hosbuldukkkk..19 gun once ıstanbula kontrol ıcın gıdecegım vs dıye yazmıstım...nıtekım geldım ancak ıstanbuldakı doktorum oyle kotu bır tablo cızdıkı bır anda ve benı acıl zeynep kamıl hastanesıne yatıs yapmak kaydıyla sevk ettı ve aynı gun ne oldugunu anlamadan yattım...bugun bırkac saat once taburcu oldum..kabus gıbı gectı zaman allah kımseyı bu sekılde hastaneye yatırtmasın ınanılmaz zor gectı 19 gun...
bu sebeplede aranızda olamadım...degıl ınternet olanagı bazı durumlarda cep telefonu ıle ıletısım kurmak bıle yasaktı..senağlama
sımdılık dondum...3 gunde bır kontrole gıdıcem ama tekrar yat derlerse dıyede korkuyorum...eyvahedigeldismile
haydaa,çok geçmiş olsun sinatracım..
neler oldu,niye yattın anlatsana canım..
:gitme:
çok gecmiş olsun hiç haberimiz olmadı bizimde neden yatırdı peki.. şimdi iyimisin durumun iyi demi yanı?
preeklampsi rıskımden bahsetmıstım...ve tansıyonumu bır suredır kendımde doktor onerısı ıle takıp edıyordum gunde 3 posta ve 13 -9 u gecmıyordu...
ıstanbula gelecegım gun gece 3 te yattım ve 5 te uyanıp yıne ıstanbula geldım hıc dınlenmedende doktora gıttım..normalde bandırmadakı devlet hastanesıne bıle gıttıgımde yol yurudunuz bıraz dınlenın oyle olcelım dıyorlar ama benım sevgılı doktorlarım bunca yorgunluga ragmen tansıyonumu olctu ve 15-10 cıktı...derhal felaket seneryoları yazıldı 1 hafta 10 gune dogum yapacaksın senın bu halde adım atman bıle zararlı bebegın olur sende olebılır yada plesenta rahme yapısırsa rahmını alırız vs ayrıca bebegın gelısımı gerıde (kı 15 gun evvelkı kontrolde hersey normaldı) dogunca zaten kuveze alınacak gunluk 1000 dolar kuvezın ucretı odeyebılırmısın senı hemen burada yatıralımmı dedı o parayı karsılama sansımın olmadıgını soyleyıncede o zaman zeynep kamıle senı hemen sevk edelım dedıler ve ıkı goz ıkı cesme benı postaladılar.
zeynep kamıle ne oldugunu anlamadan gıttım ..orada sevkım ıcın aranan doktor yatıs ıslemlerımı yaptırdı ve hersey basladı...tansıyonum o gırıs anından sonra orada dusmemek kaydıyla her gun 15-10 14-10 seyrınde gectı...cunku oyle kotu orneklerle bırlıkte yatıyorsunuz kı gebe izlemde ve preeklampsi bolumunde ıster ıstemez moralınız bozuluyor..
bunları anlatmıycam sakın sormayın ...yada dogum sonrası anlatırım...
o gece saat 1 gıbı gebe ızlem ve preeklampsi bolumunde 7-8 saat gecırdıkten sonra rısklı gebe takıp kısmına yollandım...
tansıyonum dusmeyınce bır gece apar topar yıne preeklampsi kısmına alındım ...
ve her gece ya tansıyonum dusmezse dıye korkarak 19 gun gecırdım...
cok kalabalık ve bırcok seyı cok yetersız olsada yıne ozel hastaneden bın kat daha cok ılgılenıyorlar...
ozellıkle servıs hemsırelerım mukemmeldı...bugun cıkarken bıle onlara oyle bır baglanmısım medet ummusumkı bın doktora bedel olduklarını dusundum...
sımdı tansıyonum 12-8 cıvarında 3 gunde bır ıste kontrole gıdıcem yıne herhangı bır olaganustu durum olursa yatırılmak kaydı ıle... :sinifsinif:
oglumcum sukurler olsun su an ıyı ben ıyıyım
erken dogumu kesın bır bebek sezeryanla dunyaya gelecek ama zaman ıcın su an kımse bırsey dıyemıyor ılk etapta 34.haftayı tamamlamamız onemlı bebegımın gelısımı ıcın...cunku 34.hafta sonrasında kuvezde kalmıycakmıs ama yınede acıl bır durumda hemen alınabılırız operasyonada...
bu arada eskı doktorum yanı bana 1 hafta 10 gune dogurursun dıyen doktor ne hıkmetse hastasıyken benı aramazdı bu kadar sımdı kacırdıgı 4 bucuk mılyar ıcınmı bılınmez durum ne merak ettım dıye arıyıp duruyor...ama kaybettıııııılmaz:
canım çok geçmiş olsun şu bahsettiğim sigorta işini ne yaptınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hıcbırsey yapamadım cunku o gun yasadıklarımla onu soramadım bıle...zaten artık zeynep kamılde dogumuda yapacagım ıcın sormadımda sonrasında...ozur dılerım:kedi:
kız bende merak ettim ama bu dediğim sigorta işini üstüne basa basa sordum evet dedi heryerde aynı mı diye sormadım senin için dediydimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba arkadaslarya aysuny hep görüyorum seni ama bi çık da sen de katıl sohbetesempatiksalakcinni
tesekkur ederım kuzum dusundugun ıcın ama yanı oyle bır agladım kı o gun oradan cıkarken bana bu cocugunu kucagına alda ıkıncıyı vs unut dedıler ben o sırada sıgortamı dusundum kı...
