2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlarrrrrrrrrrr
bende geldimmmmmmmmmmmmguclubacismile
Hosgeldin canim oglusun nasilll
yaa bu akşam ben doymuyorum kızlar,delircem yedikçe yiyorumcokacimcoook
eşim de ye ye ararsın bugunleri,doğumdan sonra bu hızla yersen fil olursun zaten diyorr-tatlicadiarzu-

Yok kis hic korkma dogumdan sonrada 2010 haziran anneleri birlikte zayifliyor diye bi topik acicam hep birlikte zayiflicaz insallah kaydirigubbakcemile5
Diyet kocunuz olucam hepinizinnn :lepi:

yatışa geçince tüm gün takılırsın o zaman
sılam,sedefim ve ben bugun demirbaşız,nöbetçiyi de geçtik:))))))
yarın ilk nöbetini yazıyorum bak:)))

Hosgeldin canim oglusun nasilll

Yok kis hic korkma dogumdan sonrada 2010 haziran anneleri birlikte zayifliyor diye bi topik acicam hep birlikte zayiflicaz insallah kaydirigubbakcemile5
Diyet kocunuz olucam hepinizinnn :lepi:

sılacım,bak bu mesajını kaydettim,hatırlatırım:))
koçluğumuzu yapacaksın ama ben iyi bi öğrenci olmayabilirim boğaz konusunda:)))))

yatışa geçince tüm gün takılırsın o zaman
sılam,sedefim ve ben bugun demirbaşız,nöbetçiyi de geçtik:))))))
yarın ilk nöbetini yazıyorum bak:)))
Ben yarina ögleden sonraya kadar izinliyim malum kontrolumuz var beni nöbete yazma esramm kaydirigubbakcemile3
sılacım,bak bu mesajını kaydettim,hatırlatırım:))
koçluğumuzu yapacaksın ama ben iyi bi öğrenci olmayabilirim boğaz konusunda:)))))

Canim gecen sene bu zamanlar diyet yapmis ve 15 kilo vermis biri olarak elimden geleni yaparim hepimiz icinn vereliniortak
Ama iyi olmayan ogrencilere bol bol sopa atarim ona göre alinmaca darilmaca yokk :mymeka:

yesica ve black pek ihmal etti bugun burayı,gelsinler kırcam kafalarını :mymeka:

http://www.youtube.com/watch?v=UAIOUZFLLGQ

Kislar ask ve cezanin haftaya saliki bölüm fragmani ...
ortalık çok fena karışıyor,heyecanla bekliyorumm:))

aman kurban olayım,döv,kır kemiklerimi ama yeter ki verelim kiloları kaydirigubbakcemile5
15kilo mu verdinn:1shok:
nasıl becerdin maşallah vallahi

yesica ve black pek ihmal etti bugun burayı,gelsinler kırcam kafalarını :mymeka:

Ben olmassam 2 de benim icin cak onlaraa :roflol:

Izledin mi fragmani bence sahnur hanim yaptirdi yaseminle annesi korkup istemesinler savasi diyee

ortalık çok fena karışıyor,heyecanla bekliyorumm:))
aman kurban olayım,döv,kır kemiklerimi ama yeter ki verelim kiloları kaydirigubbakcemile5
15kilo mu verdinn:1shok:
nasıl becerdin maşallah vallahi

Evet canim aslinda ben normalde mertin dogumundan sonra 72 kiloya kazik cakmis durumdayim taki yavas yavas ikinci cocuk özlemi dogana kadar.Mertte hamilelikte 83 kilo olmustum öyle böyle derken 10 kilosu gitti iste ama gerisi gitmek bilmedi bi turlu.
Kendime söz verdim zayiflicam ve hemile kalicaktim.
72 kiloyla basladigim seruvene 3 ay sonra 57 kiloyla hamile kalarak son verdimm.
Mertim o zamanlar daha kucuktu canim cocuk arabasina atiyodum onu hergun sabah kahvaltidan sonra en az 1 saat yuruyus yapiyodum arti dyet tabiki

Ben olmassam 2 de benim icin cak onlaraa :roflol:

Izledin mi fragmani bence sahnur hanim yaptirdi yaseminle annesi korkup istemesinler savasi diyee

bende öyle düşündüm ama kapının önüne getiriyor ya ahmet moran çiçek'i,acaba dedim şahnur yapmadı mı..
bi de eğer o çiçeklerin geldiği sahne yaseminle anası içerdeyken oluyorsa herşey çıkacak ortayaeyvahedigeldismile

böcüüüüüüüüük hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yüksek tansiyon muş yanlış anlamadıysambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Sagol sedefimmm hemn yetistin gene imdadimaa olumunekankayizsmile
ay hiç tekrar anlattırmayalım kıza,tatsız günler yaşamış ama geçti şimdi;rehabilite edicez onu :))

Haklisin canim gecmis bitmis insallah bizlerle birlikte unutucak herseyi :Saruboceq:

hoş bulduk canım
ogluşum ellerinden öper teyzesi habire bu kadın ne yazıyor diye elime ve ekrana bakıyor

Ayy artik yavas yavas hersey dikkatini cekmeye baslamistir onun en sevimli zamani yaa yerim onu bennnnnnnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…