2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dizi izliyorum ama pc önümde olunca ikisini bi arada götürüyorum:))

Ask ve cezaya mi bakiyon esram.
Bende ona bakiyom ama bisey anlamadim ya merti dus yaptir uyut diyesiye dizinin yarisi gume gitti sempatiksalakcinni
Artik netten bakarim bakamadim yerlere bendeee daha dun ezelede bakamadimmm nasilsi acabaa :uhm:

ama başağrısı çekerken yaşadığın sıkıntı bebişimizi strese sokuyor annesi,sen rahat oldukça o da rahat oluyor..
hiç vicdan azabı çekme,o o kadar güvendeki,rabbim onu tüm kötülüklerden korur zaten
pcnin zararı mı daha fazla olur yoksa pc olmasa sıkıntıdan patlayan gergin anneler olmamız mı daha zararlı bilmiyorumsempatiksalakcinni

mertimden bi tane bana nasip etsin allahım,ablasını biraz büyüteyim ama önce:))
sana da bi kız diye dua edeyim dicem ama mert ve erenden sonra ister misin bilmem :roflol:

Aysuny hosgeldin canimm a.s.
Uzaktan takip etme artik dal hemen aramizaa olumunekankayizsmile

Ask ve cezaya mi bakiyon esram.
Bende ona bakiyom ama bisey anlamadim ya merti dus yaptir uyut diyesiye dizinin yarisi gume gitti sempatiksalakcinni
Artik netten bakarim bakamadim yerlere bendeee daha dun ezelede bakamadimmm nasilsi acabaa :uhm:

evet canım,başını kaçırdık biz de..
çok seviyorum ben bu diziyi..
dün ezel de süperdi..
netten izlersin dicem ama biz seni pc başındayken rahat bırakmayız kiisırnaşık şey

Du bakalim iyice dayanamicak gibi olursam alirim bi agri kesici esramm boshayallersmile
Bidaha cocukmuu aslaaaaaaaa kafamçokkarıştı
aman rabbim olmayanlara versinnnn :Saruboceq:

evet aysuny gel canım,zaten takip ederken epey tanıdın bizi:)))
dal sohbete,seni de müdavim yapalım,kocan kafa dinlesinkaydirigubbakcemile3

evet canım,başını kaçırdık biz de..
çok seviyorum ben bu diziyi..
dün ezel de süperdi..
netten izlersin dicem ama biz seni pc başındayken rahat bırakmayız kiisırnaşık şey

Ask ve ceza bitsin kacar izlerim canim hem izlerken uykumda gelir uyurum.
Malum yarina kontrolum var ne kadar erken yatarsam o kadar iyi olurr

evet aysuny gel canım,zaten takip ederken epey tanıdın bizi:)))
dal sohbete,seni de müdavim yapalım,kocan kafa dinlesinkaydirigubbakcemile3

Benimki öglen sizin yazilari okurken guluyorum bakti söle bi ne okuyonda guluyon sen orda ver bakim dedi kapti pc yi elimden.
Dedim aman merakli melahat catlarsin bakmadannn kaydirigubbakcemile3
Bakti bakti muhabbet acmadi geri verdi pc yi :roflol:
Hamile muhabbeti sarmadi tabiii :roflol:

ben de gülüp durdukça soruyor kocam,bazen söylüyorum ama anlamıyor,bazen de yok bişi diyorum:))

ayy sılaaam yarın güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq:
doğum şeklini de okeylesin doktorun,kutlama yapalım:içelim:

Off ya su doktor sezeryana bi he desin öpecem herifii :roflol:
Artik iyice sogudum normal dogum fikrinden yapasim varsada yapamam artikk :bbo:
Burda bi arkadasim anlatmisti demis ya sezeryan yaparsiniz yada ölürümde dogurmam bu cocugu öyle cok ciddi söylemiski doktorlar hemen ok demislerr:roflol:

ben gelicem dedim hemen:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Ücuncü godikte geldi yettim kislarr :lepi:

yaa bu akşam ben doymuyorum kızlar,delircem yedikçe yiyorumcokacimcoook
eşim de ye ye ararsın bugunleri,doğumdan sonra bu hızla yersen fil olursun zaten diyorr-tatlicadiarzu-

canım çok geçmiş olsun şu bahsettiğim sigorta işini ne yaptınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım çok üzüldümm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acil şifalar diliyorum,allahım korusun ikinizi de,inşallah herşey yoluna girer,tansiyonun yükselmez bir daha..
şöyle 2-3 hafta daha sık dişini,sonrasından hiiç korkma..
zaten böyle riskli durumlarda bebekler ciğer gelişimini daha önce tamamlıyormuş,allahın lütfu işte..
tansiyon sıkıntı stres sevmez biliyorsun,olabildiğince rahat ol lütfen..
bütün gün yatanlar olarak hergün akşama kadar gırgır şamata yapıyoruz,gel takıl bize dünyayı unuutursun:1hug:
geçen o hastane günlerini aklına bile getirme,geçti gitti,bundan sonrası çook güzel olacak yerimseniben
[/QUOTE]

gecte olsa cok tesekkur ederım canım..daha bugun hastane faslını kapattıgımdan sımdı eve yerlesme durumundayım o yuzden aranızda faal bı halde kalamıyorum ..ama yarından sonra bende butuuun gun yatacagım ıcın evde aranızda olurum mutlakaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…