2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selammmmmm kızlarrrrr ben geldimmmmm

ptt işini hallettimmmmmm

oradanda sağlık ocagına gittim aman bir ilgi bir alaka sastım meger cok önemliymiş kayıt ettirmek kendini hamişim diye haberiniz olsun kızlarrrrrr

Hosgeldin canim a.s.
Sen daha kayit olmadinmi kis saglik ocagina gec kalmamismisinn :uhm:

ptt işini hallettimmmmmm

oradanda sağlık ocagına gittim aman bir ilgi bir alaka sastım meger cok önemliymiş kayıt ettirmek kendini hamişim diye haberiniz olsun kızlarrrrrr

hoşgeldinnn canımm opuyorumnanaktan

Ayyy bu arada disarda yururken sanki bacak aralarimda top tasiyomus gibi oldum ya resmen penguen gibi yuruyorum artik sanki ihhh desem cikicak cocukkk :roflol:

penguen olduk atık:roflol:
keşke bi ııhhh diyince gelse kuzularboshayallersmile

kızlaaaar yenı cıkan prımanın yenı doganı varmıymış ogrendınız mı? bugun alamaya cıkıcamda

ptt işini hallettimmmmmm

HoşĞeldin ŞeKerimmmmmmmmm a.s. blacksiya inanmıyorum sen daha yenimi kayıt oldun sağlık ocağına önemli tabi akannehir akannehir :1shok:

Hoşğeldinnn opuyorumnanaktan

Ayyy bu arada disarda yururken sanki bacak aralarimda top tasiyomus gibi oldum ya resmen penguen gibi yuruyorum artik sanki ihhh desem cikicak cocukkk :roflol:

Sorma eskiden hamile kadınları gördüğümde bu yürüyüşe bi anlam veremezdim ve kızardım amann iyikide bi hamile ne bu böle yürüyüşe bakl diyee şiömdi onların halini okadar iyi anlıyorumki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaaar yenı cıkan prımanın yenı doganı varmıymış ogrendınız mı? bugun alamaya cıkıcamda

markete gitsem ben de bakcam yenidoğanı var mı diye..
beğendim özelliklerini,kakayı bile öğütüyormuş naniknanik
zaten yeni olması beni cezbetti bile:)))))))

Hosbuldum canimmm ...

Ben topikte yazarken anne cisim var dedi genelde gider wc ye kendisi yapar cisini benle yapmak istemez pek abi oluyo ya kendileri.Neyse tamam oglum dedim gitti bi geldi kafasinda klozet kapagi.Önce bende cok guldum oglum naptin dedim dalga gectim.Anam cikarmaya kalkim dedim yok cikmiyo o kafaya nasi girdiyse artik cikmak bilmiyo.Baktim is ciddi cocuk agliyo ben cikarmaya calistikca esimi uyandirdim.Oda uyku sersemligi gorunce guldu baya naptin oglum dedi.Dedim cikmiyo bu kafasindan ben cok ugrastim sen cikar.Sonra oda ugrasti baya sonunda basardi cikarmayi ama cikarasiya cocugun kulaklari kipkirmizi oldu tabii kaydirigubbakcemile3
Neyse sukur yinede kazasiz belasiz atlattik :Saruboceq:

Sizi guldurdumuze sevindimmm yeni macerelarda gorusmek uzeree :roflol:

primanın sitesine üyeyim ben ordan yorumları okudum memnun kalmayanlarda varmş kullanıp bende vazgeçtim hem bebişin poposu hangi beze alışlırsa öle gidiyor bende prima kullanmayı düşünmüyorum ama diğer modellerini çünki geçen baktı hem içindeki sayısı çok az hemde pahalı ne gerek var birde memnun kalmayanların yorumunuda okuyunca vazgeçtim bences ende o yenidoğan yada yeni bebkten al zaten ilk doğduklarında bez yetişmiyor devamlı sıvı kaka yapıyorlar gel sen beni dinle

ben de olmadımsempatiksalakcinni
ne gitcem ayaklarına,çok istiyorlarsa gelip kaydetsinler :roflol:

canım git mutlaka bende gitmem diyordum ama bebek doğduktan sonra aşıları için önemli aşıları orada yaptırmasanda en azından zamanı geldi die arıyorlarmıs canım

iyiki kayıt olmamısım her ay onlarda cagırıyor ya

doktorda öyle dedi biz deli gibi hamile arıyoruz sen nerdesin dediler :)

evet eskiden bu kadar ilgili değillerdi bu sağlık ocakları şimdi ne olduysa gitmeyincve eve kadar geliyolar telefon ediyolar bu ne ıssrar yaww :sm_confused: bilmiyorumkismile

ama klozet kapağını nasıl geçirmiş kız kafasına kaydirigubbakcemile3. neyse bişiolmadan çıkarmışsınız çok şükür

markete gitsem ben de bakcam yenidoğanı var mı diye..
beğendim özelliklerini,kakayı bile öğütüyormuş naniknanik
zaten yeni olması beni cezbetti bile:)))))))

öğütmüyor içine hapsediyor canavarmı bu öğütsün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet eskiden bu kadar ilgili değillerdi bu sağlık ocakları şimdi ne olduysa gitmeyincve eve kadar geliyolar telefon ediyolar bu ne ıssrar yaww :sm_confused: bilmiyorumkismile

canım eşimle konustum hamile basına çok iyi para alıyorlarmıs sağlık ocakları
birde hamiş birine eğer sağlık ocagında kaydı varsa Allah korusun birşey oldumu onları suclu buluyorlarmıs neden iyi ilgilenmediniz die

canım şimdi hangi bezi alayım hangi marka

Offf gelmemle gitmem bir olacak malesefff laelaelaelaelae
Esim ise gidecek mert durmuyoo ben nasi burda oturup yaziyim ki hadin sila kacarrr :a015:

ama klozet kapağını nasıl geçirmiş kız kafasına kaydirigubbakcemile3. neyse bişiolmadan çıkarmışsınız çok şükür

Canim bu kapat cocuklar icin olani takip cikarmali o wc ye oturcagi zaman koyuyorum ustune sadece ...
Bizimkisi tuvalet yerine kafaya gecirmis iste kapagi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…