Hosgeldin canim oglusun nasillliyi akşamlarrrrrrrrrrr
bende geldimmmmmmmmmmmmguclubacismile
yaa bu akşam ben doymuyorum kızlar,delircem yedikçe yiyorumcokacimcoook
eşim de ye ye ararsın bugunleri,doğumdan sonra bu hızla yersen fil olursun zaten diyorr-tatlicadiarzu-
gecte olsa cok tesekkur ederım canım..daha bugun hastane faslını kapattıgımdan sımdı eve yerlesme durumundayım o yuzden aranızda faal bı halde kalamıyorum ..ama yarından sonra bende butuuun gun yatacagım ıcın evde aranızda olurum mutlakaolumunekankayizsmile
yatışa geçince tüm gün takılırsın o zaman
sılam,sedefim ve ben bugun demirbaşız,nöbetçiyi de geçtik:))))))
yarın ilk nöbetini yazıyorum bak:)))
Hosgeldin canim oglusun nasilll
Yok kis hic korkma dogumdan sonrada 2010 haziran anneleri birlikte zayifliyor diye bi topik acicam hep birlikte zayiflicaz insallah kaydirigubbakcemile5
Diyet kocunuz olucam hepinizinnn :lepi:
Ben yarina ögleden sonraya kadar izinliyim malum kontrolumuz var beni nöbete yazma esramm kaydirigubbakcemile3yatışa geçince tüm gün takılırsın o zaman
sılam,sedefim ve ben bugun demirbaşız,nöbetçiyi de geçtik:))))))
yarın ilk nöbetini yazıyorum bak:)))
sılacım,bak bu mesajını kaydettim,hatırlatırım:))
koçluğumuzu yapacaksın ama ben iyi bi öğrenci olmayabilirim boğaz konusunda:)))))
bugunu anlatayım yarın soz nobetı alırım :)) olumunekankayizsmile
ortalık çok fena karışıyor,heyecanla bekliyorumm:))
Ben yarina ögleden sonraya kadar izinliyim malum kontrolumuz var beni nöbete yazma esramm kaydirigubbakcemile3
sen yarın nöbetten muafsın,ama oğluşumuzun iyi haberlerini getirmekle görevlisin:)
Canim gecen sene bu zamanlar diyet yapmis ve 15 kilo vermis biri olarak elimden geleni yaparim hepimiz icinn vereliniortak
Ama iyi olmayan ogrencilere bol bol sopa atarim ona göre alinmaca darilmaca yokk :mymeka:
yesica ve black pek ihmal etti bugun burayı,gelsinler kırcam kafalarını :mymeka:
Canim ya ben konuyu kacirdimm simdi senin hastaneye yatma sebebin neymiss :uhm:
Canim ya ben konuyu kacirdimm simdi senin hastaneye yatma sebebin neymiss :uhm:
hoşgeldin böcüğüma.s.
ortalık çok fena karışıyor,heyecanla bekliyorumm:))
aman kurban olayım,döv,kır kemiklerimi ama yeter ki verelim kiloları kaydirigubbakcemile5
15kilo mu verdinn:1shok:
nasıl becerdin maşallah vallahi
Ben olmassam 2 de benim icin cak onlaraa :roflol:
Izledin mi fragmani bence sahnur hanim yaptirdi yaseminle annesi korkup istemesinler savasi diyee
Hosgeldin canim oglusun nasilll
hoş bulduk canım
ogluşum ellerinden öper teyzesi habire bu kadın ne yazıyor diye elime ve ekrana bakıyor
böcüüüüüüüüük hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sagol sedefimmm hemn yetistin gene imdadimaa olumunekankayizsmileyüksek tansiyon muş yanlış anlamadıysambilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay hiç tekrar anlattırmayalım kıza,tatsız günler yaşamış ama geçti şimdi;rehabilite edicez onu :))
hoş bulduk canım
ogluşum ellerinden öper teyzesi habire bu kadın ne yazıyor diye elime ve ekrana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?