2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim cok gecmis olsun seni öyle iyi anliyorumki cunki daha 2 gun öncesine kadar ayniydim seninle.Halsizlik kusma hepsi ust uste gelmisti ve iyice bunalima girmistim artik.
Doktorum vitamin hapini birakmami söyledi oda bulanti yapabilir dedi 2 gun önce biraktim ve 2 gundur ne kusuyorum nede halsizligim kaldi.Meger benim bulantimi cogaltan ve halsiz hale getiren viramin hapiymis.Pazartesi gunu doktora gidicem doktor bakalim ne dicek ?

Sen hangi vitamini aliyorsun canim ben centrum aliyordum ?Acaba sanadami vitamin hapi agir geliyor bana ilk sacma gelmisti vitaminin ne zarari olabilirki diye ama 2 gundur kusmuyorum ya dunyalar benim oldu valla:lepi:

ne ilginç ya vitamin hapı da bizi kusturacaksa ne içeceğiz
bende progesteron alıyorum günde 3 kere mahvetti beni , allahtan şimdi sadece geceleri içiyorum da etkinisi hissetmiyorum
eski insanlar ne iyiymiş ne vitamin ne mineral gül gibi hamileliklerini geçiriyorlarmış
biz şimdi dikkat ettikçe daha çok yamuluyoruz

çok geçmiş olsun sensiciğim zaten zayıflamak çok kötü oluyo kilo verdikçe insanda güçte kalmıyo hastalıklara karşı direncide kalmıyo ben bu zamana kadar 5 şişe serum yedim valla dayanacak güç kalmadıda işte doktorum biraz daha sabır diyo bizde etmeye çalışıyoruz insanda ne psikikoloji nede başka bişey kalmıyo valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ne dedi doktor bebeğine merak ettim

SLMM KIZLAR KOCıŞLE BI TEMIZLIGE GıRıŞTıK daha yenı oturdum ama evın ısı bıteceık gıbı değil. yoruldum .. sımdıde yemek hazırlıyorum sonra babaanne dede zıyaretıne gıdıp geıcess..

SLMM KIZLAR KOCİŞLE BI TEMIZLIGE GİRİŞTİK daha yenı oturdum ama evın ısı bıteceık gıbı değil. yoruldum .. sımdıde yemek hazırlıyorum sonra babaanne dede zıyaretıne gıdıp geıcess..

ohh ne güzel benim evi de kocam temizledi sağolsun
benden hayır yok kimseye
yarın da misafirlerim gelecek, artık kendileri pişirip kendileri yiyecekler napalım delikafadulden

Sen hangi vitamini aliyorsun canim ben centrum aliyordum ?Acaba sanadami vitamin hapi agir geliyor bana ilk sacma gelmisti vitaminin ne zarari olabilirki diye ama 2 gundur kusmuyorum ya dunyalar benim oldu valla:lepi:

Canim ben hicbirsey kullanmiyorum. Moralini bozmak istemem ama arada bir bende
1 gun, 2 gun iyi oluyordum sonra tekrar eskisine donuyordum yani tamamen duzelme yok. :1ninca:

çok geçmiş olsun sensiciğim zaten zayıflamak çok kötü oluyo kilo verdikçe insanda güçte kalmıyo hastalıklara karşı direncide kalmıyo ben bu zamana kadar 5 şişe serum yedim valla dayanacak güç kalmadıda işte doktorum biraz daha sabır diyo bizde etmeye çalışıyoruz insanda ne psikikoloji nede başka bişey kalmıyo valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ne dedi doktor bebeğine merak ettim

Canim benim doktorum yoktu rasgele baska doktora gittim oda oylesine bakti
test falan da yapmadi, gelecek hafta birdaha kendi doktoruma gidecegim.

keşke dediğim doktora gitseydin sensicim neyse dikkat et kendine

Canim cok gecmis olsun seni öyle iyi anliyorumki cunki daha 2 gun öncesine kadar ayniydim seninle.Halsizlik kusma hepsi ust uste gelmisti ve iyice bunalima girmistim artik.
Doktorum vitamin hapini birakmami söyledi oda bulanti yapabilir dedi 2 gun önce biraktim ve 2 gundur ne kusuyorum nede halsizligim kaldi.Meger benim bulantimi cogaltan ve halsiz hale getiren viramin hapiymis.Pazartesi gunu doktora gidicem doktor bakalim ne dicek ?

ayni durumdayiz ya ben de 3 gundur kestim vitamini.oluyodum yaa.doktor progestonu da kes dedi.hepsini kesdim kendini iyi hissedersen vitamin al dedi.yoksa alma.bende biliyorum ki,kotu olucam.napicam ya vitaminsiz beeeen?
slmm kızlar daha ben kımseyle bayramlasmaya gıtmedım. esımın dedesı ve babaannesı gelmıslerdı bı onların yanına gıdıcem az oncede kayınpederım geldi.

