- Konu Sahibi daemon
- #8.521
selam kimsecikler yok sanırım
sitenin gazabına uğramış durumdayız galiba
valla yunanlılar gibi geri püskürtüldük siteden
insanın giresi de gelmiyor kk ya. sinirlerim depreşti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kimsecikler yok sanırım
sitenin gazabına uğramış durumdayız galiba
meraba kızlaarrr..3 gündür gripten yatıyodum bugün biraz iyiyim siteye bakim dedim, bi de baktımki ohoo neler olmuş çekilişler yapılmış sayfalar ilerlemiş de ilerlemiş..geçmişi okuyamadım valla site zaten kötü malum..
ben de size bugünün haberlerini verim..
bugün kontrolümüz vardı ikli test için doktor ense kalınlığına baktı sonuç iyi olduğu için kant testine gerek görmedi bidahaki kontrolde 3lü test yaparız dedi..
veee..
bebişin cinsiyeti de belli oldu:)
oğluşumuz geliyoo
buarada ben leach'e hediye alcakmışım zynpmrt da bana..
leachcim en kısa zamanda mesaj atıcam sana..
sevracım kafana takma bence benim doktorum 2 li test çoğunlukla pozitif sonuç verebiliyo dedi o yüzden ben yaptırmadım 3 lü testi bekliyorum
meraba kızlaarrr..3 gündür gripten yatıyodum bugün biraz iyiyim siteye bakim dedim, bi de baktımki ohoo neler olmuş çekilişler yapılmış sayfalar ilerlemiş de ilerlemiş..geçmişi okuyamadım valla site zaten kötü malum..
ben de size bugünün haberlerini verim..
bugün kontrolümüz vardı ikli test için doktor ense kalınlığına baktı sonuç iyi olduğu için kant testine gerek görmedi bidahaki kontrolde 3lü test yaparız dedi..
veee..
bebişin cinsiyeti de belli oldu:)
oğluşumuz geliyoo
buarada ben leach'e hediye alcakmışım zynpmrt da bana..
leachcim en kısa zamanda mesaj atıcam sana..
evet benimde ikili test sonucu biraz sorunlu çıktı bütün moralim bozuldu ama 3lü test daha net görülücek sorun varsada ddi doktor gerçi olsaılık hesaplama ama insan moralibi bozulrluyor değil yani
benim bebişin ense kalınlığı 0,9 dedi doktor.. iyi dedi.. bakalım kan tahlili de yarın cıkacakmış, bekliyoz
benimkinin ensesi biraz kalın heralde 1,9 :))
ense boyu 1.2 çıktı canım doktor çok iyi dedi ama bilmiyorum yinede içimde bir korku var senin bebişin kaç çıktı