2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar fazla hareket edince orası burası tutulan oluyo mu?
bi de daha önce hiç sancı girdi mi göbüşünüze?

walla en son hastalanıcam diye aşime git al demiştim gitmişşşşş resmen pamuk almıs gelmiş en dandiğinden hala duruyo onu bile kullanmaya razıyım artıkkkkkkk :)))

canım ben kötü bir şey demek istemedim bilmeden kırdıysam pardon da hala tezimi savunuyorum eğğer ucuz olanla da oluyorsa bu iş (ki olmadığını biliyorum geyik yapmıstım)
sabancının torunu değil ya ona alıssın velet dedim ki bu arada kendi kızımdan bahsetmiştim

ki ben içinizde en sanslınızım cunku bazı marka bebek bezi, biberon emzik vs bunları cok ucuza alıyorum eşim sattıgı için sadece biz depodan geliş fiyatını ödüyoruz

kısaca ben kendimle alay ediyorum sen üstüne alınma

bak olmuş iştezemuszemus
ama sen pembiş yap,tam pamik prenses oll bayanssulusmile

tam sen iste yeterki şekerimmmm

kızlar fazla hareket edince orası burası tutulan oluyo mu?
bi de daha önce hiç sancı girdi mi göbüşünüze?

olmazmı o tutulma yüzünden bütün pazar günüm maffoldu sürüne sürüne gezdim ev de
:gitme: gobişe bele kasığa sancı girmeyen yer kalmadı vucudumuzda bacaklara her yere kaydirigubbakcemile3

evet burda da öyle eğer hamile olup da bilmezlerse yiyolarmış fırçayı bizim hemşire mi ebe mi neyse çok iyi kız evime kadar geldiler çok iyi bişey guclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

valla bi an kırıldım ne yalan söleyim ama gönlümü aldın teşekkür ederim Şeniz Şeniz
eşin satıyor olması ne kadar güzel bişey çok şanslısınnnnnn

kız pamik kaç dakikadır kendi kendimizeyiz diye geyik yapıyorduk ama kullanıcıdan çok misafir bizi izliyormuş :roflol:

Bende daha ikisi de olmadı ..

bende de olmadı çok şükür,gece boyu çişe kalkmak da olmasa deliksiz uyuusammboshayallersmile

valla bi an kırıldım ne yalan söleyim ama gönlümü aldın teşekkür ederim Şeniz Şeniz
eşin satıyor olması ne kadar güzel bişey çok şanslısınnnnnn

yok kocası satmasa da adamı batırsa daha mutlu olur black,böyle zarara sokamıyor adamcağızı :roflol::roflol:
naniknanik

hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn

hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn

afferin sana tabaklar iyi dimi ısırmadın yemedinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla intikamımı öyle alıyorum esracım cünkü bir bayan olmama ragmen :) onun benden daha fazla lüksleri var kızıyorummmmmm
ama yine seviyorum bu sıralar adamı :)))

Pamik hiç alınma bazen ben fiyatı uygunsa markaya bakmam..

rica ederimm

ay esracım bu arada şu gece çişleri beni de bezdirdiiiiiii off bir tane ördek alıcam altıma yada aldımız bezleri ben kullanmaya baslıcam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…