- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Merhaba bu başlığı görünce keşke bu forumu daha önceleri keşfetmiş olsaydım dedim bende 25 haziran 2010 doğumlu dünya tatlısı bir erkek bebek annesiyim aynı telaşı yaşayan annelerle bilgi alışverişinde bulunabileceğimi bilmek güzel
iyi tatiller cnmm..ne hakkı cnm öyle konuşma bolca eğlenirsiniz inş..selam kızlar .. pazartesi sabah tatile çıkıyoruz allah izin verirse . hakkınızı helal edin dünyanın her türlü hali var.
döndüğümde görüşmek üzere kendinize ve bebişlereiyi bakın..
sağol cnm evett,bizde sizi çok seviyoruz..uzun zaman oldu buraya ugramayali,ama tekrar burada birseylerin yazildigini görünce sevindim.cünkü bizler burada yol aldik,hepimiz hemen hemen ayni dönemde heyecanla ve büyük bir mutlulukla yavrularimiza kavustuk,özel ve güzel anlari paylastik.bu topigi ve sizleri seviyorum arkadaslar.....
canım ada 22giyiniyor.kızlar çocuklarınız kaç numara ayakkabı giyiyor şu an..
Merhaba bu başlığı görünce keşke bu forumu daha önceleri keşfetmiş olsaydım dedim bende 25 haziran 2010 doğumlu dünya tatlısı bir erkek bebek annesiyim aynı telaşı yaşayan annelerle bilgi alışverişinde bulunabileceğimi bilmek güzel
mert iyi canım ,dişler zorluyor biraz,yeni yeni yürümeye başladı ,odaları gezecek gibi duruyo çağırınca eeehh diyo kızıyor sürekli merak keşif peşindetsk edr canim sen nasilsin.cok sükür kizimda iyi leyla teyzesi.yaramazlik pesinde.hic durmuyor artik sürekli gezmek,yürümek istiyor.1 ay öncesine kadar oyun bahcesinde oynuyordu artik onuda kabullenmiyor istemiyor.icine koydugum an kiyametleri kopartiyor.iste böyle leylacim.ya senin kiz o neler yapiyor,hemen hemen ayni seyler büyük ihtimal..
aynen canim.uzun zaman oldu görüsmeyeli sen nasilsin neler yapiyorsun.bebegin nasil
iyi tatiller canım..sağ salim dönün...
değil mi...biz de seni kanaryacım..
hosgeldin akapella.olsun sonucta aramiza katildin.bende 26 haziran dogumluyum.kizim 9 haziran dogumlu.cok sanslisin yengec burcunda bir oglun var.Merhaba bu başlığı görünce keşke bu forumu daha önceleri keşfetmiş olsaydım dedim bende 25 haziran 2010 doğumlu dünya tatlısı bir erkek bebek annesiyim aynı telaşı yaşayan annelerle bilgi alışverişinde bulunabileceğimi bilmek güzel
tsk edr canim.iyi tatiller cnmm..ne hakkı cnm öyle konuşma bolca eğlenirsiniz inş..
sağol cnm evett,bizde sizi çok seviyoruz..
canım ada 22giyiniyor.
hoşgeldin cnm,bekleriz herzaman..
sevindim canim iyi oldugunuza.ay maasallah,dur durak yok yani bundan sonra.yorucu ve bir o kadar da güzel bir dönemdeyiz.bayiliyorum yeni yürür hallerine ayni ördek gibiler demi.benim kiz artik kacmasini da ögrendi.kesinlikle kucak da durmuyor,sürekli yürümek istiyor.tabi bende nallari dikiyorum.mert iyi canım ,dişler zorluyor biraz,yeni yeni yürümeye başladı ,odaları gezecek gibi duruyo çağırınca eeehh diyo kızıyor sürekli merak keşif peşinde
hoşgeldin aramımza
sağol gülnarcım çıktı çok şükür ama uzayana kadar rahat yok,köpek dişler böyledarısı niloşumaa..
bu arada ben hep çatalla ezdim çorbalarını,blendr kullanmadım hiç,şimdi herşey yiyoor.
