ne dmek canım yardımcı olabildimse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5
Zeytinyağı iyi fikir kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kacıyorum ogluma bez alcam hoşçakalınnnn( bi o eksik cünkü)
vaay pembe yapmışız pamikkaydirigubbakcemile5
evet ama seninki gibi kalın istediim gibi olmadı :umursamaz: dur bidaha deneyim bakim
ulen kendine en dandini pedlerden alıyon mu da prensesimizin poposunun rahatına garezin var delikafadulden
premium,gold vs neyse en güzeli kakaları için alcaz :roflol::roflol:
allahım ya çocuğun kakasını nerde muhafaza edeceğimiz bile ne kadar önemliymiş :roflol::roflol:
aşk olsun canım ben şimdi ölemi demek istedimm ala alaa sende kalbimi kırdın yine prima alıcam bende ama hangi modeli alırsan onu devam etmelisin dciyorum demek istediğim bu şimdi o kızcağıaz ilk aşamada o çook narin olandan alıcvak bir gün gelicek o modelden bulamıcak diğerindne alıcak çocuk zorlanıcak o değilki biraz mantık çerçevesinde bir çok şeyi çok ince ayrıntılarıyla düşünüyorum suçmu yani :umursamaz: :dilcikar:
bak olmuş iştezemuszemus
ama sen pembiş yap,tam pamik prenses oll bayanssulusmile
kızlar fazla hareket edince orası burası tutulan oluyo mu?
bi de daha önce hiç sancı girdi mi göbüşünüze?
canım eşimle konustum hamile basına çok iyi para alıyorlarmıs sağlık ocakları
birde hamiş birine eğer sağlık ocagında kaydı varsa Allah korusun birşey oldumu onları suclu buluyorlarmıs neden iyi ilgilenmediniz die
walla en son hastalanıcam diye aşime git al demiştim gitmişşşşş resmen pamuk almıs gelmiş en dandiğinden hala duruyo onu bile kullanmaya razıyım artıkkkkkkk :)))
canım ben kötü bir şey demek istemedim bilmeden kırdıysam pardon da hala tezimi savunuyorum eğğer ucuz olanla da oluyorsa bu iş (ki olmadığını biliyorum geyik yapmıstım)
sabancının torunu değil ya ona alıssın velet dedim ki bu arada kendi kızımdan bahsetmiştim
ki ben içinizde en sanslınızım cunku bazı marka bebek bezi, biberon emzik vs bunları cok ucuza alıyorum eşim sattıgı için sadece biz depodan geliş fiyatını ödüyoruz
kısaca ben kendimle alay ediyorum sen üstüne alınma
kız pamik kaç dakikadır kendi kendimizeyiz diye geyik yapıyorduk ama kullanıcıdan çok misafir bizi izliyormuş :roflol:
Bende daha ikisi de olmadı ..
valla bi an kırıldım ne yalan söleyim ama gönlümü aldın teşekkür ederim Şeniz Şeniz
eşin satıyor olması ne kadar güzel bişey çok şanslısınnnnnn
neyse kızlar siz yazışadurun ben gelicem birazdan
hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?