2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

black bak berra enes bin malik in kızlarından birinin adıymış yorumlarda yazıyo:icecream::icecream:

gözünaydın canım,tebriklerr :teytey:
darısı ikinci tura inşallah..

naapcaz sedefim,dedektif gibi peşlerinde gezeriz artık :1ninca:

off ya sıkıntıdan mı ne. beni en mutlu eden şey bu şimdilerde. ne yapacam bilmiyorum

Sorma sana diyorum ama bende senden aşşaıpğa kalır yanım yok herğün bi paket çikolata yer oldum bu ğünlerde :kedi: :kedi: eşim almış kocaman paket içinde 5 tane var herğün yiyorum bi paketini kaydirigubbakcemile3

black ok,berre ismi içinmiş,güvenilir bi kaynaktan araştırdım,isim konusunda intrneteki kaynaklara çok güvenmiyorum zaten..
peygamberimizden dualar ve zikirler diye bi kitap var,ona baktım şimdi..çocuğa konulacak isimlrin özellikleriyle falan alakalı bi bölüm var..
berra için bişi yazmıyor..kaydirigubbakcemile5

süpersin canım ya kıyamam içim daha rahat şimdi saolunnnnn

off ya sıkıntıdan mı ne. beni en mutlu eden şey bu şimdilerde. ne yapacam bilmiyorum

ya benim de ağzım boş durmuyor,nerde bol kalori orda ben!!
allahtan çikolatayı hiç sevmem,bi doktora giderken yiyorum:)
ama tatlı diyince akan sular duruyor bu sıracokacimcoook

evettalkisalkisalkis

kızlar bu arada ben en cok şu mevlut işi gelsin istiyorum nedense kafayı buna taktımmmm :)

kızlar bu arada ben en cok şu mevlut işi gelsin istiyorum nedense kafayı buna taktımmmm :)

bizde de annem taktı,biz mevlütü dikilide yapcaz,hatta bizim sokakta bi mescit var,tertemiz bi apartman dairesini mescit yapmışlar,orda yapalım diyor annem,
sonrasında da tavuklu pilav ve ayran veririz diyor..mantıklı geliyor,evde tıkış tıkş olmaktansa,orda çözelim olayı..
şerbet-kurabiye falan gibi değil de daha klasik,anneannem usulu olacak galiba:))))))))))

sen nasıl yapacaksın?

canım ben hala karar vermedim tam
benimkide annem usulu olacak ama annemde pilav vs ile ugrasmayalım diyor e burdada onlarsız olmazki

b izim iki tane olcak mecburen 20 sinde izmirde 40 ında tekirdagda oofffffffff

evet canim malesef ne yapsak da catliyor.ben krem kullandigim halde catladi.gobegimin alt taraflari,sag ve sol yanlarimda morluklar var.giderek cizgiler uzaniyor....ama ne kadar catlasa da yine krem,yag suruyorum.sonradan keske dememek icin (

gerçi ben kurabiye yapımı için tümm malzemeleri aldım daha gelmedi ama
bazıları eksik
yapmaya kararlıyım ::)))

becerebilirsem tabi

canım ben hala karar vermedim tam
benimkide annem usulu olacak ama annemde pilav vs ile ugrasmayalım diyor e burdada onlarsız olmazki

b izim iki tane olcak mecburen 20 sinde izmirde 40 ında tekirdagda oofffffffff

benim görümcem gün yapar gibi yaptı,mevlüt sonrası pasta börek servisi yaptı ama o da geleneklerimize uygun gelmiyor bana,hani bazı şeyleri de yaşatmak lazım..
bi tencere tavuklu pilav biraç kasa ayran gayet pratik olur canım..
teyze-hala bi büyüğün bile yapar o pilavı..ben teyzeme yıktım,çok iyi yapar pilavı:)
40ındakini de kaynanan düşünsün..hatta de ki anne sizin adetleri ben bilmem,sen nasıl oluyorsa ayarla herşeyi,gönlüne göre olsun falan diye gazla:))
o zaman hem severek hevesle ayarlar..sakın kahramanlık yapıp herşeyi üstlenme tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…