2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla yunanlılar gibi geri püskürtüldük siteden
insanın giresi de gelmiyor kk ya. sinirlerim depreşti

aynen öyle sabah bir girdim msj yazdım bir daha giremedim
sonra bıraktım amannnnnn ne yapim adamı dert sahibi yapar bu k.k. valla

valla yunanlılar gibi geri püskürtüldük siteden
insanın giresi de gelmiyor kk ya. sinirlerim depreşti

1 saat uğraşıdan sonra zar zor açıldı site şimdi yanlışlıkla falan kapamayım die dikkat ediyorum

ne bakımmış bu yaa bitmedi giitti.siteye girilmiyo bi türlü.dünde bi ara bakımdayız yazmışlardı.ne zaman bitecekse....

meraba kızlaarrr..3 gündür gripten yatıyodum bugün biraz iyiyim siteye bakim dedim, bi de baktımki ohoo neler olmuş çekilişler yapılmış sayfalar ilerlemiş de ilerlemiş..geçmişi okuyamadım valla site zaten kötü malum..
ben de size bugünün haberlerini verim..
bugün kontrolümüz vardı ikli test için doktor ense kalınlığına baktı sonuç iyi olduğu için kant testine gerek görmedi bidahaki kontrolde 3lü test yaparız dedi..
veee..
bebişin cinsiyeti de belli oldu:)
oğluşumuz geliyoo :emir_bebek:
buarada ben leach'e hediye alcakmışım zynpmrt da bana..
leachcim en kısa zamanda mesaj atıcam sana..

meraba kızlaarrr..3 gündür gripten yatıyodum bugün biraz iyiyim siteye bakim dedim, bi de baktımki ohoo neler olmuş çekilişler yapılmış sayfalar ilerlemiş de ilerlemiş..geçmişi okuyamadım valla site zaten kötü malum..
bugün kontrolümüz vardı ikli test için doktor ense kalınlığına baktı sonuç iyi olduğu için kant testine gerek görmedi bidahaki kontrolde 3lü test yaparız dedi..
veee..

mrb canım ense kalınlığı ne kadar söyledi mi doktor sana

hayırlısı olsun oğluşun canım.inş.kucağına aldığın günleride görürsün(HEPİMİZDE).benimde haftaya 2li testim.çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin.içime erkek doğuyo hep.her görende oğlun olacak diyo hiç kız diyen çıkmadı.terside olabilir tabi.hayırlısı sağlıklı olsun yeter

aaaa kız recep oğliş geliyooo demeekkk...
hadi hayırlı olsun bakalım
kaçıncı haftadasın..
bu arada bişi diyiim benim bir arkadaşıma 12. haftası dolmuştu, ikili testi yaparken erkek dediler..
sonra 16. hafta gitti tekrar, megerse kızmış.. :)))
kesin dedi mi doktor

sevracım kafana takma bence benim doktorum 2 li test çoğunlukla pozitif sonuç verebiliyo dedi o yüzden ben yaptırmadım 3 lü testi bekliyorum

evet benimde ikili test sonucu biraz sorunlu çıktı bütün moralim bozuldu ama 3lü test daha net görülücek sorun varsada ddi doktor gerçi olsaılık hesaplama ama insan moralibi bozulrluyor değil yani

veee..

ne güzel hayırlı olsun. biz ne zaman öğreneceğiz acaba cinsiyetlerini
kız çocuklarına bayılırım ama içime hep erkek doğuyor nedense
hayırlısıyla doğsunlar da gerisi önemli değil artık

benim bebişin ense kalınlığı 0,9 dedi doktor.. iyi dedi.. bakalım kan tahlili de yarın cıkacakmış, bekliyoz

evet benimde ikili test sonucu biraz sorunlu çıktı bütün moralim bozuldu ama 3lü test daha net görülücek sorun varsada ddi doktor gerçi olsaılık hesaplama ama insan moralibi bozulrluyor değil yani

bence sende fazla kafana takma şuan için ense boyu önemlimiş 5 in üzeri tehlike arz ediyo seninkinin ense boyunu biliyomusun

ya bana bişey sölemedi doktor cinsiyeti hakkında zaten sormasam hiçbirşeyşi sölemicekte :)) bu arada cinsiyetş belli olanları tebrik ediyorum darısı biizm başımıza bende sordu doktorra 3 hafta sonra ğidcen 16 haftalıken bakıcak bakalım benimde içimden erkek ğeçiyor nedense :)

ense boyu 1.2 çıktı canım doktor çok iyi dedi ama bilmiyorum yinede içimde bir korku var senin bebişin kaç çıktı

benimkinin ensesi biraz kalın heralde 1,9 :))

hehehe evet herhalde kalın enseli olacak biraz :))
nasıl ölçüyorlar ya valla maharet işi.. ensesinin arkasındaki pile miymiş ne, ense kalınlıgı o.. benim doktor hem ense arkasını, hem daha aşağıda sırtına doğru bir tane daha vardı onu ölçtü, bir de burnunda biryeri ölçtü burun kemiğini mi artık nedir anlamadım..

ense boyu 1.2 çıktı canım doktor çok iyi dedi ama bilmiyorum yinede içimde bir korku var senin bebişin kaç çıktı

dilekciğim sen neden sorun var diyorsun ki
bizim ense kalınlığı 1,8 çıktı doktor gayet iyi dedi
kan sonucunu yarın alıcam
bence sen fazla evhamlısın rahat ol şekerim

ya kızlar benim bebiş ultrosonda çok hareketliydi yüzünü döndü ellerini kollarını açtı doktorum bak bize bakıyo dedi yalvardım doktoruma resmen söylesin die cinsiyetini sen üzerine şimdi yatırımlar yaparsın dedi söylemedi ya çokk merak ediyom 2 hafta kaldı kontrole bakalım neymiş bizimki

burnunu down sendromlu çocukların normalden küçük oluyo onun için ölçüyorlar

Back
X