2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzem 3 aylık oğlunu yazlığa götürmüştü. ama tabi kaynanasının evinde kaldı.denize bile sokmuştuk bebeği
ama tabi senin gideceğin yer de önemli. o yüzden birşey diyemeyeceğim

benimde hep hayalimde bebeğimle tatil vardı çok imrenirdim hep bebekleriyle tatile gelenlere ama işte benimkide 3 aylık felan olcak şöle 5-6 aylık olsaydı tamamdıda şimdi tereddütüm var off bilmiyorum ki :uhm:

hakkat seninkinde niye vatoz yazıyo kız bilmiyorumkismile

YA ASLNDA GEREKSIZ BİŞİ YAZDIK İŞTE KUCUKKEN ARKDSMN KARDESI ADIMI SOLEYEMZDI HIPERAKTIFTI VATOZ ABLA DERDI BANA SONRA ADIM KALDI VATOZ VATOZ GEL VATOZ GİT VATOZDA BİR BALIK ÇEŞİDİ BU ARADA DIP NOT DUSMEK ISTERIM sengözlerimebaksanabÖLEEEE İŞTE HALA VATOZ DIYOR COGUUU BASKA SEYLER DIYENDE VAR ADIM HARIC HERSEYI SOLUYRLR :p:p

bir demet tiyatrodaki feriştah gibi oldun. artık akşama 2 tane fantezi senaryosu yazarsın

Iıı hakikaten istek var, icraat yok.

kocası numan gibi ama, şuanda tüm fantaazilere kapalı :roflol:

Yok kıız, kocacığım bebişten dolayı yanaşmıyor, hem bişey olur diye korkuyor, hem ayıp olur bebişe diyor.

teyzem 3 aylık oğlunu yazlığa götürmüştü. ama tabi kaynanasının evinde kaldı.denize bile sokmuştuk bebeği
ama tabi senin gideceğin yer de önemli. o yüzden birşey diyemeyeceğim

Ben de Ağustos'tan itibaren yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden kalkıp deniz kenarında oğlumla gezinicem. Bebeklere faydalıymış, annem hep öyle yapmış.

haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

YA ASLNDA GEREKSIZ BİŞİ YAZDIK İŞTE KUCUKKEN ARKDSMN KARDESI ADIMI SOLEYEMZDI HIPERAKTIFTI VATOZ ABLA DERDI BANA SONRA ADIM KALDI VATOZ VATOZ GEL VATOZ GİT VATOZDA BİR BALIK ÇEŞİDİ BU ARADA DIP NOT DUSMEK ISTERIM sengözlerimebaksanabÖLEEEE İŞTE HALA VATOZ DIYOR COGUUU BASKA SEYLER DIYENDE VAR ADIM HARIC HERSEYI SOLUYRLR :p:p

bu national geographic tadındaki bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim delikafadulden

Ben de Ağustos'tan itibaren yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden kalkıp deniz kenarında oğlumla gezinicem. Bebeklere faydalıymış, annem hep öyle yapmış.

:roflol::roflol::roflol:

ben şişko halimle beni annemlerin yazlıktaki arkadaşlarım görmesin istiyorum bilmiyorumkismile
acaba mannak mıyım bilmiyorumkismile
teyzemlerle kaynanamların yazlık yanyana.. belki oraya giderim
annemi de alır teyzeme getiririz bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni

Back
X