2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen nerde oturuyorsun?*ben yakacıktayım. yakınsa kap gel senin oğluşu

çekmeköy gibi benim ev. ama ulaşım çok kolay tam çekmeköy değil. veterinere gittiğimiz bi gün artık getiririm sana da benimki çünkü çok korkuyo sokaktan camdan bile bakarken tırsak

hadi bakalım kızlar ben kaçıyorum. eşimin kardeşinin nişanına pek istemeden gidiyorum ama neyse artık.... görüşürüz akşam öptüm bebişleri sevdim göbüşleri

hadi bakalım kızlar ben kaçıyorum. eşimin kardeşinin nişanına pek istemeden gidiyorum ama neyse artık.... görüşürüz akşam öptüm bebişleri sevdim göbüşleri

takma kız takıkaydirigubbakcemile3

yeşil gözlü,beyaz tenli,siyah saçlı bi bebeğin olcak bak görürsün

benden yeşil gözlü bebek çıkarsa seni tebrik edeceğim .
karı koca kara kaş kara gözlüyüz. eşim beni keser valla bu bebek kimden diye :roflol::roflol:

o da uzak sana ama bana yakın heheh eehhe edudullu cekmekoy taraflarında

aman iyi ki sana yakın yoksa çatlardın kıskançlıktan :icecream:

çekmeköy gibi benim ev. ama ulaşım çok kolay tam çekmeköy değil. veterinere gittiğimiz bi gün artık getiririm sana da benimki çünkü çok korkuyo sokaktan camdan bile bakarken tırsak

hahaha yerim onu. benimkinin de efeliği bize. yavru kediden bile korkar. dışarı çıkınca zaten ağlamaktan bir hal oluyor.

kızlar yaaa 1 kilo vermişimmm kafamçokkarıştı
acaba qrip oldum diye mi yaa:1shok:

laelaelaelaelae lülülülülülü laelaelaelaelae lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba...nasılsınız..
maşallah dolmuş sayfalar hızlı hızlı bakıyorum ama yetişemiyorum valla

acele etme herkes gıttı yarında pek ugrayan olmaz bıtırısın hhe h ehehe

aaa yemeğe gittim geldim 1 sayfa bile ilerlememiş. kocasını alan kaçtı gitti.
ben kaldım bu yaban ellerde :gitme:

ayyy kımse yok yaa demek kı calışanlar olmazsa burda sınek avlıcaz desenızeakannehir

ben geldimmmmm

daha doğrusu kızım ve ben geldiiikkk opuyorumnanaktan

ay ne kadar büyümüş bu arada sıpa maaşallah yaaa.. artık tüm vucudunu göremiyoz parça parça görebiliyoz..

bide aslında 14+5 ama 15+1 çıktı.. yani 3 gün büyük cıktı kızım maşallah.. o da anasıyla babası gibi uzunca olcak herhalde.. eşşek..
ayy yerim ben onu yaa

ayyy kımse yok yaa demek kı calışanlar olmazsa burda sınek avlıcaz desenızeakannehir

aaa canım seninde kızın mı olacak,yeni fark ettim.hayırlı olsun.benim de kızım olcak allah nasip ederse.seninle sat tarihlerimiz aynı bizim.kaç gram olmuş senin ufaklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…