2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allaha sükür leylacim su anda iyi bakalim.sadece karnim gerilmeye basladi.eskisi gibi uykum falan yok artik.midem zaten iyidi.kilo aldim.tabi :delphin:bunuda birakinca istah iyice kabardi.böyle iste leylacim senin nasil gidiyor.
eh iste mide agrisi olmasa guzel olucak ama dogru duzgun bisey yiyemiyorum o yuzden.
olurda bulablrsem çevrede deniycem Leylacım
Elektrkler gitti birden koptum

aa gecmis olsun,geldi mi simdi? :)

Neyse kızlar ben biraz kaaçyım kociş ister pc yi sıra onda :))
hepinizi öpüyorumm bebişlere ii bakın görüşürüzü inş. tekrar
ıyi gecelerrrrrrrrrrrr

eh iste mide agrisi olmasa guzel olucak ama dogru duzgun bisey yiyemiyorum o yuzden.

aa gecmis olsun,geldi mi simdi? :)
gecmis olsun canim demir hapi aliyorsan oda mide agrisi yaparmis.
Neyse kızlar ben biraz kaaçyım kociş ister pc yi sıra onda :))
hepinizi öpüyorumm bebişlere ii bakın görüşürüzü inş. tekrar
İyi gecelerrrrrrrrrrrr
iyigeceler cosmopolicim.sende kendine ve bebegine iyi bakopuyorumnanaktan

günayydınnn kocam göreve gitti çayımı yudumluyorum hava çok güzel tam yürüyüş havasııı

herkese merhaba :)) nasılsınınz arkadaslar valla ben cok ıyıym
baya bı gezdık dolastık ıstanbulda hava cok güzeldı
bu günü evde gecırmek ıstıyorum..
gecen carsamba ıkılı test ıcın gıttım ama tam 11+2 günlüktü
doktor daha erken bır hafta sonra gel daha 11 haftayı yenı doldurmussun dedı.
ben de carsamba günü bı daha gıdıcem.
esımle gıttım doktora ya kzılar ayaklarını oynatıo acaıp acaıp hareketler yapıo
cok güzeldı ... cok hos bır duygu. keske zman akıp gıtse bı an önce

merhaba kızlarr..
maaşallah bu bayram pek evde oturmuyorum.. birazdan da forum istanbuldaki akvaryuma gidecez.. size bir bakayım dedim.. öpüyorum hepiniziii... a.s.

merhaba kızlarr..
maaşallah bu bayram pek evde oturmuyorum.. birazdan da forum istanbuldaki akvaryuma gidecez.. size bir bakayım dedim.. öpüyorum hepiniziii... a.s.

oh qezin qezin kaydirigubbakcemile4 bizim buraya qeliosunuz demek :hulya: forum istanbul benim evime çok yakın cnm yürüyerek bikaç dk lık yol kaydirigubbakcemile3 benim camımdan forum istanbul qörünüo .. bizde eşimle sıkıldıkca qidioruz oraya qüzel yer tavsiye ederim..opuyorumnanaktan

günayydınnn kocam göreve gitti çayımı yudumluyorum hava çok güzel tam yürüyüş havasııı

benim eşimde buqün çalışıoo ama erken qelicek inş. 1-2 saat sonra qelir bizde daha bayram ziyaretlerimizi bitiremedik qitti yaa ... :delphin:

bugun pek bisey yazmamissiniz ama.cok sakinsiniz kizlar...
merak ettim de bayram tatili kac gun turkiyede?

bebis sanirim senin ticker 1 gun geride kalmis canim.sen benden sat olarak 1 gun gerisin 12+5 olman lazim.

Back
X