Hosbuldum canimmm ...
Ben topikte yazarken anne cisim var dedi genelde gider wc ye kendisi yapar cisini benle yapmak istemez pek abi oluyo ya kendileri.Neyse tamam oglum dedim gitti bi geldi kafasinda klozet kapagi.Önce bende cok guldum oglum naptin dedim dalga gectim.Anam cikarmaya kalkim dedim yok cikmiyo o kafaya nasi girdiyse artik cikmak bilmiyo.Baktim is ciddi cocuk agliyo ben cikarmaya calistikca esimi uyandirdim.Oda uyku sersemligi gorunce guldu baya naptin oglum dedi.Dedim cikmiyo bu kafasindan ben cok ugrastim sen cikar.Sonra oda ugrasti baya sonunda basardi cikarmayi ama cikarasiya cocugun kulaklari kipkirmizi oldu tabii kaydirigubbakcemile3
Neyse sukur yinede kazasiz belasiz atlattik :Saruboceq:
Sizi guldurdumuze sevindimmm yeni macerelarda gorusmek uzeree :roflol:
canım eşimle konustum hamile basına çok iyi para alıyorlarmıs sağlık ocakları
birde hamiş birine eğer sağlık ocagında kaydı varsa Allah korusun birşey oldumu onları suclu buluyorlarmıs neden iyi ilgilenmediniz die
Hosbuldum canimmm ...
Ben topikte yazarken anne cisim var dedi genelde gider wc ye kendisi yapar cisini benle yapmak istemez pek abi oluyo ya kendileri.Neyse tamam oglum dedim gitti bi geldi kafasinda klozet kapagi.Önce bende cok guldum oglum naptin dedim dalga gectim.Anam cikarmaya kalkim dedim yok cikmiyo o kafaya nasi girdiyse artik cikmak bilmiyo.Baktim is ciddi cocuk agliyo ben cikarmaya calistikca esimi uyandirdim.Oda uyku sersemligi gorunce guldu baya naptin oglum dedi.Dedim cikmiyo bu kafasindan ben cok ugrastim sen cikar.Sonra oda ugrasti baya sonunda basardi cikarmayi ama cikarasiya cocugun kulaklari kipkirmizi oldu tabii kaydirigubbakcemile3
Neyse sukur yinede kazasiz belasiz atlattik :Saruboceq:
Sizi guldurdumuze sevindimmm yeni macerelarda gorusmek uzeree :roflol:
primanın sitesine üyeyim ben ordan yorumları okudum memnun kalmayanlarda varmş kullanıp bende vazgeçtim hem bebişin poposu hangi beze alışlırsa öle gidiyor bende prima kullanmayı düşünmüyorum ama diğer modellerini çünki geçen baktı hem içindeki sayısı çok az hemde pahalı ne gerek var birde memnun kalmayanların yorumunuda okuyunca vazgeçtim bences ende o yenidoğan yada yeni bebkten al zaten ilk doğduklarında bez yetişmiyor devamlı sıvı kaka yapıyorlar gel sen beni dinle
ne kadar dikkat etsen de bebiş baskı yapınca hoop asit ağzımızda,o yüzden şurup çok işine yarar canım..yok canım vermedi doğal beslen acı yeme baharatlı yeme salçalı yeme turşu yeme dedi
evet eskiden bu kadar ilgili değillerdi bu sağlık ocakları şimdi ne olduysa gitmeyincve eve kadar geliyolar telefon ediyolar bu ne ıssrar yaww :sm_confused: bilmiyorumkismile
canım şimdi hangi bezi alayım hangi marka
Canım yine prima al tabilkide başka markaya güven olmaz ama diğer modelleri mesela yeni doğan var primanın 2 kilo ile 5 kilo olanı yeni bebek var oda 3 kilo ile 6 kilo arasıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam PRİMADAN Şaşma yine zaten markete gidince aradaki farkı sende görüceksin hem içindeki miktarı çok az hemde çok pahalı zaten ilk günlrde deli gibi bez değiştiriyorsun bide bebeğin poposu ona alışırsa yandınki ne yandın kaydirigubbakcemile3 hangi modele alışırsan onda devam etmen gerekiyor çünli aynı marka bile olsa model bile değiştisen hemen farkediyuor bebeğin popsu kızarıyor
Canım yine prima al tabilkide başka markaya güven olmaz ama diğer modelleri mesela yeni doğan var primanın 2 kilo ile 5 kilo olanı yeni bebek var oda 3 kilo ile 6 kilo arasıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam PRİMADAN Şaşma yine zaten markete gidince aradaki farkı sende görüceksin hem içindeki miktarı çok az hemde çok pahalı zaten ilk günlrde deli gibi bez değiştiriyorsun bide bebeğin poposu ona alışırsa yandınki ne yandın kaydirigubbakcemile3 hangi modele alışırsan onda devam etmen gerekiyor çünli aynı marka bile olsa model bile değiştisen hemen farkediyuor bebeğin popsu kızarıyor
ben primanın 3-5 kilo yani 2 numara olanını almıştım 1 paket yenidoğan almalımıyım kızlarrr
canım madem öyle ben hiç almayayım prima huggies
alayım en dandini en ucuzunu ona alıssın veletttttttttt
ben 98li paketi 17liraya mı ne almıştım prima yenidoğanı,indirim vardı migrosta..
