• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay doktorlar da bir hoş
alırsın kızar almazsın kızaarr
benimkine de şişiyom doktoorr, deyince amaann yemene bak şimdi, şişcen tabi hamilesin tadını cıkar diyo
akannehir

dr bişey değil de eşim yanımdaydı o bakışı hiç unutamayacağım :roflol: :roflol: sürekli arayıp soruyo ne yedin, yoksa yemedin mi diye :oklava:

Stella cım liste için sağol hakkaten çok diil. Benm doktorun evhamı heralde kaydirigubbakcemile3
Belki beni hep böle görmek istiyodur kaydirigubbakcemile3

canım bana çok gelmedi
tabi 56 kg başlangıç için iyiyse
yani kilolu hamile kalmadıysan

kola takibi çizelgeleri var orda baktım senin gayet normal gözüküyor

adsznl.png

Kıslarr yemeĞımızı yedık geldık neler kaynattınızzz bakalım actınızmıı yenı topıklerr.................:(

MasAllah canim yaa kocaman olmus kizin, bobrek tasi icin birsey dedi mi doktor?
Canim kilodan dolayi olmayabilir.
Ben az kilo aldim ve kendi kilom da cok yuksek degil ama tansiyonum yuksek cikiyor benim,
o yuzden bana da doktorum hamur isinden ve tuzludan uzak dur demisti.

Sensi dedğin doğru, ben de Pazartesi sağlık ocağına gittim. 12/8 çıktım tansiyonum, bu ay için daha düşük olması gerekiyor, tuzu azalt dedi hemşire.

Aşkım 56yla başladık biz 62 kg yum şu an yani 6 kg almışım

Bu dönem için normal diyorlar 6 kg'yu cosmo.

evet herkese uyarsa 21 i yaparız

Bana uyar, hatta bana bu Pazar bile uyar sositososito

kitaplarda yada internette bu haftalarımızda 450 gr almamız normalmiş öyle yazıyordu
bu gördüğüm iyi oldu haftada 600-700 gr alıyorum bende çok gibi geliyordu
yani ayda 2 kiloya fln denk geliyor akannehir

merhabalar güzel annişler biz de bugün gidiyoruz doktora kızım ve oğlumu görmeye kızım çok hareket etmiyor endişeleniyorum bugün göreyim de rahatlasın içim ya da oğlum kadar hareket etmediği için anormal geliyo bilemiyorum doktorum yine kızacak 2 kg aldım ama ikiz bunlar ya anlamıyo kadın bu ay 1 saat yürüyüş yaptım bide yapmasaydım ne kadar alacaktım acaba

ay doktorlar da bir hoş
alırsın kızar almazsın kızaarr
benimkine de şişiyom doktoorr, deyince amaann yemene bak şimdi, şişcen tabi hamilesin tadını cıkar diyo
akannehir

aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito

tünaydın kızlar neler oldu burda yaaaaaaaaaaaa banane bende özbek için sadece ikon yaptığı topik istiyom küserim yoksa haaaaaaaaaa bir daha size ikon yapmamn haaaaaaaa

bu arada kızlar gercekten buluşmaya gelmek istiyorum ama pazar olduğu için biraz zor olacak cumartesi olsaydı kesin gelcektim inşallah gelebilirim

Kizlar bak bu sitede BMI'nizi hesaplayin,
ona gore bilirsiniz hamilelik boyunca kac kilo almaniz gerektigini:

Sağlıklı E-Hesap

Ayrica BMI'nizi hesaplarken hamile kalmadan onceki kilonuzu yazmaniz gerekiyor, su an ki kilonuzu degil.

merhabalar güzel annişler biz de bugün gidiyoruz doktora kızım ve oğlumu görmeye kızım çok hareket etmiyor endişeleniyorum bugün göreyim de rahatlasın içim ya da oğlum kadar hareket etmediği için anormal geliyo bilemiyorum doktorum yine kızacak 2 kg aldım ama ikiz bunlar ya anlamıyo kadın bu ay 1 saat yürüyüş yaptım bide yapmasaydım ne kadar alacaktım acaba

Aaa göbeğinin hangi tarafındaki kız, hangi tarafındaki erkek diye anlayabiliyor musun? Yoksa ultrasondan mı gördün?

tünaydın kızlar neler oldu burda yaaaaaaaaaaaa banane bende özbek için sadece ikon yaptığı topik istiyom küserim yoksa haaaaaaaaaa bir daha size ikon yapmamn haaaaaaaa:emir_bebek:sempatiksalakcinni

bu arada kızlar gercekten buluşmaya gelmek istiyorum ama pazar olduğu için biraz zor olacak cumartesi olsaydı kesin gelcektim inşallah gelebilirim

yaa neden gelemiosunki..farketmezki cmrtesi yada pazar kocalar hep bizi ekiyo bi pazarda biz onları ekelim..aslında beraber giderdik ama ben annemlerde kalırım fatihten direk geçerim bakırköye diye düşünüorum

aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito

BEN 3 HAFTA KDR ONCE GİTTİM DOKTORA 52 LE KALMSTIM 54 CIKTI KILOM AMA KABANLA BOTLARLA TARTILDIM DUSUNUN NORMALDE 53.5 CIKIYORM:(
NEYSE GORUNRDEDE BİŞİ YOK HALA ESKI PANTOLONLARIMI GİYIYORM BANA BİR FIRCA ATTI COK KILO ALMISIMDA DIKAAT ETCEKMISIMDE BURDA DURCAKMISIMDA SASRDMM İİDE ZTN NE YIYORMKI YESEMDE CIKARIYORUM:( COK ILGINC BU DOKTORLAR YAAAAA:1no2:

Bana uyar, hatta bana bu Pazar bile uyar sositososito
valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak
bilmiyorumkismile

Back
X