oda güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman fazla yeme zorlanırsın doğururken bak bebişşi ne kadar kilo okadar zor doğum :CüvCüv:
kesin dimi kız valla sen sondakika golünü atarsın belli olmazohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Hoşğeldin Leylacım a.s.
bende burdayım ama ben gidicem yazdım 5 dakka hemen arkamdan nanik yapmışssın gel bakim buraya kaydirigubbakcemile :mymeka: ben gitsemde gözüm hep üzerinizde ona göre :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..
naapcaz sedefim,dedektif gibi peşlerinde gezeriz artık :1ninca:
tesekkurler canim,insallah.... darisi basina.valla ben kendim hazirlandim,kursa filan gitmedim.simdi 2.ci tur icin de yarin kutubhaneye gidicem kitaplari alip buna da hazirlanayim insallah kazanirim...gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..
gözün aydın canımmmmmmmm darısı basıma bende doğumdan sonra istiyorum yüksek yapayım ama cesaretim yok
lelacığım tebrik ederim çok sevindim..
bendekiler çatlak değil yarık oldu:)
coksagol canim.
benimki de yariga dogru gidiyor...
off ya sıkıntıdan mı ne. beni en mutlu eden şey bu şimdilerde. ne yapacam bilmiyorum
black bak berra enes bin malik in kızlarından birinin adıymış yorumlarda yazıyo:icecream::icecream:
black ok,berre ismi içinmiş,güvenilir bi kaynaktan araştırdım,isim konusunda intrneteki kaynaklara çok güvenmiyorum zaten..
peygamberimizden dualar ve zikirler diye bi kitap var,ona baktım şimdi..çocuğa konulacak isimlrin özellikleriyle falan alakalı bi bölüm var..
berra için bişi yazmıyor..kaydirigubbakcemile5
off ya sıkıntıdan mı ne. beni en mutlu eden şey bu şimdilerde. ne yapacam bilmiyorum
Sorma sana diyorum ama bende senden aşşaıpğa kalır yanım yok herğün bi paket çikolata yer oldum bu ğünlerde :kedi: :kedi: eşim almış kocaman paket içinde 5 tane var herğün yiyorum bi paketini kaydirigubbakcemile3
black ok,berre ismi içinmiş,güvenilir bi kaynaktan araştırdım,isim konusunda intrneteki kaynaklara çok güvenmiyorum zaten..
peygamberimizden dualar ve zikirler diye bi kitap var,ona baktım şimdi..çocuğa konulacak isimlrin özellikleriyle falan alakalı bi bölüm var..
berra için bişi yazmıyor..kaydirigubbakcemile5
süpersin canım ya kıyamam içim daha rahat şimdi saolunnnnn
kızlar bu arada ben en cok şu mevlut işi gelsin istiyorum nedense kafayı buna taktımmmm :)
bizde de annem taktı,biz mevlütü dikilide yapcaz,hatta bizim sokakta bi mescit var,tertemiz bi apartman dairesini mescit yapmışlar,orda yapalım diyor annem,
sonrasında da tavuklu pilav ve ayran veririz diyor..mantıklı geliyor,evde tıkış tıkş olmaktansa,orda çözelim olayı..
şerbet-kurabiye falan gibi değil de daha klasik,anneannem usulu olacak galiba:))))))))))
sen nasıl yapacaksın?
benimde gobişim çatlamaya başladııı :gitme: :gitme: son ayda çatlıyor demekki okadar sevinmiştim benimki çatlamıcak heralde diye tabi alt tarafını görmüyormuşum gobişimin aynaya bi baktım ufacık ufacık kızarıklıklar var tabi bir aya kadar onlar yayılcak kocaman olucak :gitme: arko yeni çatlaklar için krem çıkarmış eczanlerde varmış alsammı acaba diyorum bi yandanda amannnn ne sürsem çatlıcam nasıl olsa diyorum sositososito
ben uyuyum biraz tabii uyuyabilirsem
canım ben hala karar vermedim tam
benimkide annem usulu olacak ama annemde pilav vs ile ugrasmayalım diyor e burdada onlarsız olmazki
b izim iki tane olcak mecburen 20 sinde izmirde 40 ında tekirdagda oofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?