slm esra nasılsın?
ben işteyim saat 3 olsada eve gıtsem dıye beklıyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılmış göbüşlü annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiz napalım casper artık her nekadar yürümekte ve günlük işlermizi yapmakta zorlansakta halimizdem memnunuz kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv: varmı bi şikayet
ayyyy hangi şikayetimi anlatsam ki kız.
hala 2-3 güne bir kusuyorum mide yanması nefes darlığı ama bugünlerin asıl şikayetim idrar sıkışıklığım hepsinide bastırdı valla wc ye gitmekten usandım inan ayağa kaltımmıda idrar keseme baskı yapıyo biri oyuyo resmen içimi ama dediğin gibi genede halimizden memnunuz helede 3 yıllık bir uğraştan sonra kavuşunca vız geliyo bazen
Sorma canımtyaa aynı şikayetler bendede var nefes darlığı bebiş büyüdükçe nefes alığ vermekte zorluk çekiyor insan gerçekten helede bel ağrılarım evlere şenlik bir bel ağrısı saplanıyor değil iş yapmak kendi başıma wcye gidemiyorum neysei evde birileri oluyor yoksa sürüne sürüne gidicem kaydirigubbakcemile3 ama olsun onun için değer anne olmak kolay değil napalım mide bulantısıda hiç birşeye benzemez bilirim banada verdi doktor bulantı için bi hap ama içeriği beni tatmin etmedi o yüzden kullanmıyorum arada oluyor çekiyoruz napalım soda vs ile geçiştirmeye çalılıyoruz
güzel göbüşlü hatunlar,bebişler gelsin hatırlatcam size bu şikayetlerinizi,
hatırlamakta zorlanacaksınız bak sempatiksalakcinni
kızlar merhaba casper sana katılıyorum aynı şeyi bende gecen gun demıştım şu sodayı bulanlardan allah razı olsunnnnn:Saruboceq:evet ya şu soda varya şu soda bulanlardan yapanlardan allah razı olsun tek dermanım o zaten
güzel göbüşlü hatunlar,bebişler gelsin hatırlatcam size bu şikayetlerinizi,
hatırlamakta zorlanacaksınız bak sempatiksalakcinni
evet ya şu soda varya şu soda bulanlardan yapanlardan allah razı olsun tek dermanım o zaten
biz sırma su alıyoruz her seferinde soda hediye ediyorlar,evde stok var,yollayım sizesempatiksalakcinni
bizde stok yaptık valla 24 lü alıyoruz kociş tek tek alıyodu baktı başedemiyo toptan almış annemlerede stok yaptık orda olduğumdada sodaya sarılıveriyorum. gece bile başucumda duruyo 2 yudum falan içiyorum reflüm azdığında
senin ihtiyacın yok galiba bacım eee tabi yaşamayan bilemez aç tokun halinden ne anlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
bizde stok yaptık valla 24 lü alıyoruz kociş tek tek alıyodu baktı başedemiyo toptan almış annemlerede stok yaptık orda olduğumdada sodaya sarılıveriyorum. gece bile başucumda duruyo 2 yudum falan içiyorum reflüm azdığında
Slm asklarim ben geldimmm opuyorumnanaktan
Mertimi disari cikardim sabahki olaydan sonra cok agladi kulaklar kipkirmizi oldu dedim hadi bi hava alalim bari.
Disarda dursa bari ay napcam bu cocukla ben yawwwwwwkaydirigubbakcemile3
Sizler nasilsiniz bugun doktor kontrolu olanlar insallah guzel haberlerle gelirlerr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?