- Konu Sahibi daemon
- #8.021
ben hayatimda bikini bolgesine agda yaptiramadim.koltukaltiayaklar,biyik yeri filan hepsi tamam yapiyorum ama oraya cesaret ettim bikere cok canim yandi.kendim yapmisdim,ama kuaforde de yaptirmaya utaniyorum.manikurcum yaptir dedi,hic utanmana gerek yok,birazdan da karnin buyuyecek filan yapamiycaksin ama bilmiyorum.daemoncum altina kadar mi yapiyor agdayi,yoksa uzerini mi ay utandimmm:kedi:hadı archımım bı hava al da gesın sıkıntın . bende kuafore gıdıcem sımdı cok korkuyoruummmmmmmm.. cok canım yanıcak cookkk..
ne olur ne olmaz yarın bızımkıde donmez alttan bakmak ıster doktor musaıt degılım demeyeyeım bıde kocacımda bıktı bu halımden kuafore gıtsemmı dedım telefonda tamma gıt gıt ben senı beklerım dedı..
bosıycak adamlar bızı sonunda..
bebişimi yarın gorcem tubıcıkımm
evet ya o aci tat anlatilmaz yasanir :))) bugun ilac almadim henuz iyi gibiyim,midem cok az agriyor yani idare eder.sen tansiyonu naptim?olcturdunmu?ama bu haftalarda bas agrisi normalmis.çok geçmiş olsun canım yaa anlıyorum seni
bende akşam üzeri çıkardım yediklerimi nasıl acı bir tat anlatamam
dediğin gibi mide ne yapsın onlara yazık o da hepsini geri gönderiyor
benimde baş ağrım ilaca rağmen geçmedi , yarın tansiyonumu ölçtüreceğim
inşallah tahmin ettiğim gibi yüksek tansiyon çıkmaz. bizim ailemizde genetik tansiyon hastalığı da
haziran annelri bayramınız kutlu olsun şimdiden
bebekleriniz kollarınız da olur bi daha ki bayrama
inşallah o zamana kadar benim de yeniden gelir göbüşüme:))))))))))))
sağlıklı günler diliyorum kızlar bana da dua edin olur mu???????????????
senin de bayramin kutlu olsun canim,insallah gelecek sene bayrama kadar bebegin seninle olur.