2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi ben kurabiye yapımı için tümm malzemeleri aldım daha gelmedi ama
bazıları eksik
yapmaya kararlıyım ::)))

becerebilirsem tabi
yaparsın canım ondan şüphem yok..hem heveslisin içinde kalmasın,hem de güzel olur,fotoğraflarını gösterirsin asel berra'ya:))

ben uyuyum biraz tabii uyuyabilirsem

ye ye uyu sonra kilo alıyom dersin sempatiksalakcinni

Ne güzel öle bi imkanın varsa hiç düşünme orda yap derim evde dediğin gibi tıkış tıkış bide o yaz sıcağında hiç çekilmiyor helede çoxuklu kadınlar çocuklarıyla ilgilenmeyince ev alt üst oluyor o ev sahibisin bişeyde diyemiyosun hadi herşeyi boşver o pilavları döken ayranı dökenler çocuklar yani ayyyyyyyyyyyy kafayı yicek gibi oluyorum düşündükçe o yüzden nekadar istesmde hiççç ayran pilav muhabbetine girmek istemiyorum aslında yaz sıcağındada ağır kaçar zaten kapalı kır pideleri oluyor belki öle bişey yaptırırım gelin mevlüdümle öyle yaptırmıştım birde yanına baklava yaptırmıştım çok güzel olmuştu herkez çok beyenmişti aslında benimde millet laf yapmayacağını bilsem yapıvercem camide mevlüdü ama şimdi ilk bebiş olmaz insanlar bekler illa evimi görmeyenlerde var zaten merak ediyolar ne meraklı şu millet yaa :dilcikar:

kizlar bu arada dun kontrole gitmisdik,
35+0 kizim 2.600 gr
bakalim doguma kadar kac gr alicak.

MaŞallajh Çok iyi kilosu Annesinin gobişini çatlattığı kadar var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende 31.haftada gitmiştim 2.098 di şimdi kaç oldu çok merak ediyorum eskiden bir ayda 500gram alırken şimdi 2 haftada almaya başladı son aylarda yandık ki ne yandık yürümekte bile zorluk çekiyorum doktor normal doğum posizyonunda duruyor dedi 37.haftadadaçatı muaynesinde bende bi sorun çıkmazsa çatılar normalse normal doğum yolu bana gözüktü gibi bişey ama 4 kilo filan olursa nasıl doğurrum ben onu ohaoldumsmile ohaoldumsmile ki hesaplarıma göre 40.haftayı dolrurursa 4 kiloyu bulucak ohaoldumsmile

35+0 kizim 2.600 gr
maşallah canım,allah esirgesin
hergün 20-30 gr alıyorlar işte,38+0 da sezeryan olsan bile 3 hafta var,21 günX 30 desek 630 gr yapar,en az 3200 olur canım..

valla ben annemlerde yapcam ya,yırttım evimin talan edilmesinden:))))
dediğin gibi mescit en güzeli olacak galiba:)
bence çok insan davet et,camide yap,hem eve sığmazdık ondan camide yaptım dersinkaydirigubbakcemile5
yoldan geçeni,sütçüyü,tüpçüyü kimi görürsen çağır kaydirigubbakcemile3

sizdemi hem 20snde hem 40iında yapıyosunz ben ilk defa duyuyorum 20si diye bişey :1shok: akannehir

sizdemi hem 20snde hem 40iında yapıyosunz ben ilk defa duyuyorum 20si diye bişey :1shok: akannehir

oo bizde 10günde bir yapılır :))))))))
şaka bi yana da yarı kırk diye bişi var ama illa mevlüt şart değil,istersen yaparsın,40ta yapmazsın..tam bilmiyorum ama öyle bişi var..
her yerin adeti ayrı,benim annemin adetleri apayrı:))))))))))
eski köye yeni adetler getirir de kendisi:))))))))))))))

evet haklısın canım ya pilavı kaynanama yaptırırım artık koca kazan bulmak lazım gerci :)
burda ustune et falan koyuyorlar gitti paracıklar..

evet ayrıca senin öyle imkanın varsa süper hiç düşünme derim ben kara kara düşünüyorum gelene çocukla gelmeyin mi desem ne :)))) lmaz:
benim birde tüm koltuklarım halılarım beyaz krem yağ leke falan olursa hayatta cıkmaz of of of
35+0 kizim 2.600 gr

maşallah canımmm kocaman olmusss bile böyle giderse sen 4.5 kg alırsın kucagına ))

canım aslında 20 si kafadan uydurma tamamen
kayınvaldem tutturdu 40 ını bende yapalım diye bizde dedik 20 sini yaparız fikirsiz kadın ne olcak!!!!!!!! ama bak ondan neler isticem ben bir daha hayatta teklif edemicek şimdiden söyledim bir iki birşey hevesim var anne istiyorum die..

gelin mevludunu de tutturdu tekirdagda olsun diye annemde burda olsun dedi ikiside anlasamadı olan benım mevlüde oldu.. OLMADI yani ))

kilolu bi bebek gibi gozukuyor canim,:))) saglikli olsun da.dogum sekli onemli degil.olmazsa sezeryan oluverirsin biter en son.

geldim kızımın odası geldi teyzeleri babası içerde mobılyacıların yanında bende fırsat bulmusken bakım sıze dedım

ooo güle güle iyi günlerde kullanın,içinde güle oynaya büyüsün inşallah canım..
çok heyecanlııı:))
resimlerini beklioruz dört gözle..

o kaynanalar herşeye karışmasalar olmuyor zaten alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile klava:

geldim kızımın odası geldi teyzeleri babası içerde mobılyacıların yanında bende fırsat bulmusken bakım sıze dedım

ohh canım cok güzel bir duygu walla tadını cıkar
güle güle kullannnn

kizlar benim cikmam lazim yimek yiycez....opuyorum sizleri.aksama gelirim belki bay bayyy

öptum canım afiyet bal şeker olsunnnnn

35+0 kizim 2.600 gr

Slm canlarim ben geldimm mirmirmirmir

Leylacim masallah kizina
Sezeryan istiyosun nasil olsa 38 haftalik olan kadar 3 kg yu gecse yeter canimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…