bende bugün 1 patates,1havuç ve yarım kabak hepsini haşladım ezdim süzgecten gecirdim sonra içine 1 yemek kasığı irmik koydum ve çok az daha pişirdim ve pistikten sonrada zeytinyağı koydum.. ama çok fazla oluyo buzdaolabına koydum ama ertesin günde verilirmi versem bile yine çok geliyo 3 günde anca biter siz nasıl yapıyosunuz kızlar hergünmü yoksa bittikçemi
ben kizima sebze corbasi iciremezdim hayati boyu zorlasam da kusar bidaha diline de surmezdi, cok inatci.sonra icine karsi olsam da icinw tuz koyuyorum az miktarda onu yiyor. napiyim yememesinden iyidir.
ayrica ispanak corbasini cok sevdi kizim.
et suyunda irmikle olan corbayi da sevdi.
bu arada ben suzgecten gecirmiyorum direkt blendrdan geciriyorum.
blendr demir diye tercih edilmiyor sanirim.
canım blendır tavsiye edilmemesinin sebebi tamamen pütürsüz püre halile getirmesi ve dediğin gibi metal olması vitaminlerini öldürmesi..
eğer çatalla ezersen ya da süzgeçten kaşıkla ezerek geçirirsen daha iyi olur.pütürlü alıştır. sonra en ufak bulgur tanesini bile yutamaz hale geliyorlar ve öğürüyorlar... yaşından sonra çok zor olur.. sürekli blendır kullanıldıgında 2-3 yasına kadar pütürlü yiyememe durumu olurmuş .. o da çok zor sürekli püre mi yapıp vericeksin.. sonuçta 2-3 ay sonra fingerfood dedikleri ellerine alıp yiyebilcekleri gıdalara geçicekler. eti tavugu porsiyon halinde yemeleri gerekecek. o zaman çok zor olur senin için...
evet canım bende katılıyorum,onlar çok küçükler,heleki içinde yeşil yapraklı sebzeler olursa sakın vermeyin,ben kendim bile yemiyorum mesela ıspanağı 2. gün.canım bana doktorumuz 1 öğünlük yap bırakıp tekrar ısıtıp sakın yedirme dedi.yedirdiklerini her seferinde yap dedi.
evetcnm,vitaminleri öldürüyormuş,ama bende kullanıyorum,o kadarda da değil yanii..çookda böyle şeylere takılmıyorum açıkçası.ben kizima sebze corbasi iciremezdim hayati boyu zorlasam da kusar bidaha diline de surmezdi, cok inatci.sonra icine karsi olsam da icinw tuz koyuyorum az miktarda onu yiyor. napiyim yememesinden iyidir.
ayrica ispanak corbasini cok sevdi kizim.
et suyunda irmikle olan corbayi da sevdi.
bu arada ben suzgecten gecirmiyorum direkt blendrdan geciriyorum.
blendr demir diye tercih edilmiyor sanirim.
canım bende çok zayıf hamile kaldım 30 kilo ile tamamladım,doğumda normal doğum yaptığım için 12 kilo gitti,geriye kaldı 18 kilo,bunun 2 sini falan verdim öyle zamanla,16 kaldı.10 kilosunu versem ideal kiloma ulaşıcam,16 fazla olurmuş,doktorum şuan içi 10 kiloyu hedefledi.oh ne güzel canım her hafta o kadar versen bile ooo yaza kadar baya gider.kaç kilo fazlan var? benim 18 falan vermem lazım ben çok aldım hamileliğimde
listen gerçekten de çok güzelmiş gayet doyurucu ben o kadar yemiyorum bile bütün gün.. daha dogrusu yiyemiyorum zaman ayıramıyorum kendime .. o yüzden de bence düzensiz beslendiğim için öğün aralarını fazla açtıgım için kilo veremiyorum... bakalım ben de uygulamaya calısayım.. bebişime yaparken kendime de hazırlayayım birşeyler.. çoğu günler gündüzleri aç geziyorumm....
valla ben kızımı yere örtü seri oturtuyorum eline cicie bebe veriyorum,yanında oturuyorum,basbaya yiyoo.ıslatıyoo,parçalanıyoo,çok komik oluyo.ayrıca bugün kahvaltısını elimle yedirdim,yarımdan az fazla yumurta sarısı,labne peyniri,bebek ekmeği,kendi sütüm,kopardım kopardım yedirdim,öğürdü ama alışıcak:))ama heryer mahvoldu:)haklisin canim ama ben zaten blendirdan tam gecirmiyorun icerisinde putur cok kaliyor alismasi icin tam gecirmiyorum demek tek sebep vitaminleri oldurmesi)) ben ekmek veriyorum eline onu yiyor guzelce fingerfooda girermi bilmem)))
bebek ekmeği nedir kızlar
evet tatlım,sağol.etinin bebekler için özel üretilmiş ekmeği var
selam kızlar nasılsınzzz. dun asılarımı olduk 3 backtan ası 1 de agızdan damla(cocuk felcı )
oglum cok agldı ama sukr bı sorun olmadı gece azck mızmızlandı aksm sıcklndı atesı cıkarsa dıye tedrgn oldm yatmdn bır cay kasıgı calpol verdım.
artık 1 yasına kdr asımz yokms dogum gunndn bırgun sonra geln dedı ebe
buarada ogluma bayldılrrr heheh fotgrf ıstedıle rher cocugn ıstyrlr ztn senay sn osmangazı saglk ocagınamı gotryrsun cocugunu asılr ıcın?
evet tatlım,sağol.
hadi gözünaydın olsun,şimdiki aşılar ateş yapmıyor.benim kzıımda hiçbir aşısında ateşlenmedi çok şükür.hepimizin bebeklerine kocaaman MAŞŞAALLAHHHHH!!
vatozum ateslenmez ınsallah
ata maalesef her asıda en az 3 gun ateslı gezıyo
of offff
bugun dr a gıttık atanın oksurugu ıcın
fılm dcekıldı cıgerlerı temız cıkrtı
ksn tshlılı sonucunu yarın alıcaz
bu arada cekılışı cok erteledım bu aksam halledıyorum kızlar
kanda ıyı cıkınca
o zamn bu oksuruk neyın nesı yaa
cocugum uykudan uaynıyo onun yuzunden
her oksurdugunda
benım cıgerım kopuyo sankı yerınden
selam kızlar nasılsınzzz. dun asılarımı olduk 3 backtan ası 1 de agızdan damla(cocuk felcı )
oglum cok agldı ama sukr bı sorun olmadı gece azck mızmızlandı aksm sıcklndı atesı cıkarsa dıye tedrgn oldm yatmdn bır cay kasıgı calpol verdım.
artık 1 yasına kdr asımz yokms dogum gunndn bırgun sonra geln dedı ebe
buarada ogluma bayldılrrr heheh fotgrf ıstedıle rher cocugn ıstyrlr ztn senay sn osmangazı saglk ocagınamı gotryrsun cocugunu asılr ıcın?
ben hergün taze yapıyorum cnm.doktor öle yap demişti.bende sinir oluyorum.hep kalıyo yazık valla.
cıger gıbı gelıyo ban aama cıgerlerınde bısı yok dedı dr
kızlar bende aldım bu astronot montlardan ama oğlum put gibi kalıyo hareket edemiyo ve sinir oluyor.ayrıca bebek arabasınada zor sığıyor.ben pek rahat edemedim açıkçası.ama çokta sıcak tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?