ben de dizi izliyorum ama pc önümde olunca ikisini bi arada götürüyorum:))
Hamilelikte kullanmasi sakincali olmayan agri kesicim var ama iste icemiyorum ya korkuyorum oglusum buyudu artik ya etkilenirse diye.
Icsem bu seferde vicdan azabindan acaba bisey olurmu diye korkumdan uyuyamam.
En iyisi bas agrisi cekmek yoksa sabah olmaz :kedi:
Yaw bide bu laptoplar falan bebekler icin zararli degil dimi butun gunumuz pc basinda geciyo nerdeyse bi zarari olmasin bebislere bilmiyorumkismile
Gözü olanin gözü ciksin insallahh elemtere fis kem gözlere cisssssssssssskötükedihüso
Esram ikinciye rabbim sanada en az mertim kadar alem bi oglus versin insallahhh kaydirigubbakcemile3
Ask ve cezaya mi bakiyon esram.
Bende ona bakiyom ama bisey anlamadim ya merti dus yaptir uyut diyesiye dizinin yarisi gume gitti sempatiksalakcinni
Artik netten bakarim bakamadim yerlere bendeee daha dun ezelede bakamadimmm nasilsi acabaa :uhm:
ama başağrısı çekerken yaşadığın sıkıntı bebişimizi strese sokuyor annesi,sen rahat oldukça o da rahat oluyor..
hiç vicdan azabı çekme,o o kadar güvendeki,rabbim onu tüm kötülüklerden korur zaten
pcnin zararı mı daha fazla olur yoksa pc olmasa sıkıntıdan patlayan gergin anneler olmamız mı daha zararlı bilmiyorumsempatiksalakcinni
mertimden bi tane bana nasip etsin allahım,ablasını biraz büyüteyim ama önce:))
sana da bi kız diye dua edeyim dicem ama mert ve erenden sonra ister misin bilmem :roflol:
evet canım,başını kaçırdık biz de..
çok seviyorum ben bu diziyi..
dün ezel de süperdi..
netten izlersin dicem ama biz seni pc başındayken rahat bırakmayız kiisırnaşık şey
evet aysuny gel canım,zaten takip ederken epey tanıdın bizi:)))
dal sohbete,seni de müdavim yapalım,kocan kafa dinlesinkaydirigubbakcemile3
ben de gülüp durdukça soruyor kocam,bazen söylüyorum ama anlamıyor,bazen de yok bişi diyorum:))
ayy sılaaam yarın güzel haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq:
doğum şeklini de okeylesin doktorun,kutlama yapalım:içelim:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen de dene olmazsa:)))))))
canım çok geçmiş olsun şu bahsettiğim sigorta işini ne yaptınbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?