2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güllüyü diyosun sanırım canım her zamanki gibi yine kandırdı kemali eşiyle balayına gitti

Slm kızlar bugün hiç nete giremedim işlerim vardı nasılsınız bakalım bugün inş herşey yolundadır yarın bizde kontrole gidiyoruz inşallah cinsiyetini görürüz bebişin bakalım hayırlısı olsun çok heyecanlıyım....

setlla kız hanımın çifliğine bakarken kaçırdım ne oldu en son evlendilermi adamla kadın

yok canım evde işler karıştı kalantorle özgür karşılaştı
herkes bu kim diye sordu, adamda tam imalı cevap veriyordu özgür bu benim amcam dedi
nikaha 15 dk kaldı ama melek hanım evden çıkamadı
salih beyde gelmezse buraları terk edecem dedi orda bitti

bu arada ipek böcüğüde entelin yanına indi masalın babası olduğunu söyleyecekti

a.s esracım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama kesin görürsün 4 ayı bitirmişiniz baksana

gerçekten çok heyecanlı yerde kalmış ben en çok şu adam çocuğun ondan olduğunu öğrenmesini sabırsılıkla bekliyorm öbür cadolozu bıkakrımıki hemen acaba okadınında hamile kalamaması iyi oldu bi yandan kaydirigubbakcemile3

Dizilerin bittiği nasıl belli oluyor birden kullanıcı sayısı artmış :)

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Zynpmrt, Alatariell, beyza88, daemon+, dilekcildir, esssraa, feride26, gunesim+, huzeyfe, Kanarya, maviumutolsun, NPSL, rapunzell_82

kesin bırakır, zaten şuan bile içi gidiyor
gerçekten tam cadaloz
nispet yapmak için gitti gelinliği melek hanıma diktirmeye karar verdi
Allahtan esin evde yoktu

neyse kızlar umarım listeye eklenirim bu sefer dilekçil albümünü görmem için arkadaşın olarak eklemen lazım beni eğer istersen tabi sizlere iyi sohbetler haziran annişleri

Bizde salı güünü gidicez esracım insan gerçekten heyecanlanıyor inşallah inat etmezlerde gösteririler yoksa benim birdahaki randevuye kadar beklemeye halim kalmaz kafamçokkarıştı bu kadar zamn zor bekledik zaten

neyse kızlar umarım listeye eklenirim bu sefer dilekçil albümünü görmem için arkadaşın olarak eklemen lazım beni eğer istersen tabi sizlere iyi sohbetler haziran annişleri

canım daha önce burayamı yazdın daemona mesajmı attın. Eğer buraya yazdıysan kaynamıştır listeyi daemon yapıyor ona özelden mesaj atman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…