geldimkızımın odası geldi teyzeleri babası içerde mobılyacıların yanında bende fırsat bulmusken bakım sıze dedım
şekerler...selamlar..uzun bır ara vermek zorunda kaldım ama sımdılık yenıden dondum...nasılsınız bakalım
ohh canım cok güzel bir duygu walla tadını cıkar
güle güle kullannnn
tşkr edrim canım
hoş geldin sinatra nerelerdeydiiinnn
Ama ama ben sinatradan önce geldim bana niye hosgeldin yok :çok üzgünüm:
Hosgeldin canim a.s.
Niye ara vermek zorunda kaldin ki canimm :uhm:
Kislar su habere dikkat edin bebeklerimiz yaz bebegi olucakk :ecrin_bebek:
27 yıl önce sahilde geçirdiği gün yüzünden ölüyor!
http://www.milliyet.com.tr/27-yil-o...asam/sondakika/04.05.2010/1233512/default.htm
Askolsun kis farkedilmicek kadar kucukte degilim hadi beni fark etmedin koca göbegimi nasi farketmessin :roflol:fark etmedim ki hoş geldiin canım
Canim ya cok ama cok gecmis olsun a.s.hosbuldukkkk..19 gun once ıstanbula kontrol ıcın gıdecegım vs dıye yazmıstım...nıtekım geldım ancak ıstanbuldakı doktorum oyle kotu bır tablo cızdıkı bır anda ve benı acıl zeynep kamıl hastanesıne yatıs yapmak kaydıyla sevk ettı ve aynı gun ne oldugunu anlamadan yattım...bugun bırkac saat once taburcu oldum..kabus gıbı gectı zaman allah kımseyı bu sekılde hastaneye yatırtmasın ınanılmaz zor gectı 19 gun...
bu sebeplede aranızda olamadım...degıl ınternet olanagı bazı durumlarda cep telefonu ıle ıletısım kurmak bıle yasaktı..senağlama
sımdılık dondum...3 gunde bır kontrole gıdıcem ama tekrar yat derlerse dıyede korkuyorum...eyvahedigeldismile
sılamm hoşgeldinn opuyorumnanaktan
yazık ya offffffffff bende bebişimi 2 aylıktan sonra yazlıga götürürüm diyordum dikkat edeyim
yazık ya offffffffff bende bebişimi 2 aylıktan sonra yazlıga götürürüm diyordum dikkat edeyim
Canim gunes kremi olmadan bebegi disariya sakin cikarma.
Ben burda 28 dereceyi gecmeyen sicaklarda bile oglumu kremsiz disari cikarmiyorum.
Degilki turkiye sicagi aman dikkatt bilmiyorumkismile
doktora bebeği ne zaman denize sokabilirim diye sordum,denize sokmanda sakınca yok temiz olsun yeter ama sakıncalı olan güneş,onu asıl güneşten koru dedi..
sabah ya da akşam üzeri dışında evden çıkarmamak lazım..
allah esirgesinn..
Canlarim ya acayip basim agriyo agri kesici icmeyede korkuyorum son ayimda ogluma dokunur falan offf offf uyusam belki az duzelirim ama mertim ayakta o varken nasi yatimmm bilmiyorumkismile
Neyse ben cikiyorum mertimle dus falan alim belki az faydasi olur rahatlarim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?