2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlama günaydın kızlar çok kötü bişey yaptım şimdi çooooooook çoooook pişmanım dun canım çiğ köfte istemişti sonuna kadar direndim sandım ne yediysem kesmedi illada çiğ köfte sapığı oldum kapıcıya etsiz çiğköfte bulabilirsen al dedim o da etli almış batmanlı en temizini al dedim getirdi dayanamayıp hepsini yedim çok güzeldi nefsim dindi ama şimdi çok pişmanım kendime çok kızıyorum dktruma da söylesem kesin beni kovar eşimin hebiride yok o da öldürür beni ve vicdan azabından ölüyorum

senağlama günaydın kızlar çok kötü bişey yaptım şimdi çooooooook çoooook pişmanım dun canım çiğ köfte istemişti sonuna kadar direndim sandım ne yediysem kesmedi illada çiğ köfte sapığı oldum kapıcıya etsiz çiğköfte bulabilirsen al dedim o da etli almış batmanlı en temizini al dedim getirdi dayanamayıp hepsini yedim çok güzeldi nefsim dindi ama şimdi çok pişmanım kendime çok kızıyorum dktruma da söylesem kesin beni kovar eşimin hebiride yok o da öldürür beni ve vicdan azabından ölüyorum

sen istanbula gelsene döveyim seni

ultrasonda işaretliyor ya, ense şurdan şurası diye.
resmin sağ alt kısmında ölçü yazıyor.
hepsi aynı değil mi acaba?

bebeği, baş-popo mesafesi ölçtüklerinde de yazar hani..

yok canım yaa crl fılan yazıyor ama o degıl cunku o bebegın bas popo mesafesı ense kalınlıgı o kadar olmaz orda 68.4 yazıyor

kaç tane yedin kısss
ben de abim yapmıştı 1,5 ay önce yemişltim 4 adet ama daha fazlasına izin vermedi
toksoplazma da sorun yoksa üzülme canım bi kezden bişey olmaz. ama temiz biryermi ona emin olman lazım..

Haa bu arada nt çıktısını ayrıca verdi bana bi crl yazan çıktı var bide NT yazan çıktı var bende

ya kızlar daemondan haberi olan varmı kaç gündür rastlaşmıyoruz hiç??????**

Canım cuma hasyatdı en son ben ona zencefil önermiştim cumartesi bir ara online gördüm ama yazışamadık dün yine online olmuş ama ben de denk gelemedim.

kaç tane yedin kısss
ben de abim yapmıştı 1,5 ay önce yemişltim 4 adet ama daha fazlasına izin vermedi
toksoplazma da sorun yoksa üzülme canım bi kezden bişey olmaz. ama temiz biryermi ona emin olman lazım..

evet temiz bir yermiş valla 12 13 tane felan dı hepsini hobidigırtalkcokacimcoook yaptım ama bol yeşillik yedim üstünede 3 kupa bardağı ayran içtim :asigim:

Haa bu arada nt çıktısını ayrıca verdi bana bi crl yazan çıktı var bide NT yazan çıktı var bende

Evet Zeynepçim, benimki de aynı sendeki gibi,
ama demekki, çekilen ultrason aletine göre, çıktı üzerindeki ibareler de farklılaşabiliyor.

sen istanbula gelsene döveyim seni

ben de dövcem gel kıs bebiş..
kıs adam keyfinden demiyor sana yeme diye..
kola gibi bişi değil ki bunu yemememizin sebebi..
çiğ et olması..
çiğ etlerden toksoplazma diye bir mikrop geçiyormus, bu da bebeğe çok zararlıymış..
düşüklere bile neden oluyormuş..

bir daha yeme lütfen..
Allah korusun bebeğini tabi.. şimdiye kadar o kadar yedik çiğ köfte bilmemne, hamile kalmadan önce, ulen yine de negatif çıktı benim toksoplazma.. bide evde kedide var hani.. archimim senle ben aynıydık o konuda..
şimdide birşey olmamıştır inşallah bebiş.
doktora fln söyleme valla gebertir seni

evet temiz bir yermiş valla 12 13 tane felan dı hepsini hobidigırtalkcokacimcoook yaptım ama bol yeşillik yedim üstünede 3 kupa bardağı ayran içtim :asigim:

allah iyiliğini versin...

yeşillikleri de çok iyi yıkanmış yememiz gerekiyo kız, yine aynı nedenden

aferin bebiş üstelik dün sitede sana etsiz çiğ köfte tarifi vermişlerdi neyse olmuş artık. düşünüp kendini üzme bebişe daha zarar senin üzülmen. daha önceden toksoplazma problemin yoksa bişey olmamıştır bikereden diye düşünüyorum.

ben de dövcem gel kıs bebiş..
kıs adam keyfinden demiyor sana yeme diye..
kola gibi bişi değil ki bunu yemememizin sebebi..
çiğ et olması..
çiğ etlerden toksoplazma diye bir mikrop geçiyormus, bu da bebeğe çok zararlıymış..
düşüklere bile neden oluyormuş..

bir daha yeme lütfen..
Allah korusun bebeğini tabi.. şimdiye kadar o kadar yedik çiğ köfte bilmemne, hamile kalmadan önce, ulen yine de negatif çıktı benim toksoplazma.. bide evde kedide var hani.. archimim senle ben aynıydık o konuda..
şimdide birşey olmamıştır inşallah bebiş.
doktora fln söyleme valla gebertir seni

:uhm:toksoplazma mı one yaaaaaa aydınlatın beni ben yaptırdım mıki öyle bişey hatırlamıyorum yaaaaa senağlama

bana da verdiği ultrason çıktılarının birinde ense kalınlığı ölçümü, birinde burun kemiği ölçümü vardı.. baş-popo da ayrı bir resmindeydi zibidimin :)

allah iyiliğini versin...

yeşillikleri de çok iyi yıkanmış yememiz gerekiyo kız, yine aynı nedenden

yaaa yeşillik evde vardı sirkeli suda beklettim iyice hışını çıkarmıştım eşim hatta olan vitaminde gitti demişti

:uhm:toksoplazma mı one yaaaaaa aydınlatın beni ben yaptırdım mıki öyle bişey hatırlamıyorum yaaaaa senağlama
DR un kan testi istemiştir mutlaka senden sonuçları varsa al kağıda bak belki orada yazıyordur canım 1 nin negatif birinin pozitif çıkması gerekiyor..

bana da verdiği ultrason çıktılarının birinde ense kalınlığı ölçümü, birinde burun kemiği ölçümü vardı.. baş-popo da ayrı bir resmindeydi zibidimin :)

sırnaşık şey zibidi mi kız yoksa erkek mi seninkisi hani zibidi derken yani öyle bişey mi gibi gibi kaydirigubbakcemile5

Back
X