yaparsın canım ondan şüphem yok..hem heveslisin içinde kalmasın,hem de güzel olur,fotoğraflarını gösterirsin asel berra'ya:))gerçi ben kurabiye yapımı için tümm malzemeleri aldım daha gelmedi ama
bazıları eksik
yapmaya kararlıyım ::)))
becerebilirsem tabi
ben uyuyum biraz tabii uyuyabilirsem
bizde de annem taktı,biz mevlütü dikilide yapcaz,hatta bizim sokakta bi mescit var,tertemiz bi apartman dairesini mescit yapmışlar,orda yapalım diyor annem,
sonrasında da tavuklu pilav ve ayran veririz diyor..mantıklı geliyor,evde tıkış tıkş olmaktansa,orda çözelim olayı..
şerbet-kurabiye falan gibi değil de daha klasik,anneannem usulu olacak galiba:))))))))))
sen nasıl yapacaksın?
ben uyuyum biraz tabii uyuyabilirsem
kizlar bu arada dun kontrole gitmisdik,
35+0 kizim 2.600 gr
bakalim doguma kadar kac gr alicak.
maşallah canım,allah esirgesinkizlar bu arada dun kontrole gitmisdik,
35+0 kizim 2.600 gr
Ne güzel öle bi imkanın varsa hiç düşünme orda yap derim evde dediğin gibi tıkış tıkış bide o yaz sıcağında hiç çekilmiyor helede çoxuklu kadınlar çocuklarıyla ilgilenmeyince ev alt üst oluyor o ev sahibisin bişeyde diyemiyosun hadi herşeyi boşver o pilavları döken ayranı dökenler çocuklar yani ayyyyyyyyyyyy kafayı yicek gibi oluyorum düşündükçe o yüzden nekadar istesmde hiççç ayran pilav muhabbetine girmek istemiyorum aslında yaz sıcağındada ağır kaçar zaten kapalı kır pideleri oluyor belki öle bişey yaptırırım gelin mevlüdümle öyle yaptırmıştım birde yanına baklava yaptırmıştım çok güzel olmuştu herkez çok beyenmişti aslında benimde millet laf yapmayacağını bilsem yapıvercem camide mevlüdü ama şimdi ilk bebiş olmaz insanlar bekler illa evimi görmeyenlerde var zaten merak ediyolar ne meraklı şu millet yaa :dilcikar:
benim görümcem gün yapar gibi yaptı,mevlüt sonrası pasta börek servisi yaptı ama o da geleneklerimize uygun gelmiyor bana,hani bazı şeyleri de yaşatmak lazım..
bi tencere tavuklu pilav biraç kasa ayran gayet pratik olur canım..
teyze-hala bi büyüğün bile yapar o pilavı..ben teyzeme yıktım,çok iyi yapar pilavı:)
40ındakini de kaynanan düşünsün..hatta de ki anne sizin adetleri ben bilmem,sen nasıl oluyorsa ayarla herşeyi,gönlüne göre olsun falan diye gazla:))
o zaman hem severek hevesle ayarlar..sakın kahramanlık yapıp herşeyi üstlenme tatlım..
sizdemi hem 20snde hem 40iında yapıyosunz ben ilk defa duyuyorum 20si diye bişey :1shok: akannehir
benim görümcem gün yapar gibi yaptı,mevlüt sonrası pasta börek servisi yaptı ama o da geleneklerimize uygun gelmiyor bana,hani bazı şeyleri de yaşatmak lazım..
bi tencere tavuklu pilav biraç kasa ayran gayet pratik olur canım..
teyze-hala bi büyüğün bile yapar o pilavı..ben teyzeme yıktım,çok iyi yapar pilavı:)
40ındakini de kaynanan düşünsün..hatta de ki anne sizin adetleri ben bilmem,sen nasıl oluyorsa ayarla herşeyi,gönlüne göre olsun falan diye gazla:))
o zaman hem severek hevesle ayarlar..sakın kahramanlık yapıp herşeyi üstlenme tatlım..
35+0 kizim 2.600 gr
sizdemi hem 20snde hem 40iında yapıyosunz ben ilk defa duyuyorum 20si diye bişey :1shok: akannehir
MaŞallajh Çok iyi kilosuAnnesinin gobişini çatlattığı kadar var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende 31.haftada gitmiştim 2.098 di şimdi kaç oldu çok merak ediyorum eskiden bir ayda 500gram alırken şimdi 2 haftada almaya başladı son aylarda yandık ki ne yandık yürümekte bile zorluk çekiyorum doktor normal doğum posizyonunda duruyor dedi 37.haftadadaçatı muaynesinde bende bi sorun çıkmazsa çatılar normalse normal doğum yolu bana gözüktü gibi bişey ama 4 kilo filan olursa nasıl doğurrum ben onu ohaoldumsmile ohaoldumsmile ki hesaplarıma göre 40.haftayı dolrurursa 4 kiloyu bulucak ohaoldumsmile
maşallah canım,allah esirgesin
hergün 20-30 gr alıyorlar işte,38+0 da sezeryan olsan bile 3 hafta var,21 günX 30 desek 630 gr yapar,en az 3200 olur canım..
evet ben sezeryan olucam canim,38+3 gibi alicak doktor insallah.bakalim insallah 3300 olur.yeter bana o kadar :)))
ayy canım şimdi gördüm ama sen gitmişsin:gitme:
maşallah canımmm kocaman olmusss bile böyle giderse sen 4.5 kg alırsın kucagına))
geldimkızımın odası geldi teyzeleri babası içerde mobılyacıların yanında bende fırsat bulmusken bakım sıze dedım
evet haklısın canım ya pilavı kaynanama yaptırırım artık koca kazan bulmak lazım gerci :)
burda ustune et falan koyuyorlar gitti paracıklar..
evet ayrıca senin öyle imkanın varsa süper hiç düşünme derim ben kara kara düşünüyorum gelene çocukla gelmeyin mi desem ne :))))lmaz:
benim birde tüm koltuklarım halılarım beyaz krem yağ leke falan olursa hayatta cıkmaz of of of
maşallah canımmm kocaman olmusss bile böyle giderse sen 4.5 kg alırsın kucagına))
canım aslında 20 si kafadan uydurma tamamen
kayınvaldem tutturdu 40 ını bende yapalım diye bizde dedik 20 sini yaparız fikirsiz kadın ne olcak!!!!!!!! ama bak ondan neler isticem ben bir daha hayatta teklif edemicek şimdiden söyledim bir iki birşey hevesim var anne istiyorum die..
gelin mevludunu de tutturdu tekirdagda olsun diye annemde burda olsun dedi ikiside anlasamadı olan benım mevlüde oldu.. OLMADI yani))
ooo güle güle iyi günlerde kullanın,içinde güle oynaya büyüsün inşallah canım..
çok heyecanlııı:))
resimlerini beklioruz dört gözle..[/QUOTE
tskr edrım daha güzelleri sizin olsun.yerleştireyim cicileriyle beraber resim çekip koyarım
geldimkızımın odası geldi teyzeleri babası içerde mobılyacıların yanında bende fırsat bulmusken bakım sıze dedım
kizlar benim cikmam lazim yimek yiycez....opuyorum sizleri.aksama gelirim belki bay bayyy
35+0 kizim 2.600 gr
ohh canım cok güzel bir duygu walla tadını cıkar
güle güle kullannntskr edrım canım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?