kalırsınız şekerm kaydirigubbakcemile3 yaa kızlar bu arada bu avatardaki resminde çokmu YAŞLI gözüküyorum bi arkadaş öle yazmış normalde gençmişsin yazmış üzüldüm ya kızlar profildeki rsmime benzemiyormu albümdeki resimlerim
:hooray:
heeee çok uzunyaa buraya attığımda kısaltmıslar ayy canımm valla utandırıosunn benii :kedi: seninde yüreğine sağlıkk canım bnmm yaa ayyy bebişlermiz gelsedee onlarla yaptıklarımızı konussak topiklerde delikafadulden
evet yok yere soy agacı çıkarmak zorunda kalırsınız şekerm kaydirigubbakcemile3 yaa kızlar bu arada bu avatardaki resminde çokmu YAŞLI gözüküyorum bi arkadaş öle yazmış normalde gençmişsin yazmış üzüldüm ya kızlar profildeki rsmime benzemiyormu albümdeki resimlerim
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daemon, Alatariell, beyza88+, cosmopoli, dilekcildir+, esssraa, feride26, Kanarya, melmea, KK Pro Üyeozgecay, Zynpmrt
cıkın bakayım yukarıı
Tabiki canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar yeter
Benm kızım olucak nasipse
ozmanda onlara bakmaktan nete girebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum canım senin bebişin burcuda ikizler olucak dimi
yoksam beni istemiyonuzmuu mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?