2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsiniz?

Hoşğeldin Leylacım a.s.

aaaaaaaaaaaa ben burdayımda sen nerdesin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

bende burdayım ama ben gidicem yazdım 5 dakka hemen arkamdan nanik yapmışssın gel bakim buraya kaydirigubbakcemile :mymeka: ben gitsemde gözüm hep üzerinizde ona göre :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

son cumle bana da cok anlamli geliyor :))))))))))))

kızlar bizim son isim belli oldu bu arada :)

Asel Berra..
olumunekankayizsmile
Ismiyle buyusun...Hayirli evlat olur insallah
hoşgeldin canım. iyiyiz bizler. bebiş napıyoo
hosbulduk,bebis de iyi karnimi catlata catlata buyuyor :)))
hosbulduk tatliimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..

ayyyyyyyyyy al benden de o kadar eşime diyom iç güveysi alcam hadi sevgilisi oldu ya iyi biri değilse anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

naapcaz sedefim,dedektif gibi peşlerinde gezeriz artık :1ninca:

bak yine yapıyomnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik bende çıkıcam şimdi mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gözün aydın canımmmmmmmm darısı basıma bende doğumdan sonra istiyorum yüksek yapayım ama cesaretim yok

naapcaz sedefim,dedektif gibi peşlerinde gezeriz artık :1ninca:

bizim kızları bigün sen takip et bigün de ben eşime diyom üniversiteye giderse(allah izin verirse) ben de gidicem onun gittiği yere diyom oda kızın özgüvenini sarsarsın diyo ayyyyyyy nedecem şimcikden düşünüyom:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

asel berra çok güzelll,ismiyle büyüsün blackcim..
üstüme düşmez ama berra isimiyle ilgili bi hikaye okumuştum,peygamberimiz adı berra olan birinin ismini değiştirmiş diye,çok etkilenmiştim yoksa ben de çok beğeniyorum berra ismini..
gerçi mutlaka araştırmışsındır,uydurma hikayedir benim okuduğum..

son cumle bana da cok anlamli geliyor :))))))))))))

olumunekankayizsmile
Ismiyle buyusun...Hayirli evlat olur insallah

hosbulduk,bebis de iyi karnimi catlata catlata buyuyor :)))

hosbulduk tatliimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

benimde gobişim çatlamaya başladııı :gitme: :gitme: son ayda çatlıyor demekki okadar sevinmiştim benimki çatlamıcak heralde diye tabi alt tarafını görmüyormuşum gobişimin aynaya bi baktım ufacık ufacık kızarıklıklar var tabi bir aya kadar onlar yayılcak kocaman olucak :gitme: arko yeni çatlaklar için krem çıkarmış eczanlerde varmış alsammı acaba diyorum bi yandanda amannnn ne sürsem çatlıcam nasıl olsa diyorum sositososito

canım maalesef hikaye doğru ama berre ismi için gecerli

berra özü sözü doğru bir olan demekmiş..

saol canım uyardığın için ayyy kızımınnn teyzoşşşlarıııııııı

oyyyyyyyyy çatlaklarım benim gelin gelinbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…