2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alatariell gelmedi bu saate kadar yaaa:uhm::uhm:

Ulen ne cok severmissin aleterieli kis bi gun ugramasin aksamina soruyonn kaydirigubbakcemile3
Ben bi hafta gelmesem kimse aramicak herhaldee :çok üzgünüm:

Esra kis senden 2 tane var altta CADIARZU

Bu arada ben geldim iyi etmismiyimmm kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin lokum naber nasılsın kız tam ben sorcaktım çak kızolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Esra kis senden 2 tane var altta CADIARZU

Bu arada ben geldim iyi etmismiyimmm kaydirigubbakcemile3

oo çok iyi ettin canım,hoş geldinnnna.s.
hakkaten benden 2 tane var ama sonda bir a eksik :roflol:

sılamm mertin bugunkü macerasını kocama anlattım koptu,kardeşimle anneme telefonda anlattım onlar da koptu :)))))))
hala da gözümde canlandırıp gülüyorum :roflol::roflol::roflol:

Ulen ne cok severmissin aleterieli kis bi gun ugramasin aksamina soruyonn kaydirigubbakcemile3

kız ben hepinizi kayıtsız şartsız seviyom beee tabi sorarım aşk olsun kız seni niye sormayalkım senin yokluğun hemen belli oluyo seni de seviyom sorarım amma bizi ihmal etmeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Hosbuldum canimm...
Dus aldim biraz bas agrim gecti ama hala agriyo basim.Mertimi yikadim yatirdim simdide sut iciyorumm
Topigin 24 saatlik musterileri gibi olduk zati esra,sen ben kimsecikler olmasa ucumuzden biri mutlaka oluyoo :icecream:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aşkk olsun hayatım,sen gelmesen de soruyoruz hatta çatlıyoruzz..
ama alatariell kontrole gidecekti bugun,gelse de öğrensek güzel haberlerini..

Hosbuldum canimm...
Dus aldim biraz bas agrim gecti ama hala agriyo basim.Mertimi yikadim yatirdim simdide sut iciyorumm
Topigin 24 saatlik musterileri gibi olduk zati esra,sen ben kimsecikler olmasa ucumuzden biri mutlaka oluyoo :icecream:

e kolay değil öğlene kadar yatıp ondan sonra gelen misafirimizle uğraşıyoz

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Hehe butun dunyaya un saldi oglusumun yaramazliklari.
Ayy deminde dus aliyom oda banyoda lavaboda suya oynuyo bi baktim avcuna el sabununu doldurmus acti perdeyi anne dön sirtini köpük yapim sana diyoo kaydirigubbakcemile3
Simdi yatirim onuda banyo yaptirip dedim yat yarin kardesini görcez tamam anne dedi uyusu askimm.Aksama kadar aksama olsada yatsa diye bekliyorum yatip uyuyuncada özluyorum ya oglumuu olumunekankayizsmile

kız ben hepinizi kayıtsız şartsız seviyom beee tabi sorarım aşk olsun kız seni niye sormayalkım senin yokluğun hemen belli oluyo seni de seviyom sorarım amma bizi ihmal

Bende sizleri hepinizi cok seviyorum canim takiliyorum iste bakma sen bana.
Sana takilmak hosuma gidiyo kisss kaydirigubbakcemile3

Hosbuldum canimm...

hah onu sorcaktım yazmışsın,baş ağrın biraz geçmiş,ilaç içsen hemen geçer ama hamilelikte içilen türden bişi olması lazım..
parol ya da minoset veriyor doktorlar..
süt şifa olsun inşallah..

topiğin müdavimiyiz harbi,birimiz mutlaka burda oluyor:)))))))))
benim pc hmen önümde ve sürekli açık,kendi vucudumun bi parçası gibi oldu valla:))))))))))

kız sılam hamilelikte minoset veriyolar vardsa iç bişey olmaz:icecream:

ben onun köpük yapan ellerini yerim yaa,çok alem bu çocuk,aman maşallah
topikte kem gözlü misafir çok,allah nazarlarından saklasınsempatiksalakcinni

aşkk olsun hayatım,sen gelmesen de soruyoruz hatta çatlıyoruzz..
ama alatariell kontrole gidecekti bugun,gelse de öğrensek güzel haberlerini..
Hehe bende sirf beni ne kadar özledigini kendiniz yazin diye mahsus öyle yazdim zatii delikafadulden
Zaten surda kac kisiyizki surekli takip eden birimizin yoklugu hemen belli oluyorr tabi sengözlerimebaksanab

e kolay değil öğlene kadar yatıp ondan sonra gelen misafirimizle uğraşıyoz

Anacim bizimm kizlardan cok misafirlerimiz takip ediyo topigi zati onlarda olmasa kime yazcaz bu kadar konuyuu :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol:
hakkaten kızlar ihmal ediyor ama misafirler de bizim kadar müdavim:)))))

kızlar birazdan kalkıyımda çayımı içerim gelirim kız tamam mıyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kız sılam hamilelikte minoset veriyolar vardsa iç bişey olmaz:icecream:
Hamilelikte kullanmasi sakincali olmayan agri kesicim var ama iste icemiyorum ya korkuyorum oglusum buyudu artik ya etkilenirse diye.
Icsem bu seferde vicdan azabindan acaba bisey olurmu diye korkumdan uyuyamam.
En iyisi bas agrisi cekmek yoksa sabah olmaz :kedi:
Yaw bide bu laptoplar falan bebekler icin zararli degil dimi butun gunumuz pc basinda geciyo nerdeyse bi zarari olmasin bebislere bilmiyorumkismile

ben onun köpük yapan ellerini yerim yaa,çok alem bu çocuk,aman maşallah
topikte kem gözlü misafir çok,allah nazarlarından saklasınsempatiksalakcinni
Gözü olanin gözü ciksin insallahh elemtere fis kem gözlere cisssssssssssskötükedihüso
Esram ikinciye rabbim sanada en az mertim kadar alem bi oglus versin insallahhh kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
hakkaten kızlar ihmal ediyor ama misafirler de bizim kadar müdavim:)))))
Birilerinin bize deger verdigini bilip takip edilmek ne guzelll :lepi:
kızlar birazdan kalkıyımda çayımı içerim gelirim kız tamam mıyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Caylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
Ic bakalim canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…