2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mEHTAPCIM BEN ÇOK HIZLIYIM
HEMEN AŞAĞI ıNDıRıP HAREKET ETTRDM BEBEĞE GÖRÜYOMUSUN SEN?
YUMURTALIKLAIRN ORDA BıYERDE BU AĞRI

mEHTAPCIM BEN ÇOK HIZLIYIM
HEMEN AŞAĞI İNDİRİP HAREKET ETTRDM BEBEĞE GÖRÜYOMUSUN SEN?
YUMURTALIKLAIRN ORDA BİYERDE BU AĞRI

aman bacım aşağı indirme sakın...:))
doğuma doğru inşallah inecekler aşağıya doğru...

tamam mhtapcım dikkat edicess artıkın
umarım hepimiz sağlıklı ve kolay doğumlar yaşarız.

kizlaaaar ilk sayfaya baktimmmmm.....
ozgeeeeeee tebrikler canim benim....kizin olucakmisss ay cok tatli cok sevindim...saglikla buyutursun insallah hayirli evlat olur opuyorumnanaktan

hoşbuldukk bebis hoşbulduk cosmopoli napıyosunuzzzzzzzzzzz ya bende listeye baktım nerdeyse yarısının cinsiyet belli olmuş ne güzel ya benimkinin yanında salı akşamı dolar artık erkek olursa senin kıza talipiz cosmo :)))

Kızlar bişi dicem sengözlerimebaksanab
Ben kasığımın oralarda biyerde hem sağ hem solda ara ara böle batma igib bişey hissediyom
Bebek midir o ? kaydirigubbakcemile3

hayir canim bebek degil :)))
o batmalar bende surekli var.bel agrisi,kasik agrisi var yani bende.batma gibi cok fena.
bebek yukarda canim.benim kiz gobek deliginin etraflarina hatta biraz asagisina tekme atiyor..oralarda yasiyor simdilik. :) yedigim tekmelerden biliyorum.

ay benim oğluşda göbek deliğimi acıtıyo...

ya tekmeleri sertmi? okadar güçlendilermiki bunlar tekme atıyolar
Ben tık diye sanki bişeyler hissediyom çok şükür ağrım sızım yok

hosgeldin canim

gorusuruz canim kolay gelsin.

Tekmeğği nasıl hissediyorsun şekerim pıt pıt yapıyor bazen belirli bölgelde dim ya bende hissediyoru artık ama hissedemezsin daha diyorlar salı gün tam 4 aylık olucak aaa daha ne hissetmicez dimi ama ben bazen hangi tarafta olduğunu bile anlıyorum

ay benim oğluşda göbek deliğimi acıtıyo...

cok yaramazlar bizimkiler :)))
benimki haraket edince birden 5-6 tekmeyi arka arkaya vuruyor.butun gun uyuyo.ya da ben haraketde oldugumdan hissetmiyorum.zaten kemikleri zayif henuz diye biz en guclu haraketlerni hissediyoruz.saka maka yolu yarilamaya az kaldi dimi mehtapcim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…