2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blacim hakkaten zaten yorgundum bi de çekiştirp durdu. benim canım hiç kıymetli değildir zaten. ama o an nasılsa çemkirdim. yoksa canım burnumdaydı. sürünüyodum.

kimse bizim hızımıza yetişemezaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bu arada süper bi fikrim daha var,bi gün onlara verelim yerimizi,bakalım bizi şikayet etsinler birbirlerine,böylece yalnız olmadıklarını görsünler sempatiksalakcinni

bu arada süper bi fikrim daha var,bi gün onlara verelim yerimizi,bakalım bizi şikayet etsinler birbirlerine,böylece yalnız olmadıklarını görsünler sempatiksalakcinni

yok yok denemeyelim alamayız ellerinden bigün değil hergün isterler alışırlar hergün pc kavgası çıkar-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

alatariell ne haberler getircek bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol:

hakkaten bi de kazene ulaşıp erkekler klubü falan kurma fikrini sunarlar,olan bize olur:))))

alatariell ne haberler getircek bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

inşallah güzel haberlerle gelir:Saruboceq:

kızlr ben giyindim ayakkabılarımı biile giydim geri geldim bilg. basına aaaaaaa ayrılamadım bir türlü

kızlr ben giyindim ayakkabılarımı biile giydim geri geldim bilg. basına aaaaaaa ayrılamadım bir türlü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

black kız annem de gelsin o buluşmaya,kadın izmirde bebek alışverişi,hamile geceliği falan uzmanı oldusempatiksalakcinni

demin de güya rahatsız etmemek için çaldırdı kapattı ama üst üste,hani uyuyo olsam uyancam:)))))
aradım sanki ben onu aramışım gibi efendim esracım diyor:roflol:
dedim rahatsız ettim annecim kapatayım:roflol:
zaten beni de sormadı,zeynep lal napıyo dedi ilk olarak:roflol:

kıyamam canım yaaaaa annelerimiz farklı walla gelsin ben alır götürürüm onu

bu telefon alyında da asıyorlar kendini benimki hiç tınlamaz uyandırır

:roflol::roflol:

hadi blacim git gel hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…