- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
ya fatma çocuk tabii yerinde durmaz,doping yapmışsın resmen..:)
sen kendin dene bir hafta,sonuçları buraya yaz da,beraber gülelim..
kızlar her yere de yetişiyoruz değil mi..
hahahah napim kızzzz faydası cok dıye verelım dedık işte birde yogurt sevmem ben cocgum benım gıbı olmasın yogurdu renklendıreyım istedım hoşş ona ne turlu versen yıyormus bunuda anlamış oldum.
ben denemeyım canım zaten abur cuburda sevmıyorum yogurtta hihihihih:) tek luksum var her aksam 1 tabak antep fıstıgı yerım onuda bır kere hastalanmıstım gencken:):):) ozaman koca karı ılacı olark sölemişlerdi ogun bugndr her aksam 1 tabak antep hihihih yoksa abur cuburla aram ii diil:):)
kızlar çocuklarınız kaç numara ayakkabı giyiyor şu an..
beğen butonu da yok.yazıyla belirteyim.banusultan bu mesajı beğendi..
kızlar çocuklarınıza günde 1 çay kaşığı kestane balı yedirin ..
eşim bartından kestane balı getirtti zümra 2 aydan beri yiyo allahıma binlerce şükür olsun 1 defa bile hasta olmadı üstelik kan yapıcı özelliği var bendede kan problemi olduğu için yiyorum ve accayip kan depolamışım dr bile şaşırdı bu sonuca
üstelik keçi boynuzu pekmezide yediriyorum zümraya oda süper....
2010 haziran anneleri..........................
premature bebek dünyaaya getiren varmı ben 34 haftalık dogum yaptım bebeğimin kilosunu karsılastırmak istiyorum
canım bende 33+3 le doğum yaptım benimkisi ikizdi ama doğumda 1 ini kaybettim diğer kızımda 1590gr olarak dünyaya geldi 12 gün küvezde yattı ve şimdi çok sağlıklı bir kızım var
bu mesajı da çook beğendim..
hem de çok tatlı bir kız..
aynen artik elde avucta durmuyorlar.babamiz 1 aydir izinliydi,ilgileniyordu simdi ise basliyacak bende simdi kara kara düsünüyorum nasil olacak diye.burada da yanlizim 1-2 saat birakipda isimi yapayim yok yani.bizde hergün cikiyoruz.herhalde babamiz ise baslayinca gezmeye devam.disarida pek mutluyuz hep gezmek istiyor zaten.
bende pilv yediremedim henuz cikriyor agzindan,yavas yavas alistirmaya calisiyorum ilerleme var ama...yavas yavas aliscklar cnim.herkese merhabalar.... arada şöyle bir bakıyordum bir baktımki paylaşımlar artmış.ipeğimi buradan takip edeceğiz artık :)) şeydacığım allaha emanet olun sağ selamet gidin gelin... benim kızda 21-22 giyiyor ayakkabı kalıbına göre değişiyor...ahh ahhhh annemde zamanında kahvaltıya başladığı dönemde cevizi blendırdan geçirdiği için blendır bebeği oldu çıktı başıma...9 günlük tatil boyunca inanın ki hiçbir yerlere gitmedik sırf kızımla vakit geçirebilmem için eline patates kızartması,meyve olarakta şeftali, kayısı, armut veriyorum yiyor.karpuzu yiyor.makarnayı falanda eliyle yiyor,ama maalesef öyle kaşıkla ağzına pirinç falan versem yemiyor yani.çıkartıyo yutmuyor. halen kahvaltımız bulamaç.zaten iştahsız bende çalıştığım çok fazla ilgilenemiyorum hatta facede dün bu konu vardı akşam anneme söylüyorum öyle yap böyle yap diye. aman zaten iştahsız bişey yemiyo hepten güçsüz kalacak diyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.büyüklerin bakması bir yandan iyide,bir yandanda iyi olmuyor işte((( o açıdan 2.çocuk olduğunda en az 2 yıl kendim bakmak istiyorum.
evt ya hicmi yorulmak yok.sadece gezerken hanim hanim oturuyor.evde ise gece yarisina kadar evin icinde dolaniyor,dolaplari aciyorevet,bizde oyleyiz.hep gezmek gezmek gezmek )) benim pilim bitiyor m onda tik yok )))
bende pilv yediremedim henuz cikriyor agzindan,yavas yavas alistirmaya calisiyorum ilerleme var ama...yavas yavas aliscklar cnim.
tekrar günaydın herekse hehehe:):) tek takılmak da ıyı oluyormus burda
kızlar bu gün su çiçeği aşısı için bazı araştırmalar yaptım çıkardığım özet sadece yaptırmam gerektiğini söylüyor sağlık ocağına gidip hangi ayda yapılması gerektiğini sordum hemşireler 18. ayndan sonra ve son aşısını yaptırdıktan sonra olması gerektiğini söylediler fakat netten araştırmam sonucunda 15. aylarda yapılması gerektiği yazılıyor sizce napmam gerekiyor bana bilgi verin bu konuda .....:97:
biz yaptırdık cnm,2 gün önce.doktorumuz öyle uygun gördü.15.ayda yapılması gerekiyormuş..
biz yaptırdık cnm,2 gün önce.doktorumuz öyle uygun gördü.15.ayda yapılması gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?