2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cosmocum eger yarında gecmezse gıdıcem artık doktora 3 gundur oldurdu benı ozellıkle aksamları oluyo

heeee çok uzunyaa buraya attığımda kısaltmıslar ayy canımm valla utandırıosunn benii :kedi: seninde yüreğine sağlıkk canım bnmm yaa ayyy bebişlermiz gelsedee onlarla yaptıklarımızı konussak topiklerde delikafadulden

Canım ne istedin biz yollayalım sana kaydirigubbakcemile5

evet yok yere soy agacı çıkarmak zorunda kalırsınız şekerm kaydirigubbakcemile3 yaa kızlar bu arada bu avatardaki resminde çokmu YAŞLI gözüküyorum bi arkadaş öle yazmış normalde gençmişsin yazmış üzüldüm ya kızlar profildeki rsmime benzemiyormu albümdeki resimlerim

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daemon, Alatariell, beyza88+, cosmopoli, dilekcildir+, esssraa, feride26, Kanarya, melmea, KK Pro Üyeozgecay, Zynpmrt

cıkın bakayım yukarıı

göremedikki canım resimlerini sen beni arkadaş olarak ekle ben söylim sana gençmi yaşlımı olduğunu ok bu arada kendimide tanuştırayım bende haziran annelerinden olucam inşallah

selam kızlar nasılsınız, daemon bende de ara sıra oluyor karın ağrısı hatta birden sancı giriyo gibi oluyo genelde işten eve dönerken oluyo sonra geçiyo...

ozmanda onlara bakmaktan nete girebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum canım senin bebişin burcuda ikizler olucak dimi

yoksam beni istemiyonuzmuu mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hayır tatlımm makyajın ağır yapıldığı içinn öle görünüoo ve sonucta herkes gelinlikle olguın durur ama benziosun yanii

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daemon, Alatariell, beyza88+, cosmopoli, dilekcildir+, esssraa, feride26, Kanarya, melmea, KK Pro Üyeozgecay, Zynpmrt

cıkın bakayım yukarıı

komşummmmmmmmm sayfam açık kalmış ben doğum öykülerini okuyup ağlamakla meşguldüm ondan buraya bişey yazamadım. Kociş dalga geçince ağlamamla biraz ara verdim doğum öyküleri okumaya:)
Bu arada dediğin gibi yarında geçmesse git muhakkak doktora yada en azından bi ara merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…