- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #56.401
haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:
laelaelaelaelae:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:
seni tanıdım ben nede olsa komsu olacağız
![]()
ben de pı... çı... kaydirigubbakcemile3
yannız benim kod adım çok kötü oldu bea sempatiksalakcinni
BEN SONUNDA VATOZZZZZ YAZANNNNsempatiksalakcinni
ben de pı... çı... Kaydirigubbakcemile3
teyzem 3 aylık oğlunu yazlığa götürmüştü. ama tabi kaynanasının evinde kaldı.denize bile sokmuştuk bebeği
ama tabi senin gideceğin yer de önemli. o yüzden birşey diyemeyeceğim
ben de pı... çı... kaydirigubbakcemile3
kahtalı pı.çı delikafadulden
senin sünnetlık foton yeter yiiiwwrum
Ozaman senende ekli değil misin yoksa ?
hakkat seninkinde niye vatoz yazıyo kız bilmiyorumkismile
heh ben de seni biliyodum :sm_cool:Biliyom :) C.Ç
Bu arada bende Z.A :)
bir demet tiyatrodaki feriştah gibi oldun. artık akşama 2 tane fantezi senaryosu yazarsın
Iıı hakikaten istek var, icraat yok.
kocası numan gibi ama, şuanda tüm fantaazilere kapalı :roflol:
Yok kıız, kocacığım bebişten dolayı yanaşmıyor, hem bişey olur diye korkuyor, hem ayıp olur bebişe diyor.
teyzem 3 aylık oğlunu yazlığa götürmüştü. ama tabi kaynanasının evinde kaldı.denize bile sokmuştuk bebeği
ama tabi senin gideceğin yer de önemli. o yüzden birşey diyemeyeceğim
Ben de Ağustos'tan itibaren yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden kalkıp deniz kenarında oğlumla gezinicem. Bebeklere faydalıymış, annem hep öyle yapmış.
:roflol::roflol::roflol:haa buarada melmea,seni facede eklicamya, sünnet kıyafetimin yakasına karanfil takcam ordan tanırsın beni :roflol:
varım sen beni eklemiştin..
hem tanımıyon hem ekliyon alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
YA ASLNDA GEREKSIZ BİŞİ YAZDIK İŞTE KUCUKKEN ARKDSMN KARDESI ADIMI SOLEYEMZDI HIPERAKTIFTI VATOZ ABLA DERDI BANA SONRA ADIM KALDI VATOZ VATOZ GEL VATOZ GİT VATOZDA BİR BALIK ÇEŞİDİ BU ARADA DIP NOT DUSMEK ISTERIM sengözlerimebaksanabÖLEEEE İŞTE HALA VATOZ DIYOR COGUUU BASKA SEYLER DIYENDE VAR ADIM HARIC HERSEYI SOLUYRLR![]()
yaa kısma banaüzülürüm sonra Pı.Çı lı kimse bulamadım ki
bu national geographic tadındaki bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim delikafadulden
yaa kısma banaüzülürüm sonra Pı.Çı lı kimse bulamadım ki
Ben de Ağustos'tan itibaren yazlığa gitmeyi düşünüyorum. Sabah erkenden kalkıp deniz kenarında oğlumla gezinicem. Bebeklere faydalıymış, annem hep öyle yapmış.
:roflol::roflol::roflol: