selam kizlar nasilsiniz?
aaaaaaaaaaaa ben burdayımda sen nerdesin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
kızlar demin kızkardeşimle konuştum,bana dedi ki;
zeynep lal büyüdüğünde teyze beni idare et,sevgilimle buluşcam derse ben onu idare ederim,dayanamam ama sen bunu öğrenirsen beni oyarsın dimi:))))
ben hiç o kadar uzun boylu düşünmemiştim,içime kurt düştü,kız anası olunca bi de bu var:)))
hayır bu konularda rahat bi tipimdir ama kızımı düşününce gıcık oldum,illa sevgilisi olcak dimi bunlarıneyvahedigeldismile
dayak cennetten çıkmıştır sözü daha bi anlamlı gelmeye başladı :jeyyar:
olumunekankayizsmilekızlar bizim son isim belli oldu bu arada :)
Asel Berra..
hosbulduk,bebis de iyi karnimi catlata catlata buyuyor :)))hoşgeldin canım. iyiyiz bizler. bebiş napıyoo
hosbulduk tatliimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanhoşgeldiiiiiiiinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
hosbulduk black-cim nasilsin?
benim is tamammiymis cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan :)
biz de iyiyiz seker :))
hani sinavdan bahsetmisdim ya,mastr yapmak istiyordum ilk turu kazanmisim,:teytey:cok sukur.ikinci tura hazirlanmam lazim simdi....insallah onu da kazanirim :Saruboceq: cok iyi olurdu kazansammmm
ayyyyyyyyyy al benden de o kadar eşime diyom iç güveysi alcam hadi sevgilisi oldu ya iyi biri değilse anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Hoşğeldin Leylacım a.s.
bende burdayım ama ben gidicem yazdım 5 dakka hemen arkamdan nanik yapmışssın gel bakim buraya kaydirigubbakcemile :mymeka: ben gitsemde gözüm hep üzerinizde ona göre :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pamik yemek var nen olcekkkkkkkaydirigubbakcemile3
kızlar bizim son isim belli oldu bu arada :)
Asel Berra..
kızlar demin kızkardeşimle konuştum,bana dedi ki;
zeynep lal büyüdüğünde teyze beni idare et,sevgilimle buluşcam derse ben onu idare ederim,dayanamam ama sen bunu öğrenirsen beni oyarsın dimi:))))
ben hiç o kadar uzun boylu düşünmemiştim,içime kurt düştü,kız anası olunca bi de bu var:)))
hayır bu konularda rahat bi tipimdir ama kızımı düşününce gıcık oldum,illa sevgilisi olcak dimi bunlarıneyvahedigeldismile
hahah derde bakkkk :))
benim eşimde kurmaya basladı şimdiden biz eşimle üniversitede tanıstık ve birlikte eve çıktık 2 yıl şimdi eşim diyorki kız okulu kazanırsa dosdoğru sen onun yanına kalmayaaaaaaa
ayy ayy kendi biliyor ya ne haltlar karıstırdığını)))
dayak cennetten çıkmıştır sözü daha bi anlamlı gelmeye başladı :jeyyar:
hosbulduk black-cim nasilsin?
benim is tamammiymis cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan :)
iyiyim canım saol dünya haliiii :))))))
biz de iyiyiz seker :))
hani sinavdan bahsetmisdim ya,mastr yapmak istiyordum ilk turu kazanmisim,:teytey:cok sukur.ikinci tura hazirlanmam lazim simdi....insallah onu da kazanirim :Saruboceq: cok iyi olurdu kazansammmm
gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..
gözün aydın canımmmmmmmm darısı basıma bende doğumdan sonra istiyorum yüksek yapayım ama cesaretim yok
gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..
naapcaz sedefim,dedektif gibi peşlerinde gezeriz artık :1ninca:
yiyecek türü bişey olduğunu anladımda bi tepsi ne yaptın onu merak ettim kaydirigubbakcemile3
güzelmiş canım hayırlı uğurlu olsunnnn
son cumle bana da cok anlamli geliyor :))))))))))))
olumunekankayizsmile
Ismiyle buyusun...Hayirli evlat olur insallah
hosbulduk,bebis de iyi karnimi catlata catlata buyuyor :)))
hosbulduk tatliimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
asel berra çok güzelll,ismiyle büyüsün blackcim..
üstüme düşmez ama berra isimiyle ilgili bi hikaye okumuştum,peygamberimiz adı berra olan birinin ismini değiştirmiş diye,çok etkilenmiştim yoksa ben de çok beğeniyorum berra ismini..
gerçi mutlaka araştırmışsındır,uydurma hikayedir benim okuduğum..
kızlar bizim son isim belli oldu bu arada :)
Asel Berra..
pamik tepsiye ne varsa dolduruyorum.. çer çöp yiyom ne varsa
benimde gobişim çatlamaya başladııı :gitme: :gitme: son ayda çatlıyor demekki okadar sevinmiştim benimki çatlamıcak heralde diye tabi alt tarafını görmüyormuşum gobişimin aynaya bi baktım ufacık ufacık kızarıklıklar var tabi bir aya kadar onlar yayılcak kocaman olucak :gitme: arko yeni çatlaklar için krem çıkarmış eczanlerde varmış alsammı acaba diyorum bi yandanda amannnn ne sürsem çatlıcam nasıl olsa diyorum sositososito
oyyyyyyyyy çatlaklarım benim gelin gelinbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?