- Konu Sahibi daemon
-
- #19.521
göremedikki canım resimlerini sen beni arkadaş olarak ekle ben söylim sana gençmi yaşlımı olduğunu ok bu arada kendimide tanuştırayım bende haziran annelerinden olucam inşallah
hoşbuldum canım Şenizaaaa o nasıl sözzzzz hoşgeldinn
yenimisin huzeyfe kaydettirsene kendini listeye
setlla kız hanımın çifliğine bakarken kaçırdım ne oldu en son evlendilermi adamla kadın
hayır tatlımm makyajın ağır yapıldığı içinn öle görünüoo ve sonucta herkes gelinlikle olguın durur ama benziosun yanii
slm kizlarslm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.
yok canım evde işler karıştı kalantorle özgür karşılaştı
herkes bu kim diye sordu, adamda tam imalı cevap veriyordu özgür bu benim amcam dedi
nikaha 15 dk kaldı ama melek hanım evden çıkamadı
salih beyde gelmezse buraları terk edecem dedi orda bitti
bu arada ipek böcüğüde entelin yanına indi masalın babası olduğunu söyleyecekti
bende öle düşünmüştüm zaten canım ama varya gelinlik her kadına yakışıyor yaaa
gerçekten çok heyecanlı yerde kalmış ben en çok şu adam çocuğun ondan olduğunu öğrenmesini sabırsılıkla bekliyorm öbür cadolozu bıkakrımıki hemen acaba okadınında hamile kalamaması iyi oldu bi yandan kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar bugün hiç nete giremedim işlerim vardı nasılsınız bakalım bugün inş herşey yolundadır yarın bizde kontrole gidiyoruz inşallah cinsiyetini görürüz bebişin bakalım hayırlısı olsun çok heyecanlıyım....
neyse kızlar umarım listeye eklenirim bu sefer dilekçil albümünü görmem için arkadaşın olarak eklemen lazım beni eğer istersen tabi sizlere iyi sohbetler haziran annişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?