Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bende tam tersi ekşi yiyodum içimi bastırıyo diye of ya ne zormş annelik valla tam cennetlik analar
kızlar baş ağrısı olan yada artan varmı? günlerdir başım ağrıyor..her gün ilaç içmeyede korkuyorum dr um 4 e kadar iizn verdi ama yınede almıyorum.
kizlar bi de aklima gelmisken bugun yasadigim olayi anlatayim size.
universitede dediler ki,mastr yapmak isteyenler icin MBA ve TEMPUS programiyla sinavlar varmis.isteyen katilabilir.ben de basvurmak istedim,internetten formu doldurdum,istedigim bolumleri sectim ve onlaylatmam lazimdi.arkadasimla gittim ve bana orda gicik dedi ki,bu diplomasini alanlara ait diye son siniflar yanliz akademiye verebilir.olur dedim,ben denemek istiyorum dedim.oranin yillik parasi ne kadar biliyomusun sen dedi bana?hayir bilmiyorum,sitenizde de yazmiyo dedim.dalga mi gecmeye geldiniz siz,gezmeye mi geldiniz dedi bana.bilmiyorsunuz ama sinava girmek istiyorsunuz.nasil yani anlamadim diyorum.oranin yillik parasi turk lirasiyla yaklasik14 milyar dedi.bisey demedim.cunku sinirlenince kilitleniyorum ben.arkadasim da hamileyim diye gel dedi cikalim.ciktik geldik ama kendimi cok asagilanmis hissetdim gercekten...sinirlerim bozuldu yaa.offfff
kız archimim sen hani işyerinden giremiyordun açmışlar mı yoksa delikafadulden
tansiyon benim çıkıyo düşmesi daha kötü diyolar baş ağrısı tansiyon çıkınca öldürüyo beniii tuzlu şeyler çıkartıyo tansiyonuuuu tuzlu yemen lazım ben düşsün diye limon yiyommm
evet ya şansıma işe bir geldim site açılmış
anladılar herhalde siteye giremezsem delireceğimi delikafadulden
Kizlar ben fark ettim de hangi gunler banyo yapsam ertesi gun daha kotu oluyorum,
midem daha cok bulaniyor daha cok kusuyorum. Sanirim hafif de olsa
usudugum direk vucutuma vuruyor bilemiyorum artik. :bbo: