ayyyyy kocam şimdi yanımda okudu yazdıklarını diyorki yakında bende burda topik accam HAZİRAN BABALARI diye görceksiniz diooooooooo
ay kıyamam ben sana sen de az degılsın walla
canım izmirli hamıleler alışverişte onerılerınız bı topık var o topık mı?
bu arada süper bi fikrim daha var,bi gün onlara verelim yerimizi,bakalım bizi şikayet etsinler birbirlerine,böylece yalnız olmadıklarını görsünler sempatiksalakcinni
kızlar bi bomba da ben anlatayım,
dün muayenede kafsinkaf ile karşılaştık,ben nst de olduğum için çok ayaküstü oldu ama görüştük sonunda..
neyse bizim kocalar da tanışmış,eşim demiş bunlar her akşam kahvede falan filan,detayı bilmiyorum bu kadar söyledi,şikayet etmiş olabilir:)))
betülün eşi de demiş ki;
al telefonumu vereyim diyorum,konuşun,uğraşmayın yazışmakla:))))))) adamcağıza nasıl bi fenalık geldiyse:)))
benimki de demiş ki 50 kişi bunlar,hangi biriyle konuşacaklar:))))))))
burası olmasa onlara sarcaz haberleri yok,olmazsa bigün akşam hiç girmeyip onlara ekşiyelim:)))))))))
ayyyyy kocam şimdi yanımda okudu yazdıklarını diyorki yakında bende burda topik accam HAZİRAN BABALARI diye görceksiniz diooooooooo
canım izmirli hamıleler alışverişte onerılerınız bı topık var o topık mı?
evet canım orası
yok yok denemeyelim alamayız ellerinden bigün değil hergün isterler alışırlar hergün pc kavgası çıkar-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
alatariell ne haberler getircek bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlr ben giyindim ayakkabılarımı biile giydim geri geldim bilg. basına aaaaaaa ayrılamadım bir türlü
kızlr ben giyindim ayakkabılarımı biile giydim geri geldim bilg. basına aaaaaaa ayrılamadım bir türlü
alatariell ne haberler getircek bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
black kız annem de gelsin o buluşmaya,kadın izmirde bebek alışverişi,hamile geceliği falan uzmanı oldusempatiksalakcinni
demin de güya rahatsız etmemek için çaldırdı kapattı ama üst üste,hani uyuyo olsam uyancam:)))))
aradım sanki ben onu aramışım gibi efendim esracım diyor:roflol:
dedim rahatsız ettim annecim kapatayım:roflol:
zaten beni de sormadı,zeynep lal napıyo dedi ilk olarak:roflol:
iyi haberler getirecek inşallah
black kız annem de gelsin o buluşmaya,kadın izmirde bebek alışverişi,hamile geceliği falan uzmanı oldusempatiksalakcinni
demin de güya rahatsız etmemek için çaldırdı kapattı ama üst üste,hani uyuyo olsam uyancam:)))))
aradım sanki ben onu aramışım gibi efendim esracım diyor:roflol:
dedim rahatsız ettim annecim kapatayım:roflol:
zaten beni de sormadı,zeynep lal napıyo dedi ilk olarak:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?