:çok üzgünüm:
merhaba arkadaslar
ben sizin kadar surekli giremedigim icin sohbetinizi bolmek istemedim. sadece sizin verdiginiz bilgileri okuyup kendimi ona gore yonlendiriyordum ama bundan sonra size katilmaya calisirim
preeklampsi rıskımden bahsetmıstım...ve tansıyonumu bır suredır kendımde doktor onerısı ıle takıp edıyordum gunde 3 posta ve 13 -9 u gecmıyordu...
ıstanbula gelecegım gun gece 3 te yattım ve 5 te uyanıp yıne ıstanbula geldım hıc dınlenmedende doktora gıttım..normalde bandırmadakı devlet hastanesıne bıle gıttıgımde yol yurudunuz bıraz dınlenın oyle olcelım dıyorlar ama benım sevgılı doktorlarım bunca yorgunluga ragmen tansıyonumu olctu ve 15-10 cıktı...derhal felaket seneryoları yazıldı 1 hafta 10 gune dogum yapacaksın senın bu halde adım atman bıle zararlı bebegın olur sende olebılır yada plesenta rahme yapısırsa rahmını alırız vs ayrıca bebegın gelısımı gerıde (kı 15 gun evvelkı kontrolde hersey normaldı) dogunca zaten kuveze alınacak gunluk 1000 dolar kuvezın ucretı odeyebılırmısın senı hemen burada yatıralımmı dedı o parayı karsılama sansımın olmadıgını soyleyıncede o zaman zeynep kamıle senı hemen sevk edelım dedıler ve ıkı goz ıkı cesme benı postaladılar.
zeynep kamıle ne oldugunu anlamadan gıttım ..orada sevkım ıcın aranan doktor yatıs ıslemlerımı yaptırdı ve hersey basladı...tansıyonum o gırıs anından sonra orada dusmemek kaydıyla her gun 15-10 14-10 seyrınde gectı...cunku oyle kotu orneklerle bırlıkte yatıyorsunuz kı gebe izlemde ve preeklampsi bolumunde ıster ıstemez moralınız bozuluyor..
bunları anlatmıycam sakın sormayın ...yada dogum sonrası anlatırım...
o gece saat 1 gıbı gebe ızlem ve preeklampsi bolumunde 7-8 saat gecırdıkten sonra rısklı gebe takıp kısmına yollandım...
tansıyonum dusmeyınce bır gece apar topar yıne preeklampsi kısmına alındım ...
ve her gece ya tansıyonum dusmezse dıye korkarak 19 gun gecırdım...
cok kalabalık ve bırcok seyı cok yetersız olsada yıne ozel hastaneden bın kat daha cok ılgılenıyorlar...
ozellıkle servıs hemsırelerım mukemmeldı...bugun cıkarken bıle onlara oyle bır baglanmısım medet ummusumkı bın doktora bedel olduklarını dusundum...
sımdı tansıyonum 12-8 cıvarında 3 gunde bır ıste kontrole gıdıcem yıne herhangı bır olaganustu durum olursa yatırılmak kaydı ıle... :sinifsinif:
oglumcum sukurler olsun su an ıyı ben ıyıyım
erken dogumu kesın bır bebek sezeryanla dunyaya gelecek ama zaman ıcın su an kımse bırsey dıyemıyor ılk etapta 34.haftayı tamamlamamız onemlı bebegımın gelısımı ıcın...cunku 34.hafta sonrasında kuvezde kalmıycakmıs ama yınede acıl bır durumda hemen alınabılırız operasyonada...
bu arada eskı doktorum yanı bana 1 hafta 10 gune dogurursun dıyen doktor ne hıkmetse hastasıyken benı aramazdı bu kadar sımdı kacırdıgı 4 bucuk mılyar ıcınmı bılınmez durum ne merak ettım dıye arıyıp duruyor...ama kaybettıııııılmaz:
canım çok geçmiş olsun şu bahsettiğim sigorta işini ne yaptınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
esraaa kız ben 4 kalpli orkideye geçmişimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
demek ki bu amma vır vır etmişim anlamına geliyo galiba:uhm::uhm::uhm::uhm:
kız esraaam doktorlardan güzel yaklaştın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sen diyince baktım bende de 3tane var delikafaduldendelikafadulden
çok konuşuyoruz galibadelikafaduldendelikafadulden
ee tabi iş yok güç yok,öğlene kadar yatıp gece yarısına kadar lak lak yapıyoruz:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?