gunaydın kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum fırsat bulup bakamadım ben cok kuckken ezmdn verdım herseyı kahvaltısını falan meyvesını vs zamanla parclr buyudu şimdilk secmıyor ezmeme gerek kalmıyor yanii. ama işte cok zayıf iyi yedıgı halde sole tosuncuk gıbı kılo aldıramadım cok harektlı olmasına baglıyor doktor ama herkesde bana cok zayıf bu cocuk dıye solenıyor sankı ac bırakıyorum bılerek benmde sıkıntım cok bu konuda buarada gecmsı okudum bişi anlamadım:d kıyaslama konusunda kotu bişi demedım kotu anlamda deıl bunu hepmz yapıyorz soncta bunları karsılastırarak belkı farkında olmadıgımz ama olmamız gerekn seylerı farkedıyoruz her neyseee:):):):) öle işte ben bayadır doktor kontrolunede göturmedım omuru bi gitseydık ıcım rahatlayacaktı
güzel yediğini biliyorsan bırak zayıf olsun.aman öyle kilolu oluyor da sağlıklı mı oluyorlar sanki..insanlarda laf hiç bitmez,aman zayıf,aman kilolu,uzun,kısa..
ben de bayağıdır götürmedim hastalık dışında.haftaya bir gideyim diyorum,hem boy kilo ölçülerini alırız,hem de enfeksiyondan ertelenen kan tahlilimizi yaptırırız..
haklısın buaraada senı cıkaramadım ben varmıydın daha önce kusura bakma nıckler degıstıgı ıcın sureklı karıstryrm.
ne enfeksiyonu buarada gecmiş olsun.
haklısın buaraada senı cıkaramadım ben varmıydın daha önce kusura bakma nıckler degıstıgı ıcın sureklı karıstryrm.
ne enfeksiyonu buarada gecmiş olsun.
doğrudur canım..ben de ömürcek in ismini görmesem tanımayacaktım seni.. banu nun annesi ben.iki kızı olan,face ten de görüştüğün..
boğaz ve göz enfeksiyonu oldu banu.ilaçlar yüzünden kan tahlilimizi yapmadı doktor..yanıltıcı olurmuş sonuçlar.henüz değerlerimizden bir haberiz yani..
iiiiiiiiiiiiii yiiiiiiiiiiii yolculuklar Allaha emanet olun sağsalim gidin gelin inaşallah ,öpüyorum böcüğümü ve seni iiyi tatiller
evet canım burdan devam edelim eskisi gibi
hadi hayırlısı canım artık beraber takip ederiz bebeleri yine ,hemen tutarmı bilemem bende düşünmeden önce bende bir doktor kontrolüne giderim ,adetlerim düzenli neyseki her hangi bir akıntı yada sıkıntım olmadı hiç doğumdan sonra ,bakalım hayırlısı merti anca 7 yılda bulduk inşallah ikinci çok bekletmez :))
evet,haklisin,ayni seyler....gezmek gezmek ve gezmek )))tsk edr canim sen nasilsin.cok sükür kizimda iyi leyla teyzesi.yaramazlik pesinde.hic durmuyor artik sürekli gezmek,yürümek istiyor.1 ay öncesine kadar oyun bahcesinde oynuyordu artik onuda kabullenmiyor istemiyor.icine koydugum an kiyametleri kopartiyor.iste böyle leylacim.ya senin kiz o neler yapiyor,hemen hemen ayni seyler büyük ihtimal..
21 giyiyorkızlar çocuklarınız kaç numara ayakkabı giyiyor şu an..
aynen artik elde avucta durmuyorlar.babamiz 1 aydir izinliydi,ilgileniyordu simdi ise basliyacak bende simdi kara kara düsünüyorum nasil olacak diye.burada da yanlizim 1-2 saat birakipda isimi yapayim yok yani.bizde hergün cikiyoruz.herhalde babamiz ise baslayinca gezmeye devam.disarida pek mutluyuz hep gezmek istiyor zaten.bende de oyle,bi sikintim olmadi,ama ins hemen kalirsin haamile.Allah aratmasin....
