2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

cabuk gel bakkkk

ben blaci seviyommmm sempatiksalakcinniyardım ederimm[/QUOTE

canımmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

:roflol::roflol:

kirli çıkmasın diye yiyoum. midem alıştı yazık cokacimcoook

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

o dilini kopartıtımm senin zilli kaydirigubbakcemile3 gel buraya bakim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nerdesin sen :mymeka:

o dilini kopartıtımm senin zilli kaydirigubbakcemile3 gel buraya bakim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nerdesin sen :mymeka:

aaaaaaaaaaaa ben burdayımda sen nerdesin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn

ne tepsisi ne vardıki içinde aklinialirimsmile

kızlar ben bi yatıyorum yatış o yatış geliyor çişim ama kalkmıyorum nasıl tutuyorum sabaha kadar bende anlamıyorum o anda uyku okadar tatlı geliyorki kalkamıyorum yataktan birde kalkınca uykumda kaçıor :kedi: ama bi ğün yapıcam altıma uyurken kaydirigubbakcemile3

:roflol:

hu huuuu. ben hiiiççç bi iş yapmadım. tepsi getirdim içi dolu götürdüm içi boş. allahım biri beni durdursunnnnn
afiyetler olsun yarasın bebişimizeee
aman maşallah canım iyi olun yoksa adamın ocağına incir ağacı dikersiniz ana kız:roflol:

selam kizlar nasilsiniz?
biz iyiyiz şeker :1hug:haberler sende

selam kizlar nasilsiniz?

hoşgeldiiiiiiiinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar demin kızkardeşimle konuştum,bana dedi ki;
zeynep lal büyüdüğünde teyze beni idare et,sevgilimle buluşcam derse ben onu idare ederim,dayanamam ama sen bunu öğrenirsen beni oyarsın dimi:))))

ben hiç o kadar uzun boylu düşünmemiştim,içime kurt düştü,kız anası olunca bi de bu var:)))
hayır bu konularda rahat bi tipimdir ama kızımı düşününce gıcık oldum,illa sevgilisi olcak dimi bunlarıneyvahedigeldismile

dayak cennetten çıkmıştır sözü daha bi anlamlı gelmeye başladı :jeyyar:

selam canım hoş geldiiiinn

nasılsınnn

senin iş tamam :)

hosbulduk black-cim nasilsin?
benim is tamammiymis cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan :)

biz iyiyiz şeker :1hug:haberler sende

biz de iyiyiz seker :))

hani sinavdan bahsetmisdim ya,mastr yapmak istiyordum ilk turu kazanmisim,:teytey:cok sukur.ikinci tura hazirlanmam lazim simdi....insallah onu da kazanirim :Saruboceq: cok iyi olurdu kazansammmm

ayyyyyyyyyy al benden de o kadar eşime diyom iç güveysi alcam hadi sevgilisi oldu ya iyi biri değilse anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…