2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok zannetmem onlar ordayken gelmemistirlmaz:
Ama bidaki bölüme ayrilik var 2-3 bölüm ayri kalirlar artikk bekle dur barissinlar diyee laelaelaelaelae

kızlar bugün emirin aylık kontrolü vardı
maşallahoglum 1100 kg almış sütüm yetmiyor zanediyordum çok yanılmışım

Ayy artik yavas yavas hersey dikkatini cekmeye baslamistir onun en sevimli zamani yaa yerim onu bennnnnnnn :1hug:

aynen öyle canım ellerini tanımak için agzına sokuyor ayaklarını görünce şaşırıyor bana artık emerken gülmeye başladı çok hoşuma gidiyor mevlam hepinize bunları bebeklerinizle yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:

Masallah canim cok guzel kilo almis gercekten 1 ayda oglusun.
6 aylik olana kadar sadece anne sutu ver bence hem sutune yeter annesi merak etme sutun yetmese oglusun huzurlu olmaz zatenn

Kislar bas agrisi yeniden bastirdi zaten tam gecmemisti en iyisi ben yavas yavas yatip uyumaya calisayimm tv karsisinda uykum gelir belki :sinifsinif:
Öpuyoum hepinizi dualainizi eksik etmeyin emii opuyorumnanaktan

Ama bidaki bölüme ayrilik var 2-3 bölüm ayri kalirlar artikk bekle dur barissinlar diyee laelaelaelaelae

ne diyonuz gııııııııııııııııılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

he valla aynen öyledelikafadulden

maşallah böcüğüm emire
yaramış sütün annesii

ben de bugun almışımdır bi kilo -tatlicadiarzu-

şuan tost yaptım onu yiyorumdelikafadulden
saat 12 olunca balabağına dönmüş olabilirim,gidip aynaya bakayım:kedi:

Kislar bas agrisi yeniden bastirdi zaten tam gecmemisti en iyisi ben yavas yavas yatip uyumaya calisayimm tv karsisinda uykum gelir belki :sinifsinif:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım hap alsana beynin zarar görür be :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Ayy yarinki kontrolu öyle cok kafaya takiyorum ki bas agrisi durmak bilmiyo iste.
Anacim erenimi de bi dunyaya sag saglim getirseydim bidaha hamilelik mi adini anarsam sopayla kovalayin beni :mymeka:

zeynomla biz sizin için dua ediyoruz,innnşalllahhh çok güzel haberlerle gelin,doğum konusunda doktorunla uzlaşın hayırlısıyla:Saruboceq:

allah rahatlık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Masallah canim cok guzel kilo almis gercekten 1 ayda oglusun.
6 aylik olana kadar sadece anne sutu ver bence hem sutune yeter annesi merak etme sutun yetmese oglusun huzurlu olmaz zatenn

ah canım bir bilsen nasıl iştahlı bir velet ben şimdiye kadar yedigim herşeyden emire parmagımla tatırdım şimdide yemek yerken oda istiyor
bende elma ve armut emdiriyorum agzından alınca yaygara koparıyor kavga eakannehirtmeye başaldık bile yemek yüzünden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım hap alsana beynin zarar görür be :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Off korkuyom sedefim bisey olur diye laelaelaelaelae
Uykuya bi dalabilsemm bilmiyorumkismile
Hadin gidiyomm öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktan

Ayy yarinki kontrolu öyle cok kafaya takiyorum ki bas agrisi durmak bilmiyo iste.
Anacim erenimi de bi dunyaya sag saglim getirseydim bidaha hamilelik mi adini anarsam sopayla kovalayin beni :mymeka:

canımın içi hiç dert etme,güzel bi gün olacak yarın..

şu ilacını alıp yat bari yarına uykusuz kalma..

zeynomla biz sizin için dua ediyoruz,innnşalllahhh çok güzel haberlerle gelin,doğum konusunda doktorunla uzlaşın hayırlısıyla:Saruboceq:
allah rahatlık versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Amin canim insallahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Sanada afiyet olsunn zeynebime yarasinnnn cokacimcoook

Canim masallah oglusuna herkese deme böyle nazar defer cocuga

neeeeeeeeeeeee tostmu kız fil gibi olcan haaa resim çekinirken ekranı kaplıycan:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

iştahlı olması çok güzel aama yemeklerin tadına bakmak için erken değil mi canım yaa,hele ki meyve falan :uhm:
ilk 6 ay senin sütün yeterli değil mi?

teşekür ederim canım
afiyet olsun güzelim ben hamileyken diyetten yiyemedim kiloda çok almadı şimdi ise yolu aldım gidiyorum birininyasakkelime demesi gerek ama
ben emziriyorum bikerem demi ama:dilcikar:]

Off korkuyom sedefim bisey olur diye laelaelaelaelae
Uykuya bi dalabilsemm bilmiyorumkismile
Hadin gidiyomm öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktan

kız ben koca antibiyotik içiyodum bişey olmaz doktor verdiyse:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canımın içi hiç dert etme,güzel bi gün olacak yarın..

şu ilacını alıp yat bari yarına uykusuz kalma..

Simdi uyumaya calisayimda canim uyuyamassam en son care mecbur alicam artik agri kesicii :çok üzgünüm:
Oyyy canimsiniz yaa 1 ayda öyle cok sevdimm ve alistimki hepinize inanin giden arkadaslara minnettarim bu yuzden sayelerinde birbirimizi tanidikkk ve mukemmel bi dostluk kurduk.Önceki sistem devam etseydi topigi okur okur giderdim ben heppp fisfisfis

kız ben koca antibiyotik içiyodum bişey olmaz doktor verdiyse:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Yok doktor vermedi ama eczaneden alirken hamileler icin diyerek almistik agri kesiciyibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…