evet,haklisin,ayni seyler....gezmek gezmek ve gezmek )))
kisin nasil zaptedecez bu yaramazlari dusun dusun delirecem )))
21 giyiyor
günaydınnnn:):)
herkese merhabalar.... arada şöyle bir bakıyordum bir baktımki paylaşımlar artmış.ipeğimi buradan takip edeceğiz artık :)) şeydacığım allaha emanet olun sağ selamet gidin gelin... benim kızda 21-22 giyiyor ayakkabı kalıbına göre değişiyor...ahh ahhhh annemde zamanında kahvaltıya başladığı dönemde cevizi blendırdan geçirdiği için blendır bebeği oldu çıktı başıma...9 günlük tatil boyunca inanın ki hiçbir yerlere gitmedik sırf kızımla vakit geçirebilmem için eline patates kızartması,meyve olarakta şeftali, kayısı, armut veriyorum yiyor.karpuzu yiyor.makarnayı falanda eliyle yiyor,ama maalesef öyle kaşıkla ağzına pirinç falan versem yemiyor yani.çıkartıyo yutmuyor. halen kahvaltımız bulamaç.zaten iştahsız bende çalıştığım çok fazla ilgilenemiyorum hatta facede dün bu konu vardı akşam anneme söylüyorum öyle yap böyle yap diye. aman zaten iştahsız bişey yemiyo hepten güçsüz kalacak diyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.büyüklerin bakması bir yandan iyide,bir yandanda iyi olmuyor işte((( o açıdan 2.çocuk olduğunda en az 2 yıl kendim bakmak istiyorum.[/QUOTE
selam canım valla bence yeme olayı cocuktan ccocuga degısıyor sanırım. mesela ömur dogustan obur bır cocuktu . sut yetmıyordu sureklı memedeydı erken tattırmaya basladım yıyeceklerden sımdı herseyı benım gıbı oturup yıyor benceee yapısal kendınde yada baskasında hata gorme canım hayat sartları bu sekılde olmasına elverıyor dıyelım. benımkıde yıyor mesela ama cok zayıf sanki aç bırakıyorum gıbı ınsanlr bırde cok zayıf dıyorlr laf sokuyorlar neyse takmıyorm ztn onlarıda.
bnım oglanda 21-22 gıyıyor. ayakkabıyı
bu arada meyveye bayılıyor seftalıyı armutu kıvıyı artık ne varsa yogurdun ıcıne dogruyorum kutr kutur goturuyor. ama cevızı kestım buaralar cunku cok enerjıktı ben ona yogurdun ıcıne karısım hazırlamıstım cevız ıncır kayısı uzun fandık fıstık blendırdan gecırmıstım kavanozda hazır beklıyordu her yogurt yedırdıgımde ıcıne katıyordum. oglan yerınde duramıyor verme bır sure kes dedıler işte bolbol meyve verıyorm onun yerıne ama aksamları bızmle cerez yıyor o arada onuda tamamlıyordur dıye dusunuyorum:)
cnm bu yapmış olduğun karışımı (cevız, ıncır, kayısı, üzüm, fındık, fıstık ) ne kadar süre dolapta tutuyorsun? meyveleriini kurusundanmı yoksa şuan mevsiminde olduğu için kurutulmamış mı yapıyorssun?
herkese merhabalar.... arada şöyle bir bakıyordum bir baktımki paylaşımlar artmış.ipeğimi buradan takip edeceğiz artık :)) şeydacığım allaha emanet olun sağ selamet gidin gelin... benim kızda 21-22 giyiyor ayakkabı kalıbına göre değişiyor...ahh ahhhh annemde zamanında kahvaltıya başladığı dönemde cevizi blendırdan geçirdiği için blendır bebeği oldu çıktı başıma...9 günlük tatil boyunca inanın ki hiçbir yerlere gitmedik sırf kızımla vakit geçirebilmem için eline patates kızartması,meyve olarakta şeftali, kayısı, armut veriyorum yiyor.karpuzu yiyor.makarnayı falanda eliyle yiyor,ama maalesef öyle kaşıkla ağzına pirinç falan versem yemiyor yani.çıkartıyo yutmuyor. halen kahvaltımız bulamaç.zaten iştahsız bende çalıştığım çok fazla ilgilenemiyorum hatta facede dün bu konu vardı akşam anneme söylüyorum öyle yap böyle yap diye. aman zaten iştahsız bişey yemiyo hepten güçsüz kalacak diyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum çok üzülüyorum.büyüklerin bakması bir yandan iyide,bir yandanda iyi olmuyor işte((( o açıdan 2.çocuk olduğunda en az 2 yıl kendim bakmak istiyorum.
canım meyve mevsımınde ne varsa verıyorum. işte buaralr seftalı armut verdım genlde bıara cogunluk kıvı verıyordum ama tukendıgım zaman nebılım acıl durmlarda vs kuru meyvede verebılırım. diye dusunuyorum hıc vermedım daha . ama benımkı tumde versem yıyor iştee en buyuk sansım.
kuryemıs karısımını 1 kavanoz yapıyorm kocam 250 gr 300 gr vs alıyor.
o 1 kavanoz zatn 1 haftada bıtıyordu. işte ara verdım cok hareketlı olmasını ona bagladılar emeklerken bıle canımı okuyordu.
ha duruldumu dıyede sorarsan pek bi fark göremedım :):) yıne baslıcam kuru karısımınada ama artık tum tumde yıyebılıyr bılmem karısıma gerek olurmu ama yogurdun ıcınde guzel oluyormus esım öle soledı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?