kazıktır normalde ama indirimi yakalayınca migrosta avantajlı şeyler oluyor..
ama aklım kaka öğütücüde pamik :roflol::roflol::roflol:
canım madem öyle ben hiç almayayım prima huggies
alayım en dandini en ucuzunu ona alıssın veletttttttttt
bende ilk gördüğüm zmanlar tamam dedi bunu alıcam benim kızım en iysine layık ama uzun vadede düşününce birde içinde sayısının az lığı okuduğum yorumlar ürünle ilgili fikrimi değiştirdi ne yalan söleyim bende primadan şaşmam diğer modellerde çok iyi ben öbürlerinden ya yeni bebk yada yeni doğan alıcam karar veremedim henüz yeni doğanmı alsammm yeni bebekmii benim kız tosun olcak gibi yeni doğan küçük gelmesin aklinialirimsmile bu arada bizim buralara migros filan yok çok güzel indirimler oluyor o tür marketlerde ben carrefoura baktım ama hiç beyenmedim ordaki fiyatları
bu arada yıkamak için bebeği dalin markasının şampuanınımı alsammm yoksa diğerinimi
birde eşyalarını yıkamak için sıvı deterjanınımı alsammmmmm,,,, dalinin toznunumu kararsımzım çookkk
aşk olsun canım ben şimdi ölemi demek istedimm ala alaa sende kalbimi kırdın yine prima alıcam bende ama hangi modeli alırsan onu devam etmelisin dciyorum demek istediğim bu şimdi o kızcağıaz ilk aşamada o çook narin olandan alıcvak bir gün gelicek o modelden bulamıcak diğerindne alıcak çocuk zorlanıcak o değilki biraz mantık çerçevesinde bir çok şeyi çok ince ayrıntılarıyla düşünüyorum suçmu yani :umursamaz: :dilcikar:
haklısın canım, prima bu işin piri,mecbur alcaz bari premium olmasın,batmayalım dimi:)
yenidoğan bi paket alsan şimdilik yeter canım,tosun olsa bile 5kgden fazla olmaz herhalde..sonrakileri bi büyük boydan alırsın..
şampuanda sebamed diyorum çünkü doktorlar bile onu öneriyor..
deterjan da dalin sıvıyı tek geçerim..
hem yumuşak hem mis gibi oldu herşeyimiz..
toz deterjanda kalıntı kalabiliyor,tenine değecek sonuçta..
bir de makinayı tıkıyor diye okudum bikaç yerde..
buluttan nem kapmayalımmmmmm,black geyik yapmış canım benim:1hug:
yaa yine herkez çıkmışlmaz:
sebamedmi hımmmmm fisfisfis aslında evet hem gayet doğal bi ürün
Yeni doğan alayım ozman çok kararsız kalmıştım yerimseniben
evet dalinin sıvısını herkez çok med ediyor bende sıvısından alıcam sanırım
ben biraz geç kaldım galiba bu tür şeyleri almakta kızın eşyalarını bile
yıkamadım daha
bu arafa senin yazılarınm nasıl kırmızı oluyorrrr
tamam olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 girme araya esra yolucammmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım tavsiyelerin için coook teşekkür ederimsırnaşık şey
yıkamak neyse de ütü kısmında bi kurban bulursan iyi olur :roflol:
en iyisi zeytinyağı sabunu,köylere haber salcam,izmirde hala yapılıyor çünkü,kafasına vura vura yıkarım az büyüyünce sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aman dövüşün len karışmıyorum:roflol::roflol:
renkli yapmak için hepsini seç yazdıklarının yukarda renk skalasından seç rengi,oluyor o zamankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?