2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilek benmkide öle işte ben anlatamadım sanırım böle pıt diye sanki kapıyı çalıp geri kaçıyo sıpa kaydirigubbakcemile3

ya tekmeleri sertmi? okadar güçlendilermiki bunlar tekme atıyolar
Ben tık diye sanki bişeyler hissediyom çok şükür ağrım sızım yok

yok bacımdaha tekme değilde kıpırtı yapıyolar...saniyelik oluyor zaten..
ileriki zamanlarda acıktım uyan diye yada düzgün yat dön başka tarafa diye tekmelerini yiyince görürsünüz asıl tekmeleri....:))))

ay mehtap güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
Kalk acıktım uleynn diye tekmelicekler dimi kaydirigubbakcemile3

valla leylacımşaka maka yolun yarısına gliyoruz...hergünleri ayrı heyecan sıpaların....

bende pıt diye hisediyorum valla cosmopoli ne bilim okadar kuvvetli arka arkaya değil oda çoook nadir ama yinede hiisediyoruz oda bişeyhayatım ehhehehehheeh

Evet dileğim haklısın, en azından içerde bişeyler olduğunu hissediyoz adını koyamasakta

cosmooooooooo dünürümmmmm benim çıkmam lazım ya annem gedli pazara çıkmam lazımmm doyaamıyorum muhabbete amaevde yemeklik bişey kalmadı neyse akşma burda olursanız devam edriz ya ne güzel BEYZAMMMMM da ğelmişti ama çıkmam lazım birazdan çıkıcam annem beklemez fıtça yemeyim şimdi bebişimle ananeden ççoook öpüyorummmmmm

ya tekmeleri sertmi? okadar güçlendilermiki bunlar tekme atıyolar
Ben tık diye sanki bişeyler hissediyom çok şükür ağrım sızım yok

evet canim,sanki icerde kelebek kanat cirpiyor gibi :))) oyle mi hissediyorsun?

hoşbulduk leylacım nasılsın şekerim görüşmeyeli
iyiyim canim,sen nasilsin?bebis nasil?uzmuyo seni dimi?

ben de bazen hissediyorum ama dun sertlesti karnim birden bire.bugun dr.a gittigimde (poliklinik) sordum olesine gerginlik var dedi.mum yazdi.kucuk mumlar arkadan gece koyup yatiyorsun.ama kendi dr.umu aradim koyma dedi.gerek yok....sasurdum kaldum...naaapsam acaba?

önemlii deil kuşumm annenin ellerindenn öperimm opuyorumnanaktan

Beyzammmmmmmm biraz önce iyidim ama şimdi değilim tatlum annemden fırça yedimmm üfffffffffffff çıkmam lazım kusura bakma canım akşama burda olursan bol bol konuşuruz öpüyorum senide bebişinide canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…