2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canlar bende yatıyorum hayırlı geceleer gribim basımı zor tutuyorum daha fazla durup sizede bulaştırmayımdelikafadulden

iyi geceler canım bende cıkıcam kızlar birazdannnn

evt silacim cok sükür,anahtar teslimi 1 hazirandi ama böyle olmayacak ben 1 haziranda nasil yetistireyim hepsini,esime dedim bugün,anahtari hemen iste benim yapilacak cok isim var aslinda,fazla yormamaya calisiyorum canim,temizlige falan görümcem gelecek,tasima isinide esimin arkadaslari yapacek.ben sadece koli isini yapiyorum.bence en iyisini yaparsin,dogumdan sonrasina birak,biz bu evi kacirmamak icin acele ettik.eger burasi olmasaydi bende sonra tasinacaktim

bilgin için tesekkürler canım meme sorunum oldugu için çok ilgimi cekti

güzel bilgiler sılacım,çok teşekkürler:)
ben şimdiden krem sürüyorum inşallah işe yarar..

benim uykum geldi fıstıklarımm,hemen yatayım, zaten saat başı tuvalete kalkıyorum,uykudan bişi anlamıyorum..
ayy ne zormuş hamile olmak,rabbim veriyor sabrını,şükretmek lazım ama deliksiz uykuyu çook özledimmm......
rüyanızda bebişlerinizi görün,öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

iyi geceler canım bende yatıyorummm

herkese iyi gecelerrrrrrrr

bilgin için tesekkürler canım meme sorunum oldugu için çok ilgimi cekti
Rica ederim Canim ilk oglumda ben öyle cok cektimki bu sorundan simdiden krem surmeye basladim bende insallah bu sefer cekmem cok zor oluyo :kedi:
Canim ne guzel yardim edeninde varmis insallah sorunsuz bi sekilde tasinirsin evinee :Saruboceq:
güzel bilgiler sılacım,çok teşekkürler:)
ben şimdiden krem sürüyorum inşallah işe yarar..

Bende 2 haftadir hergun suruyorum esracim gercekten cok korkuyorum yine ayni sorunlari yasicam diye oglumu agliya agliya emzirdigim gunler aklima geldikce tirsiyorum yaa dogumdan daha zor geldi bu bana eyvahedigeldismile

öyle deme arkadasım bende yasamadım bilmiyorum herkes cok acıyo diyooooooooooooeyvahedigeldismile
inan hic birseyi yok sidelya,korkutma kendini,evt trde hic dokunmuyorlar,burada ilk 3 ayda vajinal ultroson yapiliyor mecbur,ben istemiyorum dedikce drum bende bebegini baska türlü göreme cok kücük diyordu.ama iyikide yapmis.simdi alistik.hastahanede dogum sancin basladimi her saat basi bakacaklar acilman varmi diye,öyle olmuyormu.hic korma inan.hic birsey olmuyor.

kızlar bu arada merak ettim gögüsten sıvı gelmesi herkese göre farklılık gösteriyor ok de kacıncı haftada geliyor genelde..

Iyi geceler esrammm opuyorumnanaktan
sILAM çok tesekkürler canım
Rica ederim canimmm :ecrin_bebek:
iyi geceler canım bende yatıyorummm

herkese iyi gecelerrrrrrrr

Iyi geceler canim bugun herkes erkenci ben kapaticam sanirim topigi zemuszemus

kızlar bu arada merak ettim gögüsten sıvı gelmesi herkese göre farklılık gösteriyor ok de kacıncı haftada geliyor genelde..

Canim benim yaklasik 2 aydir gögsumun ucunde her seferinde kurumus beyaz süt oluyoo ben temizliyorum yine yeniliyo kendini bilmiyorumkismile

aminn insaallah canim.sagolsun var öyle arkadaslar.simdi gelin desem kosa kosa gelirler.görümcemde iyidir.kardes gibi anlasiriz.hatta bazen kayinvalidemi bile cekistiririz.o benden daha cok cekistirirkaydirigubbakcemile3

aminn insaallah canim.sagolsun var öyle arkadaslar.simdi gelin desem kosa kosa gelirler.görümcemde iyidir.kardes gibi anlasiriz.hatta bazen kayinvalidemi bile cekistiririz.o benden daha cok cekistirirkaydirigubbakcemile3

Oyy ne guzel ya ilk defa duyuyorum gorumceninde iyisini sende canimkaydirigubbakcemile3
Benimde ne kaynanada is var nede görumcede al birini vur otekinee kötükedihüso

benimkilerde tık yok ya korkuyorum sütüm gelmicek diye ne şişti ne agrı sızı var..

Canlarim hep birlikte cikalim bari gec oldu saat mirmirmirmir
yarin sabah demicemm kaydirigubbakcemile3 öglene gorusuruzz öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

benimkilerde tık yok ya korkuyorum sütüm gelmicek diye ne şişti ne agrı sızı var..

Canim ilk hamileligimde benimde olmamisti öyle bisey.
Ama bi sutum olmustu inekler benle yarisamazdi yanii kaydirigubbakcemile3
Hic korma herkesin bunyesi yapisi farkli herkesde gelcek diye bisey yokk boshayallersmile

sagol canim,güzel bilgilere deginmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…