naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
ben blaci seviyommmm sempatiksalakcinniyardım ederimm[/QUOTE
canımmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
cabuk gel bakkkk
ben blaci seviyommmm sempatiksalakcinniyardım ederimm[/QUOTE
canımmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hehe bu kaçıncı kız ben zaten geldim giden pamik
walla intikamımı öyle alıyorum esracım cünkü bir bayan olmama ragmen :) onun benden daha fazla lüksleri var kızıyorummmmmm
ama yine seviyorum bu sıralar adamı :)))
Pamik hiç alınma bazen ben fiyatı uygunsa markaya bakmam..
rica ederimm
ay esracım bu arada şu gece çişleri beni de bezdirdiiiiiii off bir tane ördek alıcam altıma yada aldımız bezleri ben kullanmaya baslıcam yakında
afferin sana tabaklar iyi dimi ısırmadın yemedinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kirli çıkmasın diye yiyoum. midem alıştı yazık cokacimcoook
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
o dilini kopartıtımm senin zilli kaydirigubbakcemile3 gel buraya bakim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nerdesin sen :mymeka:
hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn
walla intikamımı öyle alıyorum esracım cünkü bir bayan olmama ragmen :) onun benden daha fazla lüksleri var kızıyorummmmmm
rica ederimm
ay esracım bu arada şu gece çişleri beni de bezdirdiiiiiii off bir tane ördek alıcam altıma yada aldımız bezleri ben kullanmaya baslıcam yakında
bende de olmadı çok şükür,gece boyu çişe kalkmak da olmasa deliksiz uyuusammboshayallersmile
ben deliksiz uyuyorum kaydirigubbakcemile3
yok kocası satmasa da adamı batırsa daha mutlu olur black,böyle zarara sokamıyor adamcağızı :roflol::roflol:
naniknanik
selam kizlar nasilsiniz?
afiyetler olsun yarasın bebişimizeeehu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn
aman maşallah canımwalla intikamımı öyle alıyorum esracım cünkü bir bayan olmama ragmen :) onun benden daha fazla lüksleri var kızıyorummmmmm
rica ederimm
biz iyiyiz şeker :1hug:haberler sendeselam kizlar nasilsiniz?
selam kizlar nasilsiniz?
selam kizlar nasilsiniz?
selam canım hoş geldiiiinn
nasılsınnn
senin iş tamam :)
biz iyiyiz şeker :1hug:haberler sende
kızlar demin kızkardeşimle konuştum,bana dedi ki;
zeynep lal büyüdüğünde teyze beni idare et,sevgilimle buluşcam derse ben onu idare ederim,dayanamam ama sen bunu öğrenirsen beni oyarsın dimi:))))
ben hiç o kadar uzun boylu düşünmemiştim,içime kurt düştü,kız anası olunca bi de bu var:)))
hayır bu konularda rahat bi tipimdir ama kızımı düşününce gıcık oldum,illa sevgilisi olcak dimi bunlarıneyvahedigeldismile
dayak cennetten çıkmıştır sözü daha bi anlamlı gelmeye başladı :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?