2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de günlük yapıyorum .. hiç eskisinden vermedim... onun kalan pürelerini biriktirip kendimize çorba yapıyorum.. mesela 2 gün kaldı hepsini birleştiriyorum.. yağda nane baharat falan yapıp hatta bulyon kullanıp bize yapıyorum çok güzel oluyor.. eşim de çok beğenyor ve gayet de besleyici oluyor herşey var içinde :)hem de atılmamış oluyor...

canım blendır tavsiye edilmemesinin sebebi tamamen pütürsüz püre halile getirmesi ve dediğin gibi metal olması vitaminlerini öldürmesi..
eğer çatalla ezersen ya da süzgeçten kaşıkla ezerek geçirirsen daha iyi olur.pütürlü alıştır. sonra en ufak bulgur tanesini bile yutamaz hale geliyorlar ve öğürüyorlar... yaşından sonra çok zor olur.. sürekli blendır kullanıldıgında 2-3 yasına kadar pütürlü yiyememe durumu olurmuş .. o da çok zor sürekli püre mi yapıp vericeksin.. sonuçta 2-3 ay sonra fingerfood dedikleri ellerine alıp yiyebilcekleri gıdalara geçicekler. eti tavugu porsiyon halinde yemeleri gerekecek. o zaman çok zor olur senin için...

haklisin canim ama ben zaten blendirdan tam gecirmiyorun icerisinde putur cok kaliyor alismasi icin tam gecirmiyorum demek tek sebep vitaminleri oldurmesi)) ben ekmek veriyorum eline onu yiyor guzelce fingerfooda girermi bilmem)))

canım bana doktorumuz 1 öğünlük yap bırakıp tekrar ısıtıp sakın yedirme dedi.yedirdiklerini her seferinde yap dedi.
evet canım bende katılıyorum,onlar çok küçükler,heleki içinde yeşil yapraklı sebzeler olursa sakın vermeyin,ben kendim bile yemiyorum mesela ıspanağı 2. gün.

evetcnm,vitaminleri öldürüyormuş,ama bende kullanıyorum,o kadarda da değil yanii..çookda böyle şeylere takılmıyorum açıkçası.
canım bende çok zayıf hamile kaldım 30 kilo ile tamamladım,doğumda normal doğum yaptığım için 12 kilo gitti,geriye kaldı 18 kilo,bunun 2 sini falan verdim öyle zamanla,16 kaldı.10 kilosunu versem ideal kiloma ulaşıcam,16 fazla olurmuş,doktorum şuan içi 10 kiloyu hedefledi.

haklisin canim ama ben zaten blendirdan tam gecirmiyorun icerisinde putur cok kaliyor alismasi icin tam gecirmiyorum demek tek sebep vitaminleri oldurmesi)) ben ekmek veriyorum eline onu yiyor guzelce fingerfooda girermi bilmem)))
valla ben kızımı yere örtü seri oturtuyorum eline cicie bebe veriyorum,yanında oturuyorum,basbaya yiyoo.ıslatıyoo,parçalanıyoo,çok komik oluyo.ayrıca bugün kahvaltısını elimle yedirdim,yarımdan az fazla yumurta sarısı,labne peyniri,bebek ekmeği,kendi sütüm,kopardım kopardım yedirdim,öğürdü ama alışıcak:))ama heryer mahvoldu:)

aman nasılsa alışıcaklar,besleyinde bebeklerinizi nasıl olursa olsun.

simnilcim mama icmedigi icindir belki ola bilirmi ondan? cunku benim kizim da pek mama sevmez uykusunda icer ancak.uyanip da icmedigi zamanlar oldu 1-2 kere hemen kabiz oldu.

selam kızlar nasılsınzzz. dun asılarımı olduk 3 backtan ası 1 de agızdan damla(cocuk felcı )
oglum cok agldı ama sukr bı sorun olmadı gece azck mızmızlandı aksm sıcklndı atesı cıkarsa dıye tedrgn oldm yatmdn bır cay kasıgı calpol verdım.
artık 1 yasına kdr asımz yokms dogum gunndn bırgun sonra geln dedı ebe
buarada ogluma bayldılrrr heheh fotgrf ıstedıle rher cocugn ıstyrlr ztn senay sn osmangazı saglk ocagınamı gotryrsun cocugunu asılr ıcın?

etinin bebekler için özel üretilmiş ekmeği var
evet tatlım,sağol.

hadi gözünaydın olsun,şimdiki aşılar ateş yapmıyor.benim kzıımda hiçbir aşısında ateşlenmedi çok şükür.hepimizin bebeklerine kocaaman MAŞŞAALLAHHHHH!!

vatozum ateslenmez ınsallah
ata maalesef her asıda en az 3 gun ateslı gezıyo
of offff

bugun dr a gıttık atanın oksurugu ıcın
fılm dcekıldı cıgerlerı temız cıkrtı
ksn tshlılı sonucunu yarın alıcaz

bu arada cekılışı cok erteledım bu aksam halledıyorum kızlar

cnm kıyamam ata 'yaa
ama bak sukur temz cıkms sonclr
kan sonclarıda temz cıkcak sadece ata bıraz hassasss okadrr...

kanda ıyı cıkınca
o zamn bu oksuruk neyın nesı yaa
cocugum uykudan uaynıyo onun yuzunden
her oksurdugunda
benım cıgerım kopuyo sankı yerınden

geçmiş olsun vatozcum bizde olduk çok şükür ateşlenmedik iyiyiz bi yaşlarına kadar aşı yok

ben hergün taze yapıyorum cnm.doktor öle yap demişti.bende sinir oluyorum.hep kalıyo yazık valla.

ALLAH ALLAH bizim doktor iki gün yedirebilirsin dedi pişiriyorum az zaten sonra yemedigini cam kavanoza koyup buzdolabına kaldırıp ertesi günüde veriyorum ne kdar azda koysam malzemesini bi günde bitmiyo ya

merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim.bebeğinizi kaç saatte bir besliyosunuz?benim oğlanın kilosuhala az.ben 3 saatte bir ekgıda veriyorum ve 2 ekgıda arasında da emziriyorum dr çok veriyosun dedi siz nasıl yapıyosunuz ben kilo alsın diye böyle yapıyodum sizler ne yapıyosunuz allah aşkına fikir verin lütfen

cıger gıbı gelıyo ban aama cıgerlerınde bısı yok dedı dr

canım beni içini ferah tut stres yapma biliyorum kolay değil ama yapacağın bişey olsaydı zaten şimdiye kadar yapardın diymi bak ciğerleri temiz çıkmış inş. kan tahlilleride temiz çıkar
zaten çocuklar bi hastalanınca bi daha çıkmıyo o bünyeden hep tekrarlıyo bizim zümranında hırıltısı bi türlü geçmiyo tam 1.5 ay oldu

kızlar bende aldım bu astronot montlardan ama oğlum put gibi kalıyo hareket edemiyo ve sinir oluyor.ayrıca bebek arabasınada zor sığıyor.ben pek rahat edemedim açıkçası.ama çokta sıcak tutuyor.

evet canım benım oglum hayatta ıcınde durmaz sıcagı hıc sevmıyor bizim ıkı tane montumuz var bırı hafıf ınce dıgeri kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…