sokaktakı kan kokusu et kokusu beni ölduruyor remen.. dısarı cıkmayı hıc ıstemıyorum..

bu aarada leylacım agdayı sormussun valla hıc utanılcak bısey yok bende oncelerı kendım yapayım dıye ugrasmıstım ama cok canım yanmıstı. kuaforde kendı yaptıgın kadar acımıyor ve ıskence olmuyor en fazla 5- 6 dk suruyor bırde sadece ustumu demıssın hayır komple her tarafını alıyor sonra cok guzel oluyo valla

benim agda yapanim var aslinda.koltukaltimi,bacaklari filan o baslamisdi ben devam ettim sonrasinda.ama napiyim biraz utangacligim var.yarin ararim gun alirim,biraz gecsin de,daha temiz orasi.sen kaca yaptiriyorsun?

slm kızlar nasılsınız geçmişi az okudum valla arife günü ton balığından zehirlendim hastanede serum falan şimdik normale döndüm et le uğraştım kocam göreve gitti az dinleniyom

cok gecmis olsun canim,konserve urunler,hazir tursular yemememeye calis.cok zararli.

keşke dediğim doktora gitseydin sensicim neyse dikkat et kendine

Canim benim doktorum olmayinca onu istedim ama oda randevusuz kabul etmiyormus
o yuzden ona da gidemedim, nurettin bey diye bir doktora gittim canim.

ya kizlar bi de boyle bi durumum va.gecen hafta dr.a gitmistim ben cati muayenesi yapti ya bana.olctu,normal dogum icin uygun mu degil mi.standart olcu 20.mis ve benimki 15 cikti.yani cok altinda.bebegin kafasi cikmaz dedi.travma alabilir.ama yine de kontrolde olucaksin dedi.ben de normal dogumu cok istiyordum,ama sanirim istemeden sezeryan olmak zorunda kalicam.artik ruyalarima da giriyor.ruyamda sezeryan oluyordum bugun.yaa cok erken farkindayim ama simdiden kafayi yiycem ben.

ya kizlar bi de boyle bi durumum va.gecen hafta dr.a gitmistim ben cati muayenesi yapti ya bana.olctu,normal dogum icin uygun mu degil mi.standart olcu 20.mis ve benimki 15 cikti.yani cok altinda.bebegin kafasi cikmaz dedi.travma alabilir.ama yine de kontrolde olucaksin dedi.ben de normal dogumu cok istiyordum,ama sanirim istemeden sezeryan olmak zorunda kalicam.artik ruyalarima da giriyor.ruyamda sezeryan oluyordum bugun.yaa cok erken farkindayim ama simdiden kafayi yiycem ben.

çatı muayenesimi yapıldıı cnmm en uyuz olduğum muayene korkma cnm benim ablam 36 haftalık daha yeni yapıldı ona sana cok erken yapmıslar belki deişir ozamana kadar sonucta daha cok yenisinn ozaman daha farklı olabilir açılma olur vs

leylacım ne çabuk çatı muayenesi yaptılar sana
burada doğuma yakın ölçüyorlar burada
herkesin yoğurt yiyişi farklı demekki

çatı muayenesimi yapıldıı cnmm en uyuz olduğum muayene korkma cnm benim ablam 36 haftalık daha yeni yapıldı ona sana cok erken yapmıslar belki deişir ozamana kadar sonucta daha cok yenisinn ozaman daha farklı olabilir açılma olur vs

hayir canim senin dedigin cati muayenesi gibi degil bu yaptigi.alttan degil,ustten olcuyor.boyle demirden biseyle olcuyor.sen dedigini biliyorum ben,doguma az kala alttan yapilir.ama bu kendi dr.um degildi,poliklinikte kayit olmamiz lazim burda bizim hamileyiz diye,muayeneye filan cagiriyorlar devlet hesabina.ordaki doktor soyledi bunu.ama kendi dr.uma gittigimde sorucam bakalim ne diyor.

slm ben geldim kızlarr...

hosgeldin canim. nasilsin?

canımm ben bu cinsiyet tahminlerine pek inanmıyorum tatlım...ama eylence olsun diye yaptım zincir daire şeklinde döndü...allah hayırlısını versin hepimize inşallah.

hayir canim senin dedigin cati muayenesi gibi degil bu yaptigi.alttan degil,ustten olcuyor.boyle demirden biseyle olcuyor.sen dedigini biliyorum ben,doguma az kala alttan yapilir.ama bu kendi dr.um degildi,poliklinikte kayit olmamiz lazim burda bizim hamileyiz diye,muayeneye filan cagiriyorlar devlet hesabina.ordaki doktor soyledi bunu.ama kendi dr.uma gittigimde sorucam bakalim ne diyor.

anladım cnmm ozaman takma kafaya kendi dr un bakalım ne dicek